Trender høst 2012

Glamour, rustikk,minimalisme er bare tre av mange ulike stiler vi vil se mer av denne høsten. Selv om vi fortsatt bare er i juli begynner høstnyhetene å ta plass, så dersom du er klar for å gjøre om litt hjemme er høst trendene kanskje noe for deg(?) 

Denne sesongen har mye nytt å by på, selv om vi ikke er klare til å gi slipp på den industrielle stilen ennå er utvalget denne sesongen fylt opp med masse kule detaljer til hjemmet, enten om man liker det grove og industrielle stilen eller gull og glamour. I en årrekke har vi sortert gull og sølv på hver sin side av bordet, iår skal det blandes og glamouren skal få leke fritt selv og gjerne blandes med hjemmelagde produkter og treverk. 

Her er noen av trendene for den kommende sesongen 2012; 

1. Treverk, gjerne lyst. Bark og barkemønstre kommer også til å gjøre seg gjeldende. ( gjerne slitt treverk) 

2. Lin og andre naturmaterialer. ( bruk en grein til knagg,grove lin puter eller sekkputer, linduker og priker, surr det også gjerne rundt en blomsterpotte og stram til med hemp)

3. Korssting, strikking og andre håndarbeidstradisjoner. ( som hetter til lyktglass, lappetepper i sofaen eller grove strikk trekk til putene, strikk er i vinden) 

4. Rødfarger, men gjerne i kombinasjon med hvite og lyse farger. ( husker dere jeg nevnte bringebær rødt?) 

5. Personlige hjemmelagde detaljer. ( gjør det lille til noe ekstra) 

Personlig selv kommer hjemmet mitt til å være fylt opp med sarte nydelige duse farger og det industrielle samt naturen skal få leke løpsk , med små innslag av glamour... 

En blogger jeg synes er rå på å dra naturen inn, men itillegg holde den grove industrielle stilen oppe er Heidamen.blogspot.com . tommel opp for henne!! 

2 kommentarer

Boston Celtics Snapback

28.07.2012 kl.22:38

You completed a number of good points there. I did a search on the subject and found mainly persons will go along with with your blog.

Camilla

29.07.2012 kl.13:08

?

Skriv en ny kommentar

hits