Tenk blått, natur, stjerner ,ruter og striper!

Høsten nå står snart på døren og mange av oss har alt begynt å forberede denne koselige inne perioden vi nordmenn eksperter på å gjøre trivelig. Når vi interiørbeviste klarer å bruke over 240 milliarder på ting og tang til hus og hjem sier det litt hvor glade vi er i å ha det pent og trivelig rundt oss. 

Jeg har byttet mange sofaer og spisestue stoler igjennom min tid, men likevel er det noe jeg aldri vil bytte bort, ting jeg blir glad i, ting som får en betydning og ting som alltid passer inn fordi det beskriver meg. Det siste året jeg har jobbet profesjonelt med interiør hos andre og meg selv har jeg funnet min stil, lært meg hvilken feil jeg ikke burde begå og hva jeg alltid faller tilbake på. Villapaprika beskriver liksom en stil, en stil som er en god blanding mellom det grove og det pene, selv om det leker med det enkle og fyller opp med det maskuline. Dette er stilen folk vil ha når de kommer til oss, dette er stilen Villapaprika har bygd seg opp på. 

Som de fleste sikkert husker fortalte jeg for et år siden at blått ville komme i 2012 og de som stolte på meg ifjor har iår sett at de har handlet inn en farge som har kommet for å bli, ihvertfall igjennom dette året og utover i neste. Itillegg til det blå vil farger som brigebær rødt og plomme, masse brunt og standard farger som beige komme for fult! Materialer vil bli enda grovere samt tekstiler. 

Idag tenkte jeg å vise dere noen bilder fra vinduet til Zara home, har ser dere selv fargene blandet sammen. Litt mer rotete i sammensetningene enn hva jeg ville kombinert, men all kreditt til et fantastisk flott fargespill av høstens flotte farger 2012! 

Stjerner kommer med vinden for fult i både ting og tekstiler. Knaggene fra Lama har vi endelig fått inn igjen i store og små, disse passer perfekt til alle slags stiler og pynter opp en ellers kanskje "kjedelig" vegg.... 

Tenk pent og grovt sammen, noen ganger er det ikke mer som skal til.. 

Hva med fire slike knagger satt på en planke malt i drivved? Morsomt kombinasjon som fremhever knaggene og grover opp rommet! 

Tenk grovt, tenk høst og simpelthen fall for det! 

Har du noen interiørtips å komme med for høsten? 

5 kommentarer

Line

15.08.2012 kl.22:59

Hei Camilla :-)
Hviis du har tid og titter her i ferien din, de stjerneknaggene, hva er størrelsen på de? Har du de i flere størrelser, sånn som med hjerte?

Camilla

16.08.2012 kl.01:06

Hei hei!! Vi har dem i store å små:0)

karoline

16.08.2012 kl.04:50

lurte på den lampen fra halvor bakke den store i strikk, hordan er den å henge opp i skrå tak? har du evt noen andre henge lamper som du andbefaler for skrå tak? :)

May

16.08.2012 kl.09:05

Hei Camilla.

Om du har tid til å svare meg, lurer jeg på hva slags maling du har brukt på bla sjenken i stuen din, den grå?
Skal selv pusse opp et gammelt skap.

Håper du har det fint i Spania, og kos deg videre.

May

Becca

17.09.2012 kl.10:50

Så gøy at jeg fant denne bloggen! Veldig min stil :) Elsker det!

Skriv en ny kommentar

hits