España og Camillatid....

Buenas noches! 

Nå sitter jeg her med koffertene ferdig pakket, denne gangen har vi valgt å dra ned uten ekstra bagasje, jeg tror jeg har gått ca 10 runder med meg selv for å få det til å gå opp-i-opp. Vi har valgt å heller kjøpe en koffert i Spania dersom behovet skulle melde seg da vi har det meste av ting vi trenger der nede. Det skal sies at det skal bli fantastisk å slippe bagasje innsjekking altså... 

Det er helt merkelig at tiden fra vi bestilte turen og til nå har gått så fort, jeg føler liksom at det var igår Håkon kom hjem å sa at vi skulle unne oss en ferie oppi alt med innkjøringen av butikken og av den grunn bestilte han den i August slik at vi hadde de mest hektiske ukene i sommer hjemme og fikk jobbet med den. Idag sitter jeg med litt sommerfugler i magen, tenk at jeg skal reise fra den i et par uker... Når vi kommer hjem igjen går turen videre på messen og deretter innkjøp tur med Nina før oktober kommer og vi skal til Geneve på kjæreste tur.... Jeg har LOVET  meg selv at jeg til neste år skal jeg ta med meg mannen og besøk USA, det er et stort ønske dersom tiden strekker til.... Livet er kjørt og jeg har den siste tiden opplevd at mange bekjente på min alder har mistet livet, unødvendig og grusomt..... På en måte gir det meg en oppvekker, tenk at vi bare er et vindpust som man er heldig eksisterer i 80/90 år.... Vi kjemper hele livet for å oppnå målene vi setter oss,noen ganger lurer jeg sånn på hvorfor vi ikke er flinkere til å ta vare på tiden her og nå, den vi føler på og kan merke. (?) Jeg er ihvertfall ikke flink til det, men det må jeg lære meg. Når man er barn lever man (somregel) uten noen problemer , ting går automatisk for oss og vi vet å sette pris på absolutt ingenting, det er rett og slett trist at den tiden blir historie og så fort man trer ut i det voksne liv begynner den ene etter den andre bekymringen å dukke opp. Ifjor på disse tider jobbet jeg meg igjennom et samlivsbrudd, møtte fantastiske mennesker på min vei og mistet et bekjentskap jeg gjorde alt for at skulle bli værende. Idag har jeg vokst på dette, lært meg utrolig mye om følelser og tilværelse. Men jeg må ta meg selv i å ofte savne personer som har betydd så utrolig mye for meg og nysgjerrigheten på om personen har det bra og ønske mitt for det... Jeg står idag med feiet dørmatte og en mann som elsker meg. jeg er heldig og det ønsker jeg at alle andre også skal være. Denne ferien skal bli god, jeg skal få tid med familien min før turen går hjem igjen og huset skal legges i pappesker og et nytt kapittel i livet skal begynne. 

Man skal merke at man lever, det er ingen tvil..

Bruk denne kvelden fornuftig! 

og vær gjerne litt lat...... 

Jeg skal se på two and half men å spise Kebab, jeg er nemlig alene hjemme ikveld noe som faktisk er helt greit..Litt Camilla tid er aldri dumt altså, jeg tror jeg skal prøve å pugge mitt nye nr, for det har jeg faktisk brukt nesten 2 mndér nå på å lære meg... UFF altså... Gullfisk minne... Tror jeg lider av det.! 

12 kommentarer

Kine

12.08.2012 kl.20:27

Veldig kloke ord Camilla, om å leve i nået og gripe sjansene! Forsøker å leve etter det selv også, selv om det ikke alltid er like lett.

God tur til Spania, kos deg med familien! :)

Camilla

12.08.2012 kl.20:33

tusen tusen takk for det =) Vi skal kose oss hvert sekund ;)

T

12.08.2012 kl.20:39

Kloke ord. Men så lett å glemme..
Samlivsbrudd for et år siden? Trodde du og Håkon hadde vært sammen i flere år, jeg.

Uansett - GOD FERIE OG NYT!! :)

Camilla

12.08.2012 kl.20:53

Håkon og jeg gikk fra hverandre i et halvt år ifjor, men vi fant sammen igjen<3

Tessa

12.08.2012 kl.21:20

For et utrolig bra innlegg Camilla ! Det får en til å tenke etter .. Ønsker deg og familien din en fantastisk tur til Spania :) kos dere og nyt tiden sammen :-) klem

Slankemamma-26kg :)

12.08.2012 kl.22:10

God ferie :)

Nina

12.08.2012 kl.22:14

God ferie Camilla! Kos dere masse. Dette fortjener dere! : ))

Horn Interiør

12.08.2012 kl.23:01

Reflektert du :) Håper dere koser dere på ferie!

Anne

13.08.2012 kl.10:01

Hei Camilla. Har denne sommeren oppdaget bloggen og butikken din:) Jeg er kjempeimponert over hva du får til! Går med drømmer om en slik butikk, og du motiverer veldig. Takk for mange interiørtips også, jeg synes det er spennende å gå inn her og se hva nytt du får til, og ikke se bort fra at det kommer en bestilling......;) Lykke til på ferie. Hilsen Anne.

S

13.08.2012 kl.11:18

Kunne du ha reklamert for en slankegruppe på Facebook? :) Sikkert noen av leserne dine som kan få god hjelp i gruppen :)

Hallo, vi er en lukket gruppe på Facebook som slanker oss og motiverer hverandre. Har idag 55 medlemmer. Vi har fellesveiing regelmessig og kjører utfordringer i ny og ne. Hvis dette høres interessant ut, så er det bare å sende meg en e-post :)

Gruppen er lukket, så dine Facebook-venner får ikke sett noe.
Send meg en melding til: storemy@live.no
Eneste kriteriet er at du oppgir vekt + høyde i e-posten

Ida hansen

13.08.2012 kl.20:16

Camilla....et lite tips....ta med vakum poser....d er genialt på reise! D er bare å putte nedi med klær og lån støvsugern på hotellet...å schmukk har du masse plass :) Reiser med 2 barn selv og nå er vakum posene et must når vi reiser.... :)

God ferie :)

Camilla

15.08.2012 kl.22:19

tusen takk for tipset, skal stikke opp i butikken så se om de har det her, absolutt noe vi trenger til hjemturen!! =)

Skriv en ny kommentar

hits