En dag på jobb...

Med verdens beste venninne Trude. Som mange som har vært innom butikken helt sikkert har hilst på flere ganger og vil hilse på mange ganger fremover. Idag har det gått en smule varmt på jobben, vi har nemlig måttet rydde butikken pga all omgjøringen og utplassering av nye varer. Det er så deilig med nyheter, høst og en ryddig butikk før turen går videre til Spania om ikke så lenge. 

I full sving på jobb!

 Trude pusset alt så det ble blank og pent, mens jeg vasket hyller,kriker og kroker.... 
Det er viktig at det lukter deilig og rent når folk kommer inn og hva er da ikke penere enn blanke ting som står å skinner! (?) 

Helgen vil nå som jobben er unnagjort bestå av pakking og rydding før vi reiser, nå er det ikke mer enn et par dager til vi er der og skal bade, spise deilig mat og nyte roen av å være på ferie. Jeg tror ikke jeg har gledet meg så masse til en ferietur tidligere, nesten som en liten unge på lillejulaften jeg nå.. haha.. Mathilde har pakket med seg alle kjolene sine, hun er så glad i kjoler at dersom hun selv hadde fått bestemme til en hver tid hadde hun aldri hatt på seg annet. Jeg klippet idag tidlig hennes lokker og det hjalp faktisk veldig, tusen tusen takk for tipset. Håret til Mathilde ble mye tykkere og virket mye mer fyldig da de pistrete tuppene ble klippet bort. Nå kan det bare gro i vei, men frøkna ble veldig fornøyd selv og det er det viktigste. Det er tydelig at vi småbarnsmødre har mange jenter med samme små prinsesse problemer, små barn tenker mer enn man tror. 

Det skal sies at det å være mor ikke er en enkel oppgave, jeg har nå begynt å merke hvordan utfordringer alderen de er i nå byr på. De har helt andre tanker og oppførsler nå enn bare et år tilbake i tid.. Idag havnet nesten Olíver i leke slåsskamp, snakk om "røver" unger jeg har å "stri" med altså.... Ha ha,,,,, Jeg lurer på hvordan jeg vil reagere den dagen han virkelig havner i en, da vil jeg nok bli så sint! Noen mammaer som har opplevd dette? 
 
Vel, uansett ... Nå skal vi ut å se på huset og nyte det at når vi kommer hjem fra Spania begynner alvoret... Tenk at vi kanskje ikke bor her om ett par mndér...Ojojoj, tenk at det blir slutt på bilder fra dette huset da.. Litt rart å tenke på at andre skal bo her i fremtiden.... 

Nei, nå får jeg avslutte, jeg kunne sikkert sittet å skrive i timevis, skikkelig skravlesyk altså.. haha 

Ny kvelden mine vakre lesere, håper dere nyter den fult ut! 

3 kommentarer

CC

12.08.2012 kl.11:53

Hei

Har huset deres blitt lagt ut på finn?? Spent på det.
Jeg elsker din interiør stil.. vakkert.

Camilla

12.08.2012 kl.14:04

Salgsoppgaven er ferdig så vi tipper det ligger ute iløpet av morgen dagen:0)

Tonje

13.08.2012 kl.11:13

Når du åpner en butikk i Drammen (sånn suksess som du har kan du jo lage en Villa Paprika -kjede) så vil jeg gjerne jobbe der :-D

Skriv en ny kommentar

hits