Shopping og oppgradering!

Er det noe jeg elsker er det ferieleiligheten vår i Spania. Når jeg var 14 år kjøpte min mor og far en 75 kvm leilighet her som alle oss barna får disponere som vi vil. MEN med en ørliten regel, alle må bidra med sitt og alle må sørge for at ting er i samme stand når de drar fra huset som når de kom.

Når vi dro ned sist kjøpte vi nye puter,lamper, kurver, t-lysestaker osv. Denne gangen var ikke noe unntak, ikveld tok jeg meg nemlig en "ørliten"tur på Zara home og handlet litt nytt; løpere, brikker, spisebrikker, lys, tepper,brødkurver, håndhåndkler osv.. Jeg er ennå ikke ferdig, men tar litt etter litt. Jeg fant noen vakre lekekasser for jenter og for gutter på Zara som jeg satt vekk til imorgen. UFF..Siden jeg ikke hadde med meg passet mitt fikk jeg ikke betale med kortet mitt og kontanter er jeg ikke flink med selv om vi har tatt ut... Snakk om å være vanskelige da,(?) jeg stod der med førekort og bankkort, begge med identitet, men neida... Dette holdt ikke.. Ja ja...Vel, tilbake til leiligheten, siden detaljene her nede rundt lysbrytere og stikkontakter er i gull har jeg kjøpt inn beige, gull og grov beigelin  for å pynte opp leiligheten med. 

Små detaljer gjør jo så mye!....

Spisestolene som står inne har jeg lyst til å bytte ut, selv om jeg vet at min mor ikke ønsker at jeg skal bruke penger på det når vi er her nede.Problemet er bare det at jeg fant noen kjempe flotte beige stoler i stoff som kan vaskes til bare 30 euro, med kursen nå er ikke dette mer enn 230 kr ca. Føler meg nesten "rik" her nede jeg altså.. ha ha.. De har vi idag målt opp til, så kanskje det blir 4 nye spisestoler her, jeg føler virkelig disse stolene har gjort sin nytte.. De finnes ikke gode å sitte på! - Beklager mor!

Vi har ellers storkoset oss idag.. Olíver har faktisk lært seg å svømme uten baderinger nå, jeg er så STOLT!!!! Han er en skikkelig fisk i vannet, kanskje ikke så rart når han er født i fiskens tegn.(?) Tror mammahjertet mitt nesten hoppet ut av kroppen av glede når han tok av seg ringene og svømte mot meg, helt sikkert 5/6 m.. Han var så stolt at han nesten ikke viste hvor han skulle gjøre av seg, men endte opp med et par nye dukkebriller han kravlet rundt med på grunna når vi var på stranden. Folk som satt rundt oss trodde sikkert jeg var GAL eller noe der jeg stod. Jeg liker  ikke at han skal drive å dykke hele tiden, at han er under vann med hodet gjør meg engstelig. ha ha...  Vel, jeg må lære meg at gutten blir større og at barne elsker slik, jeg gjorde det jo selv. Det å slippe taket bittelitt er ikke lett, de blir alt for fort store!

"Store gutten min" .... Gratulerer til verdens flinkeste nylærte svømmer!! -Vi er så stolt av deg! 

Ha en fortsatt nydelig kveld da, dere. Nå er det film og et deilig glass vin på menyen! 

2 kommentarer

Liv

15.08.2012 kl.19:45

Ser ut som dere har det toppers!!! Så fin Mathilde er med kortere hår,og med bøyle !!!! :-)))

Camilla

15.08.2012 kl.22:15

ååå tusen takk, hun er ille stolt!!

Skriv en ny kommentar

hits