sen kveld..

Etter et lite besøk hos mor og far i Halden ( Håkon sine foreldre) ble kl over ti før vi kom inn døren hjemme igjen og nå har jeg kastet meg rundt den siste timen for å få unna litt klær fra vaskerommet. Er det vanlig å ha klær overalt i huset?  Nå skal det sies at jeg er den som skifter der jeg står i huset og legger fra meg det jeg har på meg da på den plassen jeg står. haha.. Når jeg skulle riste putene i sofaen lå sokk 1 og 2 pent og pyntelig bak putene.. herremin, selv om jeg virker ryddig vet jeg godt hvordan jeg kan rote, nesten litt skremmende for det sist nevnte er så mye lettere og raskere.. Har noen tenkt på det? 

Vel, rot eller ikke rot.. MANGE har spurt om skjelllampene kommer ut i nettbutikken og svaret mitt er JA! Vi har nå lampene i 3 og 4 etasjer og i september får vi inn i 5 etasjer. 

3-rad  koster 1098 og 4-rad 1298 , finnes nå i nettbutikken og har 5-10 dager levering fra bestilling. 

Vel, nå er kl så mye at sengen trenger å benyttes , kroppen er helt PUMPA! 

Sov godt alle sammen! Tror krakken avventer til imorgen, den er ikke helt ferdig malt ennå. 

4 kommentarer

Ann helen

04.08.2012 kl.07:30

God morgen!!
Mine vakreste terrorister våknet tidlig i dag,som vanlig....Så da har jo jeg allerede kost meg med din blogg=) jeg har sett de skjell lampene tidligere,de er jo utrolig flotte.. Lurte på om dere har de i butikken også???? I Så fall blir det nok en tur innom der i dag=)
Ha en fin fin dag!!

Camilla

04.08.2012 kl.15:02

den kommer på mandag =)

may

04.08.2012 kl.15:13

Hei Camilla.
Superfin blogg og jeg er vel egentlig litt glad, eller lommeboken er litt glad for at jeg ikke bor i nærheten av butikken din. Men jeg lurer på, den malingen som du malte skjenken din med. Hva var det for maling? Du har nevnt det, men jeg finner ikke igjen innlegget. Jeg har noen gammle møbler som skal ¨få et strøk eller to, men jeg har så lyst til å prøve den malingen du brukte. Det ble så fint.
Hilsen May

Silje Troy

04.08.2012 kl.18:54

Problemet med skjell lampene er at ved litt vind bråker de noe helt forferdelig. Jeg jobber på Mesterlys i Sarpsborg så der advarer jeg mot å ha de lampene hvor det er gjennomtrekk eller luftes ofte.
Hadde de selv på soverommet, tabbeeee!

Liker stilen din, flott! :)

Skriv en ny kommentar

hits