Full rulle

Hei og hopp, hatt en flott start på uken? 

Igår ble alt i huset ryddet bort, ikke fordi vi flytter ut, men fordi vi maler taket,lister og vegger et  " siste" strøk før salget. Jeg er litt stressa for imorgen kommer det et par å ser på huset alt, faktisk en leser. Hun og mannen er på jakt etter bolig og ble helt i ekstase når det kom ut at vi skulle selge. Huset vårt kommer ut for salg på Finn iløpet av juli, men akkurat når er jeg litt usikker på. Megleren er TREG på tilbakemelding og har ikke svart på de siste mailene pga felles ferien, så det går ikke like fort å få det ut som vi hadde håpet på. 

Huset er ihvertfall feilfritt når vi selger det, noe som er veldig deilig for etter imorgen er det liksom ikke noe vi har å gjøre her hjemme annet enn å tømme huset når det eventuelt skal tømmes.. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er litt "Stressa" psykisk, tenkt om vi ikke får solgt!! Vi opplevde nemlig å sitte med to leiligheter i 7.mndér første gang vi flyttet når jeg var gravid med Olíver, det var så kjedelig og skuffende for vi ble forespeilet at salget ville gå lekende lett den gangen. 2. gangen vi solgte gikk leiligheten etter 2.visning og vi fikk en stor bud runde på den. Siden jeg har opplevd å være med på begge deler  tidligere, er jeg liksom litt blandet i meningene mine om hvordan det vil gå med et salg her.  En stor del tror det vil gå kjempe bra, en liten stemme forteller meg at jeg ikke må ha for store meninger  om hvordan dette skal gå... Jeg bare krysser fingrene for at de som er på jakt etter en bolig slik som dette setter standard litt høyt på "prioritert" listen sin , for den må man betale litt for her. 

Mange har lurt på litt informasjon på huset,str,tomt,osv så jeg legger med det slik at jeg slipper å gjenta meg selv hele tiden.=)  Vi har en stor eiet opparbeidet tomt i underkanten av 500 kvm i enden av veien, huse er en tomannsbolig, men skjermet for hverandre. Tomten er solrik og har solen til den går ned og inkluderer to store verandaer . Huset er rundt 117 kvm + boder og loft. Det er to p-plasser på tomten og 1 på fellesplassen, hvor det også er mulighet for carport. Huset holder en høy standard og plassen er unyttet godt. 1.etasje består av gang,vaskerom/wc,kjøkken med åpen spisestue/ stue løsning. 2.etasje består av tre soverom og et bad. 

Nå skal jeg "kaste" meg rundt for snart kommer "malemesteren" på besøk igjen.... MEN dere,igår fikk vi inn verdens råeste maling Pure Originale, mange har etterspurt den malingen LENGE,så nå kan dere bestille den i nettbutikken og lese litt om hvilken farger vi har å tilby .

Her i huset har malingkosten i huset fått kjørt seg noen strøk på denne malingen, noe av den  råeste malingen jeg har malt med før!  Dere har jo sett skjenkene mine, de er  jo som dere vet malt med denne malingen =) 

8 kommentarer

Emma

17.07.2012 kl.14:04

Heisann! Kunne du lagt ut noen nærbilder av hvordan sjenken din ble når du malte den med Pure & Original potato skin? (Den sjenken du har arvet). Har vært så spent på å få se hvordan resultatet ble. Har lyst til å gjøre det samme selv med mine gamle møbler : )

Sølvi

17.07.2012 kl.15:18

kan du snart fortelle hvor dere skal flytte? og når og om dere bygger selv eller hva dere gjør? :D

Sigrid

17.07.2012 kl.21:48

venter fortsatt i spenning på at OL-armbåndene skal dukke opp på nettbutikken! :)

Charlotte

17.07.2012 kl.22:26

Hei, kan du skrive litt om hvor du pleier å kjøpe klær til barna? Særlig til Mathilde.. Har nettopp fått en liten prinsesse ( 3 mnd). Er helt ok med HM og Cubus, særlig til basicplaggene, men gøy med litt annet og ;) http://charlottejakobsen.blogg.no/

Camilla

18.07.2012 kl.00:05

det kan jeg gjerne et eget innlegg på , var det det du tenkte på?

Camilla

18.07.2012 kl.00:05

når vi er ferdig der skal jeg røpe hemmeligheten ;)

Camilla

18.07.2012 kl.00:05

det skal jeg få til =)

Camilla

18.07.2012 kl.00:06

nei, disse finnes bare i denne =)

Skriv en ny kommentar

hits