Fy altså....

Idag kom to paller med varer til butikken, itillegg måtte det jo selvfølgelig begynne å regne- usj! Vi har nå solgt fantastisk masse møbler og det byr på nye utfordringer for meg, herremin, jeg vet å lage oppgaver til meg selv altså...... Fy altså! 

Jeg bestemte meg brått for å lage stilen i butikken maskulin og grov, og som dere sikkert skjenner til så drar det ene med seg det andre og brått står hele butikken på HODE og jeg er kjempe sinna på meg selv for at jeg ikke får til det jeg ser for meg. Heldigvis er ikke jeg av den som gir seg så jeg blir nok stående til imorgen tenker jeg.. ha ha... 

Så dere, her sitter nå jeg, litt sliten og lei av meg selv.. Hvem vet, kanskje jeg overrasker meg selv litt... Hvis jeg skal klare det må jeg komme igang igjen..... 

Snakk om tulling jeg er noen ganger altså.! 

Bilder kommer uansett av resultatet, tror kunder og dere lesere vil like det til slutt ;) Litt nytt er aldri feil i butikken! 

Også en liten nettbutikk NYHET angående sending,reklamasjon,angrerett..( dette blir å lese på nettbutikken også)

Vi i villapaprika har nå laget noen regler for handelen på nettbutikken,(lovlig)  da vi tidligere ikke har vært så tydelig på dette.

Alle som benytter seg av angrefristen må sende varene tilbake i orginalforpakning, ubrukt og i samme stand som de ble mottatt, dette innen 14 dager fra varen er mottatt av kunde. Vi har nå jevnlig opplevd på samtlige kunder at varene har vært brukt også vasket for så å "angre" seg på produktet og sende dette tilbake. Dersom dette skulle skje,vil kunden bli belastet for den nevnte varen. 

Uavhentet  vare ved oppkrav vil belaste kunde med 400 kr i gebyr. Dette for tapt salg og kostnad for pakking samt frakt.

Ved retur av Spesial bestillinger gjort over nett vil man bli belastet med 35 % av ordrens totale verdi samt frakt tilbake til sender. 

Dette er generelle opplysninger og regler vi må ha for at det ikke skal bli ekstra mye jobb for oss og andre kunder som bestiller varer og må vente på produktene. Dette er standard opplysninger som vi ser de fleste nettbutikker benytter seg av. 

5 kommentarer

Camilla

19.07.2012 kl.18:38

Utrolig flott og inspirerende blogg du har. Kommer til å kikke inn ofte her. Og legger nok inn en bestilling i butikken din også:-)

Camilla

19.07.2012 kl.19:30

Du er så flink Camilla! Alt er så gjennomført å flott! Var innom butikken din i går, å det var sukkertøy for øyet! Keep up the good work!

Tonje W Olsen

19.07.2012 kl.20:06

http://www.nationen.no/2012/07/19/landlig_livsstil/blogg/karing/bloggkaring/goy_pa_landet/7554874/

Les om min blogg i dagens utgave av nationen!

kjersti

19.07.2012 kl.22:07

Heisann.Flott blogg du har med masse inspirasjon.

Ser at du skal selge Riviera M taklampen din i stua. Er den solgt????Evy pris???

Mvh Kjersti Wiborg

Camilla

19.07.2012 kl.22:24

Den er til salgs, ikke solgt. Send Mail på Ckinterior@hotmail.no

Skriv en ny kommentar

hits