De små gleder

For oss kvinner betyr gjerne VELDIG mye, jeg kan nemlig ikke beskrive med ord hvor viktig badet i huset er for meg. Kanskje ikke så rart at jeg har valgt å prioritere nettopp det rommet samt kjøkkenet i nyhuset. Disse rommene skal være innbydende, smakfulle, rolige og avslappende, sistnevnte gjelder spesielt for badet. 

Når vi bygde dette huset var badet det rommet jeg startet med og fra dag en viste jeg at badet skulle være brunt og beige. Disse to ønsket jeg å blande i kalde toner slik at det ble en "sand" og "jord"  effekt på fargene... Dette har jeg aldri angret på, badet er vel et av de rommene jeg tilbringer mest alene tid på .Spa kvelder er ofte prioritert og da bosetter jeg meg gjerne en time eller to med deilige såper,kremer,badekaret fylt med deilig varmt vann osv..  Jeg er over systematisk av meg og har derfor orden i alle hyller,skuffer og alt må være rent, jeg klarer ikke støvete hyller eller hjørner med store hybelkaniner ( dessverre har de vært på besøk litt i det siste, men kastet ut pga ikke betalt husleie) ...

Vel, interiørbildene idag blir derfor fra badet-litt inspirasjonsbilder- la deg inspirere! 

Nye såper fra Laura Ashley - endelig å kjøpe i villapaprika! ligger ute i nettbutikken!!!! 

Nyt kvelden å la deg selv få lov til å unne deg en spa kveld på badet! 

10 kommentarer

Therese

26.07.2012 kl.23:29

Kan jeg få kjøpe den hvite Wine&drinks boksen du har i butikken? Finner den ikke i nettbutikken. Vil så gjerne ha en sånn :)

Camilla

27.07.2012 kl.01:40

Så klart, jeg legger de ut imorgen :0)

Julie

27.07.2012 kl.12:33

Hei Camilla:-) har fulgt deg i flere år nå, å må du at jeg er helt på tuppa etter stilen din og hvordan du får det sann.
Nå har de seg sann at vi skal ha litt oppussing, å skal blant ant ta badet og kjøkkenet. Og lurte på om du kunne poste på bloggen litt inspirasjon :-) ?

Julie

Andrea

27.07.2012 kl.13:50

Så deilig bad!
Vi har to bad som skal pusses opp på sikt. De er fullt funksjonelle, men hvite fliser er jo fryktelig kjedelig da.. + at det i underetasjen begynner å bli modent for utskifting da vi dusjer rett på gulvet, og en membran lever jo som kjent ikke evig.
Hos oss blir det også varme farger i sandtoner, litt "Roma-inspirert", men samtidig tidløst. Kommer til å komme tilbake til dette innlegget når vi kommer så langt.

:-)

God helg!

Camilla

27.07.2012 kl.14:45

selvfølgelig, men er det noe spesielt av farger osv du liker da?

Camilla

27.07.2012 kl.14:46

Høres jo ut som dere har noen spennende planer foran dere, det er jo ikke noe som er morsommere enn å planlegge å se for seg ting ;)

Julie

27.07.2012 kl.15:27

Takk, på forhand:-) jeg liker veldig godt se fargene så du har og har hatt hjemme hos deg! Eneste tankene eg har nå, er at de rommene vil jeg ikke ha for mørke :-) så kanskje noe lyst (beige) :-)

Julie

Camilla

27.07.2012 kl.16:48

oki, da skal jeg se hva jeg klarer å sette isammen =)

Einy

02.08.2012 kl.15:43

Hei Camilla :) Må bare si at eg digger bloggen din. Er reine *healing* for sjela å stikke innom her etter en travel arbeidsdag, eller bare for å kose seg litt med fantastisk inspirasjon. Tar av meg hatten og bøyer meg i støvet for kordan du har gjort hobbyen din til levebrød.
Men har et spørsmål til deg.... Det svarte vitrineskapet som du har på badet, har du mala det sjøl eller kjøpte du det i den svarte blanke fargen? Har et lignende skap som eg bare fikk SÅ lyst til å male i denne blanke fargen. Husker du i tilfelle hvilken farge/grad av glans?
Ha en super dag videre - og lykke til med nye prosjekt :)

Einy Helen

Julie

01.11.2012 kl.19:27

Hei:-) lurer på hvor du har kjøpt de små korgene som står på baderomsinnredninga? Kjempe søte:-)

Skriv en ny kommentar

hits