Hva heter det?

Hmm. Etter en aktiv dag i butikken har jeg endelig kommet hjem, nettet sviktet meg på jobb idag.Jeg missliker STERKT telenor og deres kundeservice altså, nettet er ikke bra og det de ber meg gjøre er å bruke en binders og klikke inn en liten knapp med den.. Hurra for super godt tips! Det funket ikke, jeg får se om det er noen andre jeg kan bruke for dette funker på ingen måte, har dere noen tips til andre nettverk hvor de faktisk er flinke til å hjelpe til om det skjer noe? Kom gjerne med tips- da blir jeg overlykkelig. Det er helt merkelig hvor "hjelpeløs" man føler seg når nettveket svikter, teknologi -Jeg er avhengig av deg!!! 

Uansett dårlig nettverk eller ikke, dagene går alltid fort når det er mye å gjøre og når man jobber med interiør er det alltid noe å sette fingrene i... Slike dager som idag kaller jeg effektive! Skulle trodd jeg gikk på noe, men det gjør jeg altså ikke... To kopp med kaffe og en kyllingsalat må være oppskriften tror jeg(?) 

Butikken har idag blitt vasket og ordnet.. Klar for nytt besøk av kunder imorgen=) 

Det beste med å jobbe midt i byen, vel det må være alle nabobutikkene! Spesielt NU, snakk om damer med bein i nesa og et oppløftende vesen, de holder virkelig smilet på plass oss de fleste, det er jeg sikker på.. Men det farlige er at fristelse til å kjøpe noe alltid kommer snikende innpå. Jeg har det siste halvåret blitt skikkelig glad i denne butikken, de selger liksom noe som ikke alle andre selger og i stoffer som røft lin og myk bomull. Rå tøft å blande med det litt enklere og pene. Idag skulle jeg skulle egentlig bare hilse på Cecilie i NU når jeg åpnet, men endte så klart opp med to nye gensere... Laidback og utrolig tøffe.. 

Genseren passer perfekt til meg som ikke alltid vil at ting skal sitte helt klistret til kroppen. Også faller den så pent fremover og gir meg litt ekstra timeglass fasong, aldri dumt det. Jeg har flyttet rett inn jeg altså...

Nu legger stadig ut nyheter og oppdateringer på sin facebook side, den kan du sjekke HER 

 Vel, nå får jeg få i meg litt mat og bade to småtroll.. Ungene er i det "gladehjørnet" ikveld og er eksperter på krangling og erting .... ÅÅÅååå, det er virkelig fantastisk å være mor når de er slik...  Halvparten kunne noen  ganger vært nok, men sånn er det vel for alle en gang iblant. Ikke sant? 

Nyt kvelden, nå skal jeg gå å skille to kranglefanter før det ender opp med at den ene angriper den andre.....

Vi skrives, tips innlegg etterpå! 

16 kommentarer

Kine

11.07.2012 kl.19:59

Du kledde virkelig det antrekket der, du så smashing ut!:) Det var også veldig artig å besøke butikken din for aller første gang i dag (er ikke like enkelt når man bor i Trondheim, men det passer bra å være på ferie i nærheten) og det var jo så mye fint å velge i:) Du har gjort det utrolig fint i butikken din, samt god service og jeg skulle ønske jeg bodde nærmere, men bra det finnes nettbutikk;)
Håper dere får en fin kveld videre og en super sommer!

Camilla

11.07.2012 kl.20:07

ååååå, var du, hadde sikkert 10-15 ulike par innom idag som snakket dialekt så jeg husker ikke hvem du er.. hva handlet du?? Så koselig at du var innom i alt rotet mitt idag, spesielt at du likte varene =) Blir så glad av å ha blogglesere innom =)=)

Masse god kveld videre til deg og nyt oppholdet her i Fredrikstad!!! =) Kom gjerne innom neste gang du er i byen også =)

Mia

11.07.2012 kl.20:12

Helt enig med det at Telenor er rimelig sugent! Var hos mine besteforeldre for å installere et nytt modem fra telenor for ikke lenge siden, to dager etter ryker det. Helt uten noen grunn.. De var ikke spesielt behjelpelige med hverken å skaffe nytt, eller dekke kostnader. En billig løsning, ble plutselig dyr! hehe.
Her hjemme har vi heldigvis Get, og er veldig fornøyde. God service de gangene vi har hatt problemer, selv om det er veldig sjeldent :)!

Tine

11.07.2012 kl.20:14

Hvor mye koster den flotte hvite lampa som henger i butikken din? Utrolig flott:))

Camilla

11.07.2012 kl.20:50

hei hei, ja, ikke sant den er fin? Den koster 2199,-

Camilla

11.07.2012 kl.20:51

Enda godt jeg ikke er alene om å ha problemer med dem. Jeg skal få byttet imorgen jeg altså.hater telenor etter alt dette maset...

Ha en nydelig kveld =)

Merete

11.07.2012 kl.21:10

Hei, hvor er det fine bordet du har dataen din på fra? :D

Anette

11.07.2012 kl.21:21

Missliker telenor og kundeservicen dems jeg også..Nettet mitt er ustabilt og lever sitt eget liv. Jeg ringte for å få hjelp, og spurte om det var meninga å betale så mye for et produkt som ikke funket.. Svaret jeg fikk da ( fra en VELDIG sur dame på tlf ) var " er du ikke fornøyd med nettet vi leverer er det bare å bytte leverandør". Så la ho bare på uten å si hadet.

Er på jakt etter ny leverandør til nett jeg også, men er usikker på hva jeg skal velge. Så følger med på kommentarfeltet ditt :)

Camilla

11.07.2012 kl.21:33

herremin, for ei sur dame a gitt.. uffameijen.. Ja følg med, vi er mange som missliker dem =)

Camilla

11.07.2012 kl.21:33

Hei hei, det er fra villapaprika =)

Merete

11.07.2012 kl.23:19

Får du kjøpt det over nettet, i så fall hvor mye koster det og hvilket merke er det? :D

Camilla

11.07.2012 kl.23:21

lampen?

Merete

11.07.2012 kl.23:35

Det bordet du har dataen din på ! hvor mye koster det? er det tilsalgs over nettet? og hvilket merke er dette? oi mye spørsmål men guuud å nydelig det bordet var :D

Camilla

11.07.2012 kl.23:41

hei hei=) bordet er fra oss, det har vi på lager,det koster 7000 kr og kan ikke kjøpes i nettbutikken pga angreretten med åpent kjøp i 14 dager ikke gjelder der=)

Kine

12.07.2012 kl.00:01

Jeg var innom ikke så lenge før stengetid, hadde beregnet tiden litt feil, men er glad for at jeg rakk det:) Tror jeg kunne handlet mye mer hvis jeg hadde kommet litt før, men det blir sikkert litt netthandling når jeg kommer hjem. Jeg handlet litt klær og litt lykter, og hadde med meg min forlovede og mormor:) De ble også imponert over butikken og var glad for at vi rakk det:) Angrer på at jeg ikke kjøpte med meg det sølvfatet fra Halvor allerede, så jeg tror jeg må bestille det likevel;)

Og jeg syns ikke det var rotete, det var en koselig og sjarmerende butikk du har fått i gang:)
Takk for det, jeg skal absolutt innom neste gang jeg er i nærområdet!

Marielle Katarina

12.07.2012 kl.20:42

Eidsiva bredbånd har aldri sviktet oss :)

Skriv en ny kommentar

hits