Høst på vei inn i villapaprika...

Endelig begynner nyhetene å komme som perler på en snor, deilig, morsomt og utrolig spennende. Jeg bestilte inn dette i mars så jeg kan nesten ikke vente med å få inn alt det flotte fra LAMA , herremin, det føles ut som det var igår jeg var inne hos June på lama og handlet, det at hun har sluttet der synes jeg er veldig trist.. Du blir savnet av kundene også JUNE.(!) 

Vel, jeg er ikke sen om å få inn nyhetene her hjemme, men at det skal bli enda morsommere i nytt hus er ingen tvil.. Går liksom bare tripper om dagen jeg altså.. Kan ikke denne salgsprosessen bare gå -resefort!! Uansett, tilbake til nyhetene.. 

I år er det ventet inn masse blått,brunt, veldig mye grått ,lilla og beige. Er du en person som liker disse jordfargene kan du puste lettet ut, denne høsten blir fylt opp med den ene jordfargen glidende over i den andre . Vi snakker MYE natur, grove detaljer, blanke store lykter og champagnekjølere, Lampe skjermer i nydelige blåtoner, lamper pene og grove, du burde dersom du skal være skikkelig "trendy" like blått vel og merke. Stjerner og hjerter, dette kommer det inn masse av. Tepper-ojojoj, her kommer det inn masse med paljetter, delikate mønster, ja masse.  Lin, grovt lin .. Dette er tekstiler du ikke kommer vekk fra, noe som passer meg veldig fint.. La høsten få flytte inn i interiøret og lek med naturen og det litt enklere sammen.. Det er utrolig hvor morsomt det kan være! 

Disse putene kommer det inn masse av! Vi har de også på lager idag dersom du sakte, men sikkert ønsker å få inn høsten og tekstilene som kommer. Puter og Tekstiler finner du HER

Det nye brettet fra Halvor bakke i sort ull og skinn er 10 x flottere enn det han sist lagde, helt utrolig hvor mye de små detaljene kommer frem på dette.. Boksen i samme stoff og skinn er suveren til å oppbevare småting som for eksempel fjernkontroller, programblad,ipad osv.. Smykke på bordet eller på tvbenken.  Finnes HER, Brettet finnes HER. Strikk lyktene finnes HER

Varer jeg anbefaler for denne høsten annet enn deet som står nevnt over er følgende Denne ,  Disse lyktene fra LAMA, jeg går aldri lei dem. Dette deilige pleddet. tenk dere så deilig å krype opp i sofaen og bre det over seg!  

 

Håper du kanskje fikk et tips eller to mer nå og at du gleder deg til å pynte til høst og vinter ,selv om været gjerne skulle vært varmt og deilig! Det er noe med stemningen høsten bringer, lun,romantisk og hjemmekoselig. Akkurat slik vi nordmenn liker det ( ikke alle så klart) ...... 

12 kommentarer

Annette

08.07.2012 kl.22:17

Gleder meg til høst allerede :)

yvonne

08.07.2012 kl.22:56

hvor har du kjøpt hundesengen?

ane

08.07.2012 kl.22:57

Hei!
Huff, nå ble jeg nesten litt deprimert, og ta inn høsten allerede i starten av juli er ALT for tidlig!! det skulle ikke hvert lov! :) her blir sommeren holdt på så lenge den kan! :)

Camilla

08.07.2012 kl.23:18

været kan forbli pent, men de lune deilige varene er jeg ikke imot ;) haha. Jeg er lei av alle de skarpe sommerfargene, men ikke de deilige sommerkvelden og dagene ved vannet =) Det skulle vært noe som het en mellomting her i landet, tenk så deilig å kunne pynte til de ulike tiden, men med sikkerhet vite at du for eks hadde 6 mnd med en vinter som ikke tok knekken på deg og en sommer som ikke regnet og blåste bort... =)

Camilla

08.07.2012 kl.23:44

hei hei! Den er fra villapaprika =)

Camilla

08.07.2012 kl.23:45

mye flott som kommer inn!

Pia

09.07.2012 kl.13:26

Genialt- det er dette jeg liker med bloggen din, at du gjør det lille ekstra å gir Oss kunder mulighet til å få en smakebit på de ulike sesongene før de kommer!!! Elsker virkelig bloggen og nettbutikken din( bor forlangt unna butikken) keep up the god work!!!

Ida Veltman

09.07.2012 kl.13:40

YAY!!!! Good news for me... =P Jeg elsker den puta jeg har fra LAMA, og den lykten fra H.. =) Tenkte jeg skulle komme innom å kjøpe flere puter og lykter en dag Camilla =)

Klem Ida

Camilla

09.07.2012 kl.19:02

bare å komme ida, du er alltid velkommen =)

Christian

09.07.2012 kl.19:45

Hei Camilla. Spennende blogg du har. Vi gleder oss til å samarbeide med deg i tiden som kommer. Vi ses etter ferien :-)

Annette

09.07.2012 kl.21:04

Hvor mye koster de putene? :)

Camilla

09.07.2012 kl.21:35

fra 239-399

Skriv en ny kommentar

hits