Endelig skjer det!

Uff, det er ikke lett. Idag merket jeg kroppen min sviktet meg totalt, jeg merket den var sliten. Jeg merker aldri om jeg er sliten, det pga jeg aldri lar meg selv få kjenne etter, men idag lot meg meg selv respektere at jeg faktisk var helt pumpa. Jeg får daglig høre at jeg har drømme jobben, noe jeg på alle områder har, men hadde jeg vært ærligere mot meg selv hadde jeg latt meg selv få litt mer fri.. Vel, fri er et ukjent begrep for meg, selv om jeg fysisk har fri fra butikken har jeg ikke fri fra jobben som er så mye større enn hva det utad virker. Tlf ringer hele tiden, varer må hele tiden telles opp, kunder må hele tiden svares og nyheter samt innlegg her inne må hver dag ut. Jeg har siden jeg startet denne butikken hatt STORE planer for den, nå begynner planene å se dagens lys, jeg får daglig større og større prosjekt å prøve meg ut på, jeg får hele tiden mulighet til å lære nye ting og merke smerten ved å drive, men også hvor bra merkevare Villapaprika nå har blitt. Om 1,5 mnd nå er det ett år siden vi åpnet dørene og navnet Villapaprika AS var blitt mer enn bare en blogg. Jeg ser hver dag at grafen på lesere her inne stiger, det er så morsomt! 

Bloggen har nå utviklet seg og nettbutikken,butikken og bloggen glir i hverandre, det er ingen tvil i forhold til hvor mange tusen kunder vi alt har i nettbutikken. Etter en lang og god samtale med min "sjef" innenfor denne bloggen har jeg valgt å legge inn litt mer regelmessig blogging til dere, rett og slett dra denne bloggen inn innenfor jobben min, noe jeg ALDRI hadde trodd jeg skulle gjøre. Jeg har kun koset meg med denne bloggen på hobbybasis og aldri tenkt at dette skulle bli en plass jeg måtte se på som en liten del av "jobben" min, men nå har det altså blitt signert avtaler jeg må holde meg til så denne bloggen vil fra og med nå bli en plass dere nå kan få mer ut av enn tidligere. Kategorier skal på plass samt arkiv til tidligere innlegg dere kan søke dere tilbake til. Jeg har større tro på konseptet nå enn noen gang og har så utrolig mye spennende som skjer rundt meg om dagen som skal deles her inne.!  Dette blir spennende og jeg gleder meg til å starte denne bloggens nye era sammen med dere, nå er snart 7 uker med jobbing for dette i boks. Håper der vil fortsette å følge meg, det er nå moroa begynner ;) 

Ellers har jeg vært en "hippie" Camilla idag etter å ha sett en film som fikk meg til å dra frem de slitte slengbuksene mine igjen.. Meg å klær, kunne eksperimentert  med det timevis hver dag.... 

Nå skal kroppen finne senga og drømmeland besøkes! Høres på igjen imorgen! 

9 kommentarer

melissa mor

23.07.2012 kl.23:58

Bare elsker de buksene!! Hvilket merke er det og hvor har du kjøpt de? Skal HELT klart følge bloggen din videre, alltid spennende å følge med på dine prosjekter og drømmer :) Har to blogger jeg bare må innom hver dag, DIN er en av dem :) Takk for at du gjør mine ellers så fine dager, ENDA ett hakk finere! Klem

Elin

24.07.2012 kl.09:54

Det høres så velkjent ut alt sammen. Det er akkurat det samme som vi holder på med i Trend Collection, og jeg hadde et tilsvarende innlegg i går. :o)

Jeg tror det vanskelig kan forståes dersom man ikke har prøvd det selv, hva det vil si å stable en bedrift på bena. Det er ikke noe som heter 8-16. Det er ikke noe som heter søndag, eller ferie. Selv om man kanskje ikke er fysisk tilstede.
Hodet jobber for å hele tiden forsøke å ligge i forkant av kundene, finne frem til de nye, og ta vare på de man allerede har. Man ofrer mye, men samtidig så gir det jo også så enormt mye! Jubelen når noe går det veien man hadde håpet på. Engasjementet som driver en fremover, og de positive tilbakemeldingene man får underveis.

Vi heier på deg Camilla, og syns det er stor stas å se hvor fint du får det til! Hurra for unge bedriftsledere som tør å prøve (for da heier vi litt på oss selv også.. Hoho...) Vi gleder oss til å følge med videre.

Og så må vi prøve å ta oss liiiiiiitt mer ordentlig fri innimellom. Jeg måtte ta en runde med meg selv etter vår femåring uttalte "Mommo'm... Jeg snakker og snakker til mamma, men hun hører liksom ikke hva jeg sier..." så nå prøver jeg å være 100 % tilstede, den tiden vi har sammen.

Ha en strålende dag! :)

amalie

24.07.2012 kl.10:25

gleder meg til å følle deg videre :)

Nina

24.07.2012 kl.11:40

Spennende! Gleder meg til å følge med videre!:))

Camilla

24.07.2012 kl.16:35

Tusen takk for en kjempe go´kommentar, er så sant alt det du skriver. Nå gleder jeg meg til nyhetene fra dere kommer, det var FARLIG mye fint nå!!!!

ha en fantastisk kveld =)

Camilla

24.07.2012 kl.16:35

<3

Camilla

24.07.2012 kl.16:36

<3<3 kost!

Majken

24.07.2012 kl.23:48

Veldig fin topp.
Hvor er den fra?

Camilla

25.07.2012 kl.00:32

zara (om jeg ikke husker feil)

Skriv en ny kommentar

hits