En liten baby

Nå som ungene begynner å bli "store" har vi ofte fått spørsmålet om vi skal ha flere barn, jeg pleier å si ; "hvis dere er i tvil når jeg sier nei kan dere bare "låne" de et par dager så finner dere svaret selv." Vi har likevel ofte sagt at det hadde vært koselig med en liten til i huset, det fordi vi er så ille familiekjære, men noen baby blir det ikke. Dere kan da kanskje tenke dere hvor stor lykken var når Mie kom hjem igjen, hun er liksom familien lille baby og vi duller med henne alle sammen. Oliver går turer med henne, Mathilde leker med henne og sover med henne i sofaen.Jeg og Håkon går bare å kysser , klemmer og koser med henne hele tiden, hun er blitt skikkelig bortskjemt. Siden jeg ikke starter på jobb før kl 10 har hun og ungene en lang og god morgen med meg hver dag, hvor vi går tur, spiser frokost og ser på barne tv. * kvalitetstid* ..  Når jeg drar setter jeg til og med  på radioen til Mie, slik at hun ikke føler seg så alene.ha ha... Igår fant jeg henne mellom to puter i sofaen når vi kom hjem på ryggen med beina opp i været og tungen på siden.. Hun lå å sov som en liten raring..  

Ettersom vi går veldig mye turer i skogen med Mie ( naturlig nok når vi bor ved skogen og vannet) fant jeg 2 flått i pelsen på henne .. Skikkelig ufine "djevler" -æsj... Nå har vi vasket,gredd,klippet negler og pelsen i stumpen hennes slik at hun bare kan fortsette å ligge som en liten prinsesse i sofaen, god og ren... Go´klumpen selv ligger nå i dette øyeblikk rett ut med beina i været og tungen på siden , fornøyd etter kveldens kvelds vask og tur.... 

Her synes hun nesten litt synd på seg selv.. Ha ha..... Skikkelig diva, dette diva "greiene" har hun nok fra Mathilde shnuppa selv.

Vips-sÅÅÅÅÅ fornøyd! 

Vel, idag ble det en liten "voffse" oppdatering fra frk.Mie.... Hun liker å vise seg frem en gang iblant hun også, og hun lurer veldig på om noen andre hunder der ute har et lite tips for å slippe unna flått? Har prøvd halsbånd osv nå uten hell...Tips tas imot med STOR takk!

Uansett.....

Interiør innlegg kommer det masse av imorgen, her hjemme har jeg ordnet litt, hengt opp nye gardiner, malt vegger, kjøpt blomster... Deilig, endelig tror jeg dette hussalget vil gå veldig bra =)  Også kommer det et salgs innlegg eller to imorgen også-følg med! Kanskje nettopp du finner noe du leter etter! 

Inntil det- Sov godt! 

15 kommentarer

Susanne

18.07.2012 kl.00:43

Hadde ikke dere fått dere enda en hund for en stund siden? En stor hund?? :)

Janne M

18.07.2012 kl.00:55

http://www.hundeeierbutikken.no/aloevera/

Denne bruker jeg-og hunden min har ikke hatt flått i hele vår/sommer.De flåttmiddlene du får hos dyrelegen er ren gift som i verstefall kan ødelegge nervesystemet til hunden.....(lest mye om det på nettet)
Aloeveraen hjelper ikke bare mot flått men andre ting som f.eks tover i pelsen.

Camilla

18.07.2012 kl.02:02

Dette skrev jeg et eget innlegg om i april:0)

Henriette

18.07.2012 kl.08:05

Nydelig hun er altså! vi bruker en type flått olje på hunden vår,en olje som du smører på i nakken.
Den får du kjøpt hos dyrlegen. Vi bor nær skogen,og flått har vi masse av,men vår hund har ikke en eneste flått denne sommeren.
Ha en fin Onsdag!

Elisabeth

18.07.2012 kl.09:54

Vi har brukt både flåttdråper fra dyrlegen, og en sånn dings som man kjøper i dyrebutikken og setter på halsbåndet- den sender ut infrarøde signaler eller noe sånt som holder flåtten unna :) Begge deler funker bra!

Karoline

18.07.2012 kl.10:18

Hei,
Har prøvd å sende mail flere ganger men har ikke fått noe svar. Prøver her jeg :)
Prøvde å sende melding forrige uke men fikk ikke noe svar. Jeg har bestilt 1 grått skjerf, 1 teppet og en matte, nå fikk jeg kun et grått skjerf i posten? Mangler da fortsatt teppet og matten?
Setter pris på svar da jeg har fått faktura å må jo betale den.
Karoline

merete

18.07.2012 kl.10:32

Hei Camilla. Ett tips ang flott er å gi hunden hvitløk. Hver morgen gir jeg en liten bit med hvitløk inntullet med leverpostei. Det har virket veldig bra. Hilsen Merete fra Bergen

Hanne

18.07.2012 kl.10:53

Heisann! Vi bruker eit kvitt halsband på hunden du må få det på resept av dyrlegen så henter du det på apoteket;) kjempe bra, etter hunden fikk det på for noen sesonger siden er det nesten ikkje eksisterande med flott på han eller oss;) kanskje du må ta av 2 i heile år ;)

Christine

18.07.2012 kl.11:05

Kjempe søt hund :). Hvilken rase er det?

Camilla

18.07.2012 kl.13:23

Hei hei.
Bloggen er ikke plassen jeg kan hjelpe deg, men ring de på 98847898, da gir de deg nok svar med en gang. Jeg har ingenting med sendinger å gjøre, dessverre :0)
Jeg er sikker på at dere finner ut av det:0)

Ha en flott dag! :0)

ane

18.07.2012 kl.16:57

Hei:)

flytt nærmere sandvika, med familien og butikken :) hehe, neida. men få sånne dråper hos dyrlegen, dyrlegen setter det i pelsen på hunden, funker bedre enn halsbåndet. ikke gi hunden hvitløk som det kommer ett tips om oppe her, det kan visst være farlig....
men tenk på det med å flytte asså, mindre flått her! ;);)

Malin

18.07.2012 kl.21:00

Dette funker som bare den på min hund, men har valgt å velge bort hvitløken ettersom noen mener hunder ikke tåler dette :)

http://dreamteamhundeskole.com/2012/04/02/hjemmelaget-flattmiddel/#comments

Ellers så er det mange som sverger til rav steinene, har ikke prøvd dette men mange som er fornøyd med dette

http://flatthalsband.com/

Lykke til, håper du slipper mere flått på hunden :)

Camilla

18.07.2012 kl.21:44

he he ;) skal tenke litt på snarøya ;)

Camilla

18.07.2012 kl.21:45

tusen takk for tipsene =) skal titte litt på det nå=)

ha en nydelig kveld <3

Hanne Marte

18.07.2012 kl.22:37

Hei!
Vi har katt på 1 år som er MYE ute, og har tidligere hatt mye flått også..
Vi dro til dyrlegen og fikk et pulver som vi strør "inni" pelsen hennes og da får hun rett å slett ikke flått!
Må strø pulveret inn 1 gang i måneden - annen hver måned for at hun ikke skal få flått, men det er et vidunder middel for oss som ikke liker flåtten ;)

Skriv en ny kommentar

hits