Putedilla...

Jeg mener det, hva er ikke deiligere enn en stor seng eller sofa fylt opp med den ene myke puten etter den andre. Hmm, ingenting jeg kan komme på .(?) 

Jeg har putemani, jeg får aldri nok og kan fylle på til de faller ut.. Håkon ler alltid like godt av meg,men hva gjør vel det? Jeg er veldig opptatt av at putene skal matche, være stilrene og deilige! Når jeg pynter med puter vil jeg hver og en skal komme godt frem, så hvilken tekstiler jeg bruker mot hverandre er for meg veldig viktig... Har du noen gang tenkt på at de fleste av oss ikke blander tekstiler? De fleste av oss låser seg i en liten boble og tør ikke trå utenfor. Jeg har ikke telling på hvor mange kunder som har spurt meg om det er "lov" å blande ull og lin,lin og silke,bomull og andre mylige tekstiler. Jeg synes det er viktig at vi eksperimenterer med interiøret og ikke låser oss for kun den ENE fargen eller det ENE stoffet. 

Et sted det alltid er like morsomt å leke med de ulike putene er senga.. jeg rer alltid opp sengen når jeg står opp, jeg vet helt ærlig talt ikke om noe hyggeligere enn å møtes av en ren og oppredd seng. 

Vi har 12.puter i sengen. fantastisk mange. haha..... MEN jeg liker det og synes det er fint at soverommet er ryddig og pent det også... Alle rommene i huset har en form for rød tråd... 

Putene er fra Villapaprika og er mine desidert FAVORITTER.. Jeg har de i hele huset. får ikke nok av den nydelige lyseblå fargen blandet med de grå og beige.Putene finner dere HER .Sengeteppet er også fra Villapaprika og finnes HER  ... 

Hvordan er du, har du putedilla ? 

Husker du å re opp senga om morgenen ? 

13 kommentarer

Christine

09.07.2012 kl.21:58

Kjempe fine bilder, men savner de fine barstolene på kjøkkenet og stolene og sofaen til spisestua :). Ble så tomt uten dem synes jeg..

Camilla

09.07.2012 kl.22:26

hei hei =) Da er det bare å kjøpe de for de er ikke jeg interessert i å ha lenger.Blir alt for voldsomt ditt vi kommer =) =) dette er bare en en annen stil,for det er ikke mindre møbler i huset ;)

ha en fortsatt nydelig kveld =)

Marianne

09.07.2012 kl.22:27

Har du ikke de ull-putene i beige i nettbutikken? Finner de bare i brunt? Fantastisk fint hjem du har:) Har fått mer og mer sansen for den industrielle og rustikke stilen, mye takket være inspirasjon fra bloggen din:)

Amalie

09.07.2012 kl.22:29

Har putedilla eg og:-) samboeren min må skue vekk 6-7 puter fra sofaen før han kan sette seg:) eg setter meg berre midt i klynga. Har kjempelyst på de ullputetrekkene dine i beige,kommer de på tilbud snart?:) hehe

Camilla

09.07.2012 kl.22:29

ååå, så koselig å høre =)
Hmm, jo de skal være der, skal gå å se med en gang jeg =)

ha en nydelig kveld=)

Camilla

09.07.2012 kl.22:32

det er godt det er flere av oss =) ha ha
Nei, de kommer dessverre ikke på tilbud nå, de er nye høstvarer=)

Ha en nydelig kveld =)

Sofie

09.07.2012 kl.22:45

Oi! Hehe, nei, jeg hadde aldri orket å dandere så mange puter i senga hver dag. Ble litt for mye synes jeg. Men liker å ha mange puter i sofaene da:)

Camilla

09.07.2012 kl.22:53

hehe, vi er heldigvis forskjellige, men jeg skal ærlig innrømme at ikke alle putene alltid står pent plantet i senga ;)

Kine

09.07.2012 kl.23:14

Har fått totalt putedilla jeg også - men bare i stua da ;o) Mannen min spør meg om det er meningen at det skal være plass til ei og annen rumpe innimellom putene, han er ikke like begeistret som jeg hehe.

ingvild

10.07.2012 kl.06:21

Elsker bloggen din Camilla. Er nok den eneste faste interiørbloggen jeg leser, du er så flink! Jeg er også kjempeglad i puter, spesielt i sofaen. Kjæresten derimot, han skjønner seg ikke på slikt:) Viktig å re opp sengen for min del også, men jeg slenger dyna vekk, åpner vinduene på fullt og venter en drøy time mens soverommet og sengen får lufte seg ordentlig før jeg rer opp. På den måten får sengeklærne tørke og minsker dannelsen av sengemidd. Samtidig føler jeg senga blir friskere å legge seg i til neste kveld :)

Linda

10.07.2012 kl.14:29

Hei. Super blogg Camilla, blitt avhengig av å lese den hver dag... :) Lurer på champagne kjøleren,finner den ikke i nett butikken. Selges den fortsatt, og hvor mye koster den?

Camilla

10.07.2012 kl.14:47

så morsomt da =) Den blir til salgs i slutten av den mnd her begynnelsen av august =) bare å sende meld om du ønsker å holde av en=)

Inger

10.07.2012 kl.22:12

Hei

Elsker stilen din! Vi har nettopp kjøpt nytt hus og skal til og innrede. Vi har cafe latte på veggene og har tenkt å kjøpe en lysegrå sofa. Ellers er alt av møbler hvite. Håper bare den lysegrå sofaen passer inn med fargen på veggen! Ser du er virkelig flink og kombinere forskjellige puter med både farger og stoff. Kanskje du kan komme med noen tips til puter? Tenker kanskje å kombinere grå/beige/blå. Hva tror du om dette? Har du noen puter i butikken din du kan anbefale? Synes det er vanskelig og se hva som passer sammen bare gjennom bildene fra nettbutikken din;)

Skriv en ny kommentar

hits