Med søtsaker og godis i!

Nå tror jeg de aller fleste har ventet til krampen har tatt dem omtrent, herremin.. Jeg tror nesten jeg kunne spydd og kastet meg rundt av sinne når ventetiden alltid ble forskyvet fra THG. Min tålmodighet som kunde av thg var så å si vekk frustrasjonen var enorm! Nå har vi ENDELIG fått inn siste rest med bokser med lokk og over 30 stk gikk ut igjen idag til kunder som venter. 

Nå har vi de på lager vårt i Fredrikstad og kan trygt selge disse, da vi rett og slett stopper salget når bunn er nådd umiddelbart i nettbutikken.  Jeg sikret meg idag et par nye, sidne mine måtte selges til en kunde som ønsket mine fremfor å vente i sist runde. De er altså såååå flotte, nesten glemt hvor vakre og flotte de var. Idag fylte jeg de opp med fersk karamell og snop, synes det er så nydelig å fylle de opp. 

De små boksene finner dere HER og de store finner dere HER ........Vi har kun 50 stk igjen av de små og 20 av de store, så de vil forsvinne fort. 

Vel, nok boksesnakk på meg, nå skal vi spise TACO og kose oss med kvelden, imorgen er det full jobb, vare telling og ellers en LANG arbeidsdag! Det er godt å få hverdagen litt på plass igjen, det er rart at man kan savne den før ferien har begynt( ihvertfall for meg) .

Nyt kvelden, det fortjener dere! 

47 kommentarer

Tessa

01.08.2012 kl.22:29

De er så fine :) har selv 4 stk som jeg har kjøpt av deg :) synd THG er så trege - det er jo tråki for deg også for d skaper jo litt negativitet for butikken din når varer folk venter på aldri kommer ... Tråki når man har bestilt ting og må vente på det i 7-8 mnd .. Og da ikke får en tlf om at varen har kommet engang når man har bestilt ..

Camilla

01.08.2012 kl.22:49

Hei hei, Ja, ikke sant de er kjempe lekre!
Det er veldig trist at THG har brukt lang tid, men negativitet for min butikk? Alle kunder har fått muligheten til å få pengene tilbake, det er heller ingen vanlig prosedyre at vi ringer hver enkelt kunde for å si at de har kommet inn. Dette har vi sendt ut felles mail på og alle som oppgitt riktig mail adresse i kundekortet sitt, skal da ha fått beskjed.
Alle som har ventet har nå fått boksene sin,men de kom i to partier. Ventetiden var valgfri fra kunde, så det kan ikke vi belastes for. Vi har alltid gitt beskjed etter informasjonen vi har fått fra THG og prøvd så godt vi kan å holde alle oppdaterte med felles mailer. Det har blitt sendt ut 4 felles mailer, som har opplyst om at kunden har kunnet trekke seg.
Har du noen spørsmål i forhold til reklamasjon eller bestilling av varer skal henvendelsen rettes mot Ckinterior@hotmail.no

Ha en fortsatt nydelig kveld =)

Ine M.

01.08.2012 kl.23:10

Elsker de boksene! Tror jeg må bestille meg noen ;-)

Kari Petrine

01.08.2012 kl.23:13

Fikk jaggu lyst på ett par slike selv nå! *klør i fingrene*

Nydelige!!

Tessa

01.08.2012 kl.23:20

Dessverre så blir d jo d.. Når man bestiller en ting , også kommer d ikke. Her var ikke ventetiden valgfri da , for jeg tenkte på hurricane lyktene fra THG .. Og når man bestiller en ting så forventer man faktisk en tlf om at d har kommet .. Har ikke fått en Mail eller noe .. Og klart d går ut over din butikk .. For d er jo dere som må gi beskjed om at varen har kommet .. Når man går å venter på noe i mange mnd og får beskjed om at d kommer til uka , nei neste mnd... Og slike beskjeder hele tiden. Skjønner at d er utrolig frustrerende for dere også ! Nå skal de sies at jeg elsker butikken din altså :) men greit å tenke på slike ting også :) og en annen ting er også at innimellom når man kommer i butikken din er du kjempe hyggelig og prater om ALT .. Mens når man kommer uka etter så sier du Ikke hei engang når man kommer inn i butikken din .. D syns jeg er litt trist da

Camilla

01.08.2012 kl.23:56

Nå var det dessverre slik at det var over 50 stk som ventet på Hurricane lykter og over 300 som vente på bokser med lokk. Vi har dessverre ikke kapasiteten til å ringe alle disse og har derfor valgt å sende beskjeder over mail og sms. Om det er slik at du ikke har mottatt noen mail er nok adressen i kundekortet ditt dessverre feil. Dette er beklagelig, men det er dessverre slik at det er kunden sitt ansvar at kontakt informasjonen i kundekortet er korrekt, men vi retter mer enn gjerne denne for deg om det er slik at denne er feil. Valgfriheten i forhold til å vente å få tilbake pengene sine gjaldt alle varer fra THG som var forsinket, ikke bare bokser med lokk.

Vi har beklaget ventetiden og rett og slett videre formidlet de beskjedene vi fikk fra THG, som vi er helt inneforstått med, har vært feil og har beklaget oss for dette også. Jeg har også gitt deg beskjed om at det har vært ventetid dersom du har spurt, men du har ikke lagt igjen noe nr hos oss i butikken for spesielt ønske om å bli ringt. Er dette ønske en annen gang er det bare å si ifra, vi kan selvfølgelig gjøre det, men det er ingen prosedyre.

Vi bestreber oss alltid etter å gi best mulig service, både i butikken og på nett og er det slik at du føler deg oversett i butikken er dette leit, men det er nok heller unntaket enn regelen. Det vil alltid være slik at man noen ganger har bedre tid enn andre av ulike grunner, men slik er det nok for alle andre og de fleste andre steder.
Om du føler at du ikke har fått oppmerksomheten til betjeningen eller min er det bare å gi beskjed så man har muligheten til å rette opp i det. Det siste jeg ønsker er at folk skal føle det trist å komme i butikken når jeg står der eller føle seg oversett som kunde. Men jeg håper og tror uten å være for høy på pæra at de fleste føler det hyggelig å komme til villapaprika, om det er meg eller noen andre som står der =)

Jeg synes det er kjempe hyggelig at du liker butikken ,men jeg må dessverre si at selv om jeg prater med kunder, gjerne gang på gang, klarer jeg ikke huske alle ansiktene som er innom og kan komme på hvor jeg har kunden fra kanskje først neste gang jeg ser kunden igjen. Det er daglig mye prat og jeg gjør så godt jeg kan for å strekke til å være imøtekommende. Neste gang får du nappe tak i meg og heller si ifra om du føler at jeg overser deg på noen måte. Uff, slik er det siste jeg vil ha på meg.Men sist jeg så deg Janne var utenfor butikken min å da var jeg super stressa på at jeg fikk varene mine sendt til feil plass ( det var når du var på vei inn i leilighetene bak meg) , da tok jeg meg selv i å skulle gi beskjed til deg når jeg så deg i butikken etterpå, noe jeg ikke har gjort de dagene jeg har stått der.( om jeg ikke har blinkset feil å ikke fått med meg at du var der inne, da var det ikke meningen ihvertfall.) men I dette tilfellet var det ukjent for meg å se deg i arbeid, noe jeg nesten er sikker på at du var. Nok en gang, jeg beklager om du har følt deg oversett av meg om du har vært i butikken. Jeg synes nemlig alltid at det er like hyggelig å ta en prat med deg og setter pris på deg som kunde=) Det er alltid rom for forbedring, så jeg skal ha dette i hodet =)

fortsatt nydelig kveld =)

Camilla

01.08.2012 kl.23:58

de er kjempe fine =)

Camilla

01.08.2012 kl.23:58

skjønner jeg såååå godt!! =) de er jo kjempe fine =)

Lene

02.08.2012 kl.00:13

Hei
Jeg jobber selv på home and cottage og har ingen mulighet eller tid til å huske eller snakke med alle. Det er sånn at annet skal gjøres også.
Stå på videre camilla

Anita F

02.08.2012 kl.00:21

Hei :)
Jeg er fast kunde hos deg og er der hvertfall 3-4 ganger i Mnd.
Har også bestilt boksene med lokk og fått alle mailene med oppdateringer.
Fikk også skryt for neglene når jeg var der sist om du husker:) He He
Jeg synes alltid du er blid og søt i butikken og den oppfatningen vet jeg at jeg deler med mange av mine kollegaer som også er kunder i din butikk.
Min jobb er også kunde service og jeg kan skrive under på at man i disse jobbene også kan ha en dårlig dag og det er som regel disse dagene kundene husker og ønsker Å påpeke, dessverre.
Jeg vil også si jeg synes det er trist å høre at noen opplever deg lite imøtekommende da mitt inntrykk er stikk motsatt.
Ha en fin kveld Camilla, så sees vi snart igjen! Jeg trenger nemlig noen lyseblå puter til:))
Klem fra Anita

Hege Thomassen

02.08.2012 kl.00:28

Jippi !! Bestilt ytterligere 4 bokser med lokk og jeg har ikke blitt skremt. Jeg fikk ihvertfall Mail (ikke personlig) med info og synes dette funket bra:)
Nå gleder jeg meg til 4 bokser til dukker opp på posten! Materialistisk hverdagslykke!

Camilla

02.08.2012 kl.00:34

Hei hei!
Så koselig at du synes det, det setter jeg stor pris på. Godt du nevnte neglene dine for nå gikk det opp for meg hvem du var, men det skal du ha-de var rå lekre altså! Bare å komme tilbake for lyseblå puter,men tror vi begynner å gå tom på dem nå så ha det i bakhodet.Mange andre fine kommer inn så puter er det ihvertfall ikke noe problem med, he he...

Ha en nydelig kveld videre! =)

Camilla

02.08.2012 kl.00:35

da er det bare å glede seg, de er SÅ fine !!!!

Camilla

02.08.2012 kl.00:35

tusen takk for det, det skal jeg!

Gørild

02.08.2012 kl.00:38

Hva har skjedd her a? Du som alltid er så hyggelig .
Vi i banken er kjempe fornøyd;)

Camilla

02.08.2012 kl.00:41

Det er godt dere er det!
Ikke noe å tenke på, dette er nok bare konstruktiv kritikk og ikke negativ, alltid rom for forbedring =)

Pia

02.08.2012 kl.01:02

Kjærring!!! Godt tessa heller ikke liker deg. Jeg har aldri handlet av deg bare så det er sagt! Jeg har likevel vært innom deg å irritert meg for at jeg synes du er så dum! Hver gang smiler og hilser du på meg som om vi hadde vært venner. Synes du er grusom, liker deg bare ikke ! Akkurat som tessa over her og jeg gleder meg over å lese negative ting om deg! Deilig, deilig, deilig!!!! Stå på tessa, godt vi er fler om å misslike denne merra!! Heier på deg!!!
Camilla; legg ned hele sjappa, interiør kan du ikke!!! På tide å forstå det nå elr?

ps bor 300 m unna deg--buhuuu!

Sandra Nesse

02.08.2012 kl.07:31

Heihei :)

Lurer litt på lampa; hvor er den ifra?

Liza

02.08.2012 kl.08:47

Pia! Du må ha problemer. Håper ikke du er en dag over 16 år. (barnslig) Slenge dritt på den måten der. jøssunam. Kan du interiør? Lurer på ossen det ser ut hos deg? Du går kun innom butikken fordi du er sjalu tenker jeg!
Håper ikke du er en voksen kvinne, for voksne mennesker oppfører seg ikke sånn!

Kine

02.08.2012 kl.09:35

Jøss, fikk hakeslepp av Pia over her, håper ikke det er et voksent menneske som holder på sånn.

Marit Roseth

02.08.2012 kl.10:11

Hei. Er stadig innom bloggen din men kommenterer sjelden. Synes du har en flott blogg og jeg henter mange gode tips her til mitt eget hjem.
Jeg blir skremt når jeg ser hva enkelte kan få seg til å skrive. Misunnelsen lenge leve! Jeg håper du klarer å se at det må være en person med store personlige problemer som kan få seg til komme med slike ufyselige kommentarer.
Stå på videre med din flotte blogg, og lykke til med nytt hjem. Selv bygger jeg også nytt hus, og er forhåpentligvis inne om noen få måneder.
Nordlandshilsen fra Marit :-)

Tessa

02.08.2012 kl.11:41

Pia : du har nok missforstått litt - for jeg misliker ikke Camilla på noen som helst måte. Jeg syns hun er super dyktig og er veldig glad i butikken hennes og syns d er den beste interiør butikken i Fredrikstad.Og ønsker henne og butikken alt godt !!

Tessa

02.08.2012 kl.11:46

Leiligheter bak deg? Tror kanskje du blander meg ?

melissa mor

02.08.2012 kl.12:05

Du kan umulig være den skarpeste kniven i skuffa Pia... Huff og huff for en oppførsel!! Alle kan ikke like alle, og det er jo helt greit. Men sånn skriver man bare ikke.. Er nok mye misunnelse ute å gå ja. Og Camilla KAN interiør, ellers hadde hun nok ikke vært så vellykket med det hun gjør :) Jeg følger med på mange interiørblogger, og villapaprika er min absolutte favoritt!!

Sender en klem til deg jeg Pia, for tror virkelig du trenger det ;)

Fin dag til deg Camilla! :)

Tessa

02.08.2012 kl.12:22

Jaja , det spiller uansett ingen rolle. Ønsker deg en fin dag :-)

amalie

02.08.2012 kl.12:24

Stor klem til deg, Camilla :)

amalie

02.08.2012 kl.12:27

Snakk om å drite seg ut da, PIA! HAHAHA! Du er GRØNN AV MISUNNELSE!!!! Du må vertfall ha skikkelige problemer når du gidder å kommentere noe sånt! Håper du ikkje er over 10 år.

Lene

02.08.2012 kl.13:11

Ja, hvor er de nydelige lampene fra? :)

Siri Eline

02.08.2012 kl.13:35

MÅ ha den lampa! Har lett og lett etter slike... Er de fra zanz? Har du de i butikken din, eller er tilfeldigvis dine til salgs? :)

Charlotte

02.08.2012 kl.14:31

Lurte også på hvor de lampene er fra?? De var veldig fine :)

Helene

02.08.2012 kl.16:31

Er det noe Camilla kan så er det interiør hvertfall :) Beste interiør bloggen jeg vet om, og en nydelig butikk :)

Nina

02.08.2012 kl.16:48

Ahh, herlige bilder Camilla! tror nok jeg må bestille noen av de boksene. Utrolig fiine!

Unni

02.08.2012 kl.18:03

Hei, jeg lurer på hva den grå fargen på soverommet ditt heter? Skal kjøpe maling imorgen og har lyst på samme som deg :)

C

02.08.2012 kl.18:53

hei!
Butikken deres er nydelig, interiør kan du virkelig!
Jeg vil bare fortelle deg at en butikk på andre siden av Glomma er kjempe stygg i praten sin om deg og din kollega , Nina.
Hev dere høyt! Dere kommer til å ta over markedet i hele Fredrikstad og sikkert i landet om dere fortsetter å holde hodet høyt i motgang!

Susanne

02.08.2012 kl.19:02

hei :) kjempefin stil du har. jeg holder på å pusse opp og lurte på om du vet hva gulvet dere har heter? sitter fast med alt for mange gulv å velge i!

Therese

02.08.2012 kl.19:04

Elsker boksene!Du har så utrolig mye fint i butikken din:)Får du inn boksene til jul også?Skal flytte inn i nytt hus i slutten av året så jeg prøver å la være å fylle den lille leiligheten jeg har med ting nå:)Håper på svar:)

sylvia

02.08.2012 kl.19:25

Hei Camilla :o)
det store stett fatet i sølv ...det kunne jeg tenkt meg . Finner det ikke i nettbutikken :/
hva er prisen på det ? og har du det i butikken ?
Er innom bloggen din hver dag - og har fått masse tips og hjelp av deg ! Bry deg ikke om slike negative drittkommentarer som over
:-)

Elene

02.08.2012 kl.20:28

Hei.
Synes å huske at du har nevn at du skulle få gardiner i nettbutikken. Stemmer det? Prøvde å leite litt, men fant ikke noe der nå..

Marianne

02.08.2012 kl.21:12

Jeg fikk THG boksene mine denne uken og de var vell verdt ventetida:) Jeg henter utrolig mye inspirasjon fra bloggen din Camilla, og syns du gjør en fantastisk god jobb:) Har vært innom flere interiørbutikker i sommer, men sammenligner de alltid med din og tenker; her mangler det noe;) Stå på videre - ta til deg konstruktiv kritikk og la resten passere:) Takk for god inspirasjon og muligheten til å kjøpe unike produkter:)

Solfrid

02.08.2012 kl.22:15

Jeg elsker mine tgh krukker, de er så lekkre=) Jeg syntes det var verdt å vente på den siste. Og det var mitt egent valg å vente.

Spisestuen din var nydelig nå med de lampene. (har alltid vært de da) Kan vi få se mere helhetsbilde av spistuen din nå som du har de lampene?

Tone

02.08.2012 kl.23:04

Aldri vært innom butikken din men har handlet fra nettbutikken og jeg er ihvertfall fornøyd! Fulgt bloggen din helt siden du startet og du virker som ei koslig jente og interiør, det KAN DU!! :) Henter mye inspirasjon fra deg og du har så mye lekkert altså. Synd enkelte mennesker skal være så barnslig og skrive sånt over nett, men denne Pia kan umulig være gammel? Ellers blir jammen meg jeg redd.

Karoline

03.08.2012 kl.08:29

hvor er lampene kjøpt ?:)

Camilla

03.08.2012 kl.15:15

de kan kjøpes hos zanz og hos meg =)

Karoline

03.08.2012 kl.16:54

De var så fine. Hvor mye koster de? :D

Hege

03.08.2012 kl.19:35

Hei hei! Lurte på lampe over spisebordet kan mann bestille den i nett butikken for har ikke mulighet og komme i butikken desverre;( og hvor mye den koster?? Skulle så gjerne hatt en slik;)

Camilla

03.08.2012 kl.23:58

legger den ut på nett nå=)

Siri eline

04.08.2012 kl.00:18

Hei igjen!
Finner ikke lampa på nettbutikken jeg?:)

Skriv en ny kommentar

hits