Norsk-spansk turist!

Igår fikk Spansken kjørt seg, jeg elsker Spania og språket her nede. For at ordene skal gå fortere må vi dra ned oftere mener nå jeg, enda godt Spansk er lettere enn Engelsk! Ha ha... Idag opplevde jeg verdens verste mareritt, nakken min låste seg når jeg spratt opp av sofaen for å redde den ene ungen fra å falle av stolen.. Husker dere jeg nevnte at ungen var som apekatter, vel de er nok verre enn det! Jeg har nå sittet rett som en stokk uten å klare verken å snu hode mot høyre eller venstre.. Noen som har noen tips til hvordan lakken kan låses" opp igjen uten å måtte ta seg turen til doktoren? !! 

Kanskje en svømmetur i bassenget går ? Jeg tror aldri jeg har hatt så vondt fra nakken og ned i hele mitt liv! Det er helt utrolig hvordan man tar en frisk kropp som en selvfølge.. Når det først smeller som det har gjort i et mildt tilfelle på ryggen min kunne man gjort hva som helst for at smerten skal forsvinne ! 

Jeg får gi bassenget et forsøk... Tips til øvelser for å løsne opp musklene i ryggen hadde kommet godt med dersom noen av dere har noen? 

Jeg håper dere får en nydelig dag hjemme! Igår kom "TILSALGS" skilte opp på husveggen vår! Nå er det offisielt altså! 

Vi skrives mer etterpå, litt høstnyheter skal dels med dere! Villapaprika har fått inn så mye fint!!!  Gleder meg til å komme hjem til messa.. Rett fra Spania og inn i interiørhimmelen, det er ikke dumt !! 

12 kommentarer

Heidi

15.08.2012 kl.15:18

Stakkars deg. Rygg vt jeg mye om,litt mindre om nakke. Viktig å ta tabl.slik at du klarer å slappe av i musklaturen.vankelig men prøv å ikke spenn deg.tenk at du holder et kosteskaft ut fra kroppen med begge hender,så skal overkroppen rotere forsiktig fra side til side.ellers prøv deg litt frem, legg deg på rygg på gulvet og slapp delt av(litt vanskelig med en gang) lykke til

Ellen Knutsen

15.08.2012 kl.18:54

Gå til kiropraktor, retter deg opp på null komma niks. Videre god ferie!

Anne

15.08.2012 kl.22:01

Heisann, og fortsatt god ferie. Er huset lagt ut på finn? Lykke til med hussalg!

Camilla

15.08.2012 kl.22:15

jeg håper det snart ligger ute!! =) ha en nydelig kveld!!!

Camilla

15.08.2012 kl.22:16

tusen takk for det =)

Camilla

15.08.2012 kl.22:16

tusen takk for tipsene, de skal jeg prøve ut!! ha en nydelig kveld <3 stor klem fra meg <3

lena

15.08.2012 kl.23:40

Det eneste som hjelper er å gå til kiropraktor og få den knekt på plass. Det går over etter et par dager. Men du vil nok bli ganske stiv etterpå hvis ikke du får knekt den på plass.. Lykke til ;)

Camilla

16.08.2012 kl.01:07

Tusen takk for tipset!! Ha en nydelig dag!!!

Trude A

16.08.2012 kl.11:24

Hei Camilla :)
Takk for inspirerende blogg! Kom over den for ikke så lenge siden og her blir jeg!

Håper nakken din er bedre. Det beste er egentlig å prøve å bevege deg så fritt som mulig, men et supert tips er å slenge på en ispose (evt. pose med frosne erter eller rett og slett en pose med isbiter i). Det roer ned musklene og kan dempe smertene. Ha isen på en 10-20minutter, så kan du gjøre det 4-5 ganger dagene hvor det er ille.
Som regel går det jo over av seg selv, ellers får du sjekke ut en kiropraktor i Spania. Sikkert mange fllinke der!

Klem fra Trude

storken kommer

16.08.2012 kl.12:35

Massasje! Få mannen din til å kna deg litt sånn at nakken blir "varm", så kan du begynne å tøye forsiktig. Stå rett med armene rett ned, slapp av så godt du kan. Legg hodet til siden og rull det sakte fremover. Samme på motsatt. Så retter du opp hodet igjen. Legger begge hendene bag, og bøyer det sakte fremover. Vekten fra henne skal ligge på hodet. Slapp så godt av som du klarer selv om det er vondt.
Rull skuldrene, en av gangen begge veier. Gjenta prosessen noen ganger i løpet av dagen.
Men husk! Slapp av;)

Camilla

16.08.2012 kl.13:06

tusen takk for tipset kjære deg <3

Camilla

16.08.2012 kl.13:07

tusen hjertelig takk for tipset, jeg får prøve meg frem <3

Skriv en ny kommentar

hits