Ekte avslapping...

Jeg kan nesten ikke huske sist jeg faktisk slappe av på den måten vi gjør her nede denne gangen. Jeg tror aldri jeg har koset meg mer på sydentur enn nå, det er så deilig å bare være her, slappe av,bade,sole seg og nyte det at vi ikke trenger å konsentrere oss noen klokke.Apropos klokken, det  at jeg stod 1 time i kø på phone house fikk meg til å kikke på den en gang for mye.. Jeg har ikke vanskelig med å forstå at det er 25% arbeidsledighet her nede når to stk bak disen i denne kassen klart å bruke 1 time på å selge 2 tlf deksler og vise frem kun 1 tlf... Det at minste lønnen her nede er nede i 100 euro er da ikke vanskelig å forstå når det ikke selges mer enn dette i time. Fy søren altså , jeg trodde jeg skulle falle i bakken når de bruke nærmere 10 minutter på å henge tilbake disse dekslene igjen etter at kunden hadde sett på dem, men jeg fikk fylt på minnepennen med nettverk -jippi!!! 

Nå skal vi på badeland, gårsdagen gikk bort til å ligge ved bassenget og nyte solen. Det er så varmt her nede, helt uvirkelig at vi for en uke siden ikke klarte å forestille oss denne varmen når det stri regnet ned hjemme. Jeg har faktisk begynt å få litt farge og MASSE fregner. Før kunne jeg ikke fordra dem, men idag føler jeg meg mye friskere når de kommer frem. 

Ungene storkoser seg her nede og har blitt så flinke til å leke sammen. Skikkelig søsken kjærlighet! 

Igår var det nemlig en liten spanjol gutt som dyttet Mathilde over ende, dette ble storebror ikke glad for å se... HA HA. Han gikk bort å sa pent " thes is NEI, thes is min lille søster..." Ha ha, norsk -engelsk....Snakk om den nye Petter Solberg! .. 

Skal si disse to begynner å få mye glede av hverandre, dette hadde jeg aldri trodd da de alltid har kranglet som PESTEN! Olíver ha blitt veldig flink til å passe på lillesøstra si og Mathilde er en skikkelig storebror jente! 

Krangle kan de ihvertfall fortsatt.... "Du er dum nå du Mathilde" !!! Mathilde "NEIHEI, du er dum sjæl" ........Og slik går den fantastiske søskenpraten fra morgen til kveld! 

Nå får jeg løpe ut i bilen, ungene venter spent på dette badelandet ! 

Ha en nydelig dag! 

7 kommentarer

Pea

16.08.2012 kl.13:56

Så herlig! Jeg var innom butikken din tidligere idag, og for en herlighet! Hvilket merke er foresten de nydelige strikkejakkene med "pufferm"? De var aldeles nydelig!

Ranja

16.08.2012 kl.17:03

Hei Camilla. Hvordan fungerer dette med mobilt bredbånd når du er i Spania? Hvor kjøper du det, og hva betaler du? Vi har hus der nede, men har aldri brukt å ha nett når vi er der, men neste gang jeg skal nedover må jeg sannsynligvis være litt tilgjengelig for jobb samtidig.

Camilla

16.08.2012 kl.22:30

hei hei =)
Vi bruker en minnepenn kjøpt på phonehouse med navn alcatel. Den fyller du opp etter ønske og den fungerer kjempe fint=)

Camilla

16.08.2012 kl.22:32

så koselig <3
Den er fra trent =) Håper du likte butikken =)

ha en nydelig dag!

Tone

17.08.2012 kl.07:57

Fine barn du har :) Så flink gutt som passer på lillesøstra si :)

Camilla

17.08.2012 kl.13:45

Tusen takk, jeg er ille stolt av dem<3

Ranja

19.08.2012 kl.19:30

Tusen takk for svar! Det skal jeg merke meg, og teste ut neste gang vi reiser nedover :-) Kos dere videre der nede - er ikke misunnelig i det hele tatt ;-)

Skriv en ny kommentar

hits