Lett kledd?

Det er noe vi ser mer og mer av når det kommer til folk.. Det å kle seg lettkledd har liksom blitt en trend og til dags- dagligdags ifølge våre eksperter... Men hva definerer vi som lettkledde? Er de de som bruker store utringning, poserer i en bikini eller de som er så å si nakne?  Personlig selv har jeg ikke problemer med å se lettkledde damer, jeg synes damekroppene er flotte og lar meg ofte fascinere av hvordan noen er bygd så pent.. Likevel synes jeg det finnes en grense, en grense som heter å skjule det "lille" ekstra som ikke alle "må" se....  I USA har det blitt mer vanlig å vise hud enn å ikke gjøre det. Den ene store stjerner opptrer mer lettkledd enn den andre , daglig.. Idag skal jo alle være modeller og gjerne vise mest mulig hud , hvor går grensen mellom kunst og erotikk? 

Jeg personlig ville aldri stilt opp på bilder mer lettkledd enn en bikini,  der det hadde vært fokus på bikinien og ikke kroppen inni slik som om bakdelen er spretten og brystene store nok..   Jeg synes det veldig ofte kan bli brukt veldig mye kropp for å selge produkter og seg selv.( markedsføre) Plutselig skal alle ha lettkledde bilder av seg selv , i alle type medier som nettaviser,twitter,facebook,blogger osv... ( sosiale medier)  

Har fokuset på kropp tatt litt av, har vi mistet litt bakkekontakt? 

Jeg sier ikke at jeg er noe bedre enn andre, jeg blir nok like mye som andre revet med og ekstra fokusert med tanken på at jeg skriver en blogg hvor jeg poster ut bilder hver dag , hvor jeg føler jeg må ta meg godt ut. Noe som til tider kan føre til et ubevist jag etter å alltid se "bedre" ut, gjøre ting "bedre" og generelt få til ting...

Burde alle blitt flinkere til å fokusere på de "riktige" tingene ikke overdrive fokuset  på kosthold,trening og kropp, men heller prøve å nyte det livet man HAR, ikke det man KAN få... Med dette mener jeg ikke at folk skal spise junk hver dag, men prøve å nyte livet på en måte som gjør nettopp DEG lykkelig ikke hva alle andre mener er riktig. 

-Noen ganger er det faktisk lov å være egoistisk og tenke på seg selv, fordi at hvis du selv er lykkelig har du mer å gi til andre. 

Det er pent å vise litt hud, men overlatt litt til fantasien ;)  Det er det som er litt av "glamouren" i å være kvinne.... 

 

Hva er din holdning til dette, hadde vært spennende å høre !? 

5 kommentarer

Nina

11.07.2012 kl.22:24

Så nydelig du er! : ) Du kler langt hår.

Det er helt riktig som du sier, nettopp at man skal nyte det livet man har, og ikke det man kan få..
Men med dagens samfunn er det ikke alltid like lett å gjøre nettopp dette. Kjenner hvertfall det med meg selv at det ikke alltid er lett å sette pris på det livet jeg har, vil alltid ha litt mer av ditt og mer av datt..men slik er det vel med alle tror jeg. : )

Lurer forresten på om du kjøpte en selvbruning og hvordan ble resultatet?

Ha en nydelig kveld!

Merethe

11.07.2012 kl.22:26

Du er virkelig en fantastisk person du Camilla. Takk for at du gir så mye av deg selv.!
Stå på videre.

Camilla

11.07.2012 kl.22:27

ååw. tusen takk, vakker du er mot meg<3

Camilla

11.07.2012 kl.22:30

Det er så "trist" at ting har blitt slik, men en ddag må det jo snu.... Du er bra akkurat som du er, gjør det du kan best og er den personen du er =) Nyt det og sett pris på det du har klart å få til i livet ditt og den gleden du gir andre=)
Med denne kommentarer ga du meg et smil, tusen takk=)

nyt kvelden.. og ja, jeg endte opp med dove ;) det enkle er ofte det beste ;)

Ragnhild

12.07.2012 kl.00:19

Jeg er så enig med deg! Det er et ordtak eller et uttrykk som heter: klær skaper folk, og det er mye sant i det. Hvordan en kler seg uttrykker også hvordan en vil bli oppfattet av omverden spør du meg. Det finnes ikke mer feminint og flott enn en kvinne som kan og kle seg uten at man er halvnaken. Mange har dessverre ikke skjønt dette enda, det er bare så utrolig harry! De bloggerne som stiller opp på slike oppdrag bør være klar over på forhånd at de eksponerer seg selv for gud og hvermann samt de bør tåle en god dose kritikk. Synes feks Tone Damli virker som en utrolig hyggelig jente(super pen!!), men all vrikking og halvnakenhet får meg til å tenke på at hun er en dum bimbo som må gjøre dette for å i det hele tatt virke interessant nok til å selge musikken sin.
Du er virkelig flott Camilla, utrolig kul stil har du;)

Forresten, ligger huset deres på finn.no nå?

Skriv en ny kommentar

hits