Snart helg.. Snart Spania..

ÅÅÅ, som jeg har koset meg idag, jeg må ha verdens beste arbeidskolleger, de er rett og slett fantastiske altså. Idag kom det inn masse nye varer, noe som for meg er en himmelrike hver enste gang.  Jeg tror ikke vi var ferdig før etter kl slo 18 idag så kvelden har blitt litt forskyvet, noe som ikke gjør noen ting. Imorgen er det på´n igjen, siste innspurtshelg med Trude før jeg drar til Spania, og Nina, Trude og Morten må styre skuta for meg. Føler jeg nesten skal levere fra meg babyen min med en liten klump i magen, tenk at jeg ikke får sett butikken min på hele 10 dager.. Ojojoj, Litt vemodig og litt rart. Heldigvis har jeg verdens beste folk på laget som skal ta godt vare på den mens jeg er på ferie. Jeg skal ærlig innrømme at det skal bli litt godt å reise et par uker bort også, det å bare skulle slappe av kommer til å bli en DRØM!  

Men, dere kan ta det helt med ro, jeg skal nok "fore" dere med masse deilige inspirasjon innlegg og oppdateringer daglig likevel fra både butikken, interiør og det gode ferieliv. ha ha... 

Nå har jeg sittet å lest meg igjennom bolig drøm, et koselig interiørblad jeg har fått mer sansen for de siste mnd nå, synes det er så ryddig og deilig å lese i.. Kan drømme meg helt bort, det er jo så mange flotte hjem der ute..Herremin..... 

Nå skal jeg spise en deilig nudelsalat, NAM! 

Nyt kvelden og ta dere en velfortjent HELG!   

Det fortjener dere alle! 

8 kommentarer

Janne M

10.08.2012 kl.22:08

God kveld:) Maser litt jeg en fredagskveld,men lurer veldig på gulvet deres nede(det nye)husker du skrev att det var lys ask,men hvilket merke?er det 2 stavs eller 3 stavs?Hadde blitt kjempeglsad for svar:) God helg:)

Janne M

10.08.2012 kl.22:10

Så kvaliteten skulle jeg spørre om:) blir det lett hakk.?Hva med hund og den parketten(Har en liten hund som "spinner" en del fram og tilbake;)Viste gulvet til min samboer og han ba meg spørre om dette:)

Camilla

10.08.2012 kl.22:17

hei hei=) Vi har 3-stav og det er kjempe flott. Det kan så klart bli merker i dette, men jeg synes det er veldig slitesterkt uansett... =)

ha en nydelig kveld=)

Mai-Kristin

10.08.2012 kl.23:01

Kjempe flott stue. Ligner litt på gulvet vi skal ha i vårt hus, men det blir helt grått, lyst i og med vi kommer til å kjøre veldig funkis stil. Ønsker deg god tur til Spania, alltid sunt og godt med litt fri fra hverdagen.

Camilla

10.08.2012 kl.23:16

tusen takk for det, nyt helgen <3

Astrid

10.08.2012 kl.23:18

Hei :) hva heter malingen som du har malt skjenken din med? Pusset du den ned først? Synes skjenken din er så fin, så kunne tenkt meg å gjøre det samme med min :)

Camilla

11.08.2012 kl.01:16

jeg gjorde ikke det, men det lønner seg=) jeg har brukt potetoskin en maling jeg selger i butikken =)

May

11.08.2012 kl.21:19

Oppskrift på benken?:-)

Skriv en ny kommentar

hits