Prosjekt ute = ferdig.

Og det var vel også på tide nå som det snart skal være visninger her, hadde vært pinlig å ikke hatt ting på stell til det,altså. Mye å huske og mye å få på plass, men absolutt verdt det når resultatet blir bra! Jeg har idag hatt litt grønne fingrer og tatt meg den store frihet og plantet alle urnene våre med STORE oppsatser, jeg liker det som de fleste av dere nå vet-SVÆRT!eller STORT, som det heter utenfor Fredrikstad, så det var en forbauset dame i blomsterbutikken som lurte på hvordan alt skulle få plass i bilen.. VEL,VEL,vel.... Jeg får med det jeg vil få med om jeg så må legge det på taket! 

Resultatet ble stort,fyldig og veldig sommerlig! 

En "liten" plantejobb ble en hyggelig ute plass... Nå gjenstår det bare å kjøpe med seg noen ute lykter fra Villapaprika til neste uke, jeg bestilte i dette øyeblikket  noen rå lekre fra LAMA... Jeg må nå spare litt penger, så denne uken blir det ikke noe mer på meg.. Er ikke gratis å elske vakre blomster, synd jeg ikke kan selge alt jeg liker for da ville det blitt noe rimeligere , kanskje? 

Jeg får håpe salget av huset ender like fort som det starter.. Gruer meg litt jeg dere, er det uvanlig? Synes dette er litt skummelt jeg altså..... 

Nå skal jeg se ett par episoder med "The closer "( ingen bombe)  og nyte de to siste timene av denne dagen! 

Fantastisk kveld ønsker jeg dere alle! 

16 kommentarer

Kine-Jeanett

05.07.2012 kl.22:52

Har huset kommer ut på nett?:)
Blir så fint så :-)

melissa mor

05.07.2012 kl.23:00

Så pent det ble!! :) Skjønner godt du har blanda følelser for å selge. Men du får det nok bra der du kommer og :) Du... sorry at jeg maser IGJEN, men husker du jeg spurte om det var muligheter for at du laga en underkategori for hvert rom i huset; stue, kjøkken, soverom etc..? Slik som du hadde før.. Vi skal til å bygge hus nå, og det hadde vært helt supert å kunne gå innpå for å få inspirasjon :) Full forståelse for om du ikke har tid, men lov å prøve seg ;) Ha en fin kveld videre. Klem

Janne M

05.07.2012 kl.23:08

skal selge vi og-og jeg er småstressa på hele greia.redd det ikke kommer noen på visning-uff det blir nesten pinlig-:) Å herregud som jeg stressa når bildene skulle tas-putene måtte ligge sånn og sånn i sofaen,vasket og ryddet i dagevis-som om støv hadde vist på bildene-jaja. etter fellesferien er det på an igjen,vaske,rydde,pynte på nytt til visning og en overgrodd hage å ta seg av når vi kommer tebake fra ferie-bra det ikke er hver dag en selger.- skal bli godt når det er over :)og litt vemodig og... Men så begynner vi på bygging av drømmehuset.:D Er grådig spent på hvor dere skal flytte da:) lenge til du røper det?:)Fin kveld til deg:)

Margrethe

05.07.2012 kl.23:23

Kjempefint ble det Camilla :-)

Jannicke- Jattes.com

06.07.2012 kl.00:22

Kjempelekkert!! er så fint når det er masse blomster som slynger seg over kassene!! ;D

God helg!!

Amalie

06.07.2012 kl.00:24

Kjempefint!:-) var koselig å møte deg og prate med deg på butikken igår:-) tar nok en tur innom imårra og:)

Kjersti h

06.07.2012 kl.01:16

Hei Camilla! Jeg har etterlyst en give away jeg vant hos dett en tid før jul. En toalett mappe med stjerne på. Har sendt deg flere Mail og du sa for en tid tilbake at du skulle ordne det.. Lurer på hvordan det ligger an ;) Kjersti h.

Kine

06.07.2012 kl.01:17

Kjenner til den vemodige følelsen med boligsalg! Jeg kan ennå sitte å tenke tilbake på den koselige tiden vi hadde i den første leiligheten vi kjøpte, som vi solgte til fordel for større hus for 2,5 år siden :o)

Masse lykke til med salget - og jeg tviler ikke på at det vil gå strålende! Hvem vil vel ikke ha det flotte huset der da? :o)

Camilla

06.07.2012 kl.08:57

hmmm, ring de på 98847898 og si du har snakket med meg, alle sendinger jeg gjør er merket med et sporings nr. Jeg setter alltid meg selv som sender under give aways så dersom den ikke ligger en plass skulle den kommet tilbake til meg. Jeg har ikke mottatt en eneste pakke, men jeg skal be de sjekke for meg også =) Du er ikke den enste som ikke har mottatt, jeg har hørt det fra andre, men de jeg har sjekket der står som levert.

ha en nydelig dag=)

Camilla

06.07.2012 kl.08:58

takk det samme kjære deg =) jeg er i butikken idag så bare å komme innom=)

Mari og Lillegutt

06.07.2012 kl.09:12

Hei Camilla :)
Vi holder også på å gjøre huset klart for salg. Vi skal legge det ut rett etter sommerferien, så det blir spennede :) Jeg går også med en sånn gruglede følelse. Det blir trist å gi nøklene og huset til noen nye, men likevel kan vi få det kjempefint, kanskje bedre, når vi får oss ett nytt hus :) Man må vel bare ta noen sjangser her i livet :)
Masse lykke til med hussalget :) Heldig er den som kjøper huset ditt :)

Anette

06.07.2012 kl.09:25

Såååå spennende at dere skal selge! Er lenge siden jeg har tittet innom nå,vi hadde faktisk megler hos oss i går også. Må ha litt større plass når lille trille kommer i desember:)

Jeg har mistet nr dit, kan du ikke sende meg en mld sånn jeg får det igjen?

Stoooor klem Anette (mamma til Isabel)

Ine M.

06.07.2012 kl.11:35

Det ble nydelig :-) Ønsker dere masse lykke til med salget, og er spent på å se det nye huset deres!

Anne nikoline

06.07.2012 kl.18:21

Vi solgte også huset vårt nettopp, det er mye bekymringer og mye arbeid men det gikk heldigvis etter første vinning :) gleder meg veldig til å se hvor dere kal flytte :) ha en flott dag i sommer solen, det er det Verdal her i Sandnes :)

Marit

07.07.2012 kl.20:54

Hei Camilla! Mulig det bare er hos meg, men på iphonen får jeg ikke opp kommentarfeltet ditt! Måtte låne meg en PC for å sjekke om du hadde fjernet kommentarfeltet, hehe. Er det flere som ikke får det opp pr. telefon, eller er det kun meg?

Flott uterom du har - du er en mester på ditt område - og de har du flere av! :--)

Camilla

08.07.2012 kl.11:25

hmmm, jeg tror du må trykke på innlegget så kommer det opp=)
så snilt sagt av deg <3 nyt søndagen !

Skriv en ny kommentar

hits