Det lille ekstra...

Hei hei alle vakre, nyter dere sommerværet? 

Det gjør ihvertfall jeg, så godt det lar seg gjøre.. Jeg står inne på jobben idag, men jeg sniker til meg litt sol i døråpningen så ofte som mulig uten å se "desperat" ut for forbi passerende. haha...  Jeg bare håper været holder seg ihvertfall frem til vi skal til Spania,men for deres del lengre. Det er vel litt mye å ønske seg, da vi så vidt har hatt 3-4 uker med sommer så langt iår. Er det rart vi løper til stranden når været først kommer? 

En dag på jobben, betyr en dag med masse varer. Idag kom det inn en pall med champagnekjølere fra NOMI som gikk rett ut igjen til kunder på nettbutikken, men varer det har jeg fått til butikken idag også. Jeg simpelthen elsker å pakke opp nyheter, men når jeg så jeg hadde klart å bestille ull putetrekk med ski på måtte jeg titte en ekstra gang? Hva i huleste? Ski i juli? Nei, det må ha vært en feil. Vel, disse putetrekkene får komme frem senere bestemte jeg meg for. Etter å ha tittet på dem noen ganger klarte jeg likevel ikke å legge de bort, de er jo nydelige og noen liker jo å være tidlig ute så de ligger ihvertfall fremme selv om putene ellers i butikken er pyntet med de duse pastellene og friske blomster på bordene.  

Deilige friske ROSER! <3 

Og gjett hva, de etterspurte urnene har nå endelig kommet inn!!! Her ser dere bilde av den største-- er den ikke lekker!!  Slike skal få pryde den nye gårdsplassen min altså-ingen tvil!  Disse kommer ikke i nettbutikken, men kan bestilles via mail, det pga ingen angrerett gjelder på disse, da de er noe vi bestiller opp til hver enkel kunde. ( nå har vi de på lager) Stor 1599,- Medium 1199,- liten 899,- 

Nå skal jeg kaste meg rundt her-- ååååå, sommeren er så deilige-nyt dagen alle sammen!!! 

Sommerklem sendes med den lille vinden som treffer kroppen en gang i blant! 

4 kommentarer

Torhild

26.07.2012 kl.19:19

For ei nydelig urne, en slik kunne jeg godt tenkt meg med inngangspartiet! Hvilken størrelse er urne på bilde? Evt hvilke mål har de ulike størrelsene?:-)

nathalie

26.07.2012 kl.21:00

Hei:) sitter og nyter alle de fine bildene du legger ut, så mye fint og du og dine barn er alltid like fine:) Den malingen du selger nå, hvor mange bokser trenger jeg til en slik sjenk du har malet din? ha en fin kveld!

Camilla

26.07.2012 kl.22:38

den trenger du en boks med =)

Camilla

26.07.2012 kl.22:38

send meg en mail så skal jeg gi deg all info =)

Skriv en ny kommentar

hits