Vi snekrer...

Hei og hopp alle sammen! Idag har jeg vært nødt til å ta meg en blogg "pause", da timeplanen har vært alt for full for å ha sjanse til annet enn butikken. Det er alltid de dager hvor den spiser opp det som er av tid og det vil jeg nok aldri komme meg unna. Her  i huset går alt på skinner ellers, vi planlegger hussalget her hver dag, merker jeg blir mer og mer klar for å starte på nytt, men likevel har huset aldri vært flottere enn det er i disse dager. Veggene har fått et strøk med maling idag og taket sitt siste. Nye lamper er oppe og en ny benk til spisestuen jobbes med. Jeg har lenge vært på leting etter de "perfekte" spisestue stolene, men av en eller annen grunn føler jeg at seks spisestuestoler blir så voldsomt og jeg klarer ikke slå meg til ro med det. Håkon og jeg har derfor tenkt at vi får ta saken i egne "hender" og har nå snekret en benk sammen. Kan nesten ikke beskrive hvor morsomt jeg synes dette faktisk er! Jeg har nå de to siste årene hatt spisestuesofa her i huset, men etter vi fikk den vekk ble plassen så utrolig god og luftig så vi har valgt at det er noe vi ikke skal ha igjen her inne, vi får se i nyhuset =) 

Vel, jeg har fått skikkelig sansen for rå betong og betong generelt så vi skal male benken i malingen vår fra butikken som vil gi den det perfekte særpreget, tror det vil bli råtøft!  Jeg tenkte å finne et stoff i grovt lin å sy meg noen putetrekk som er skikkelig meg, alt er klart oppe i pappen min så jeg håper det blir som jeg ser det for meg! *smiler* 

Helheten skal jeg vise dere når jeg er ferdig, men spisestuen blir flottere enn noen gang nå synes jeg, helt utrolig hva en tur på Maxbo kan gjøre altså. "oppskriften" på benken legger jeg ut når den er ferdig, tror dere vil like den altså dersom dere ønsker å ha det grovt og maskulint men likevel romantisk med et cottage preg.  Siden spisestolene våre bare var en noe vi kjøpt for å ha noe å bruke frem til vi  fikk de vi ønsket er de nå til salgs for kr 550 pr stk med trekk =) De er med sorte bein og beige lintrekk og kjøpt på IKEA. Antall 6 stk. Send meg gjerne mail på Ckinterior@hotmail.no dersom dere er interessert.   Bildet av de ser dere på innlegget under =) 

Nå skal jeg ta kvelden, jeg er helt pumpa etter en LANG dag på jobben. 

Sov godt alle sammen, vi skrives mer imorgen! 

11 kommentarer

Et Dukkehjem

03.08.2012 kl.08:51

Vakker interiørblog!

Godt skrevet! :))

Helene

03.08.2012 kl.10:44

Gleder meg til å se bilder av spisestuen og benken dere har laget selv:)

Charlotte

03.08.2012 kl.11:24

Hei Camilla. Jeg var innom bloggen til svigerinnen din http://frufladseth.blogg.no/
De lysestakene som står på spisebordet hennes , er de i nettbutikken? :-) Finner de nemlig ikke.
God helg til deg :-)

Kine

03.08.2012 kl.11:41

Så spennende, jeg gleder meg til å se resultatet av benken! Tente på denne ideen altså, kunne tenkt meg å prøve noe lignende til spisestua hjemme! :o)

amalie

03.08.2012 kl.12:35

Hei :-) Når skal du få sånn der man kan trykke seg tilbake på bloggen din ? Mnd for mnd liksom :)

merete

04.08.2012 kl.00:26

Hei. Gleder meg til å se benken dere lager. Det runde brettet på sofabordet deres, er det fra butikken din? Merete

Camilla

04.08.2012 kl.10:13

det er agralysfat fra villapaprika=)

Ann Magritt

04.08.2012 kl.13:52

Hei :-) Jeg er så imponert over alle vakre ting og møbler du har. Gleder meg til å se benken dere har snekret, jeg har lenge ønsket meg en benk på kjøkkenet. Det har tydeligvis mange for jeg følger med på Finn når noen skal selge, og jeg er ALLTID for sent ute.... Tenkte jeg bare måtte lage en selvsnekret :-) Så det blir perfekt om du legger ut "bruksanvisning". Ha en flott dag!
Hilsen Ann Magritt

Camilla

04.08.2012 kl.15:04

den har blitt såååååå fin, gleder meg til den er på sin plass =)

KH

04.08.2012 kl.20:43

Hei :) den mørke stolen du har på stuen, hvor er den fra? villapaprika det også? isåfall, hvilken pris er det på den?

ida

07.08.2012 kl.11:11

Hei,

første gang jeg titter innom bloggen din og må si at den er veldig fin.
Et lite spørsmål, det lysegrå teppet du har under salongen, hvor kan jeg få tak i det?

Tusen takk for hjelpen,
Ida

Skriv en ny kommentar

hits