Bare meg og mine...

Hei og hopp! Er dere våkne? 

Igår hørte dere ikke mer fra meg, hvorfor? Jeg tok meg rett og slett fri fra bloggen resten av dagen og brukte kun tid med familien min. Jeg jobber 12 timer hver dag, noen ganger mer og har den siste mnd vært alt for dårlig på å sette av tid til barna mine, som rett og slett er viktigere enn jobb og blogg for meg. Håkon hadde fri han også og det måtte vi jo benytte oss av. Glomma festivalen i Fredrikstad har vi ikke fått med oss på 5 år, da vi hvert år siden jeg ble gravid med Olíver har vært i Spania  noen uker denne mnd. Iår har vi satt reisedatoen i August, ungene får av den grunn 5 uker fri  fra barnehagen i sommer! Heldiggriser er det ihvertfall, selv om det å ha de hjemme byr på noen utfordringer med jobben..

Vi endte opp med å nyte dagen igår med masse god mat, bakst,karuseller, titting og kos.. Håkon endte opp med å kjøpe spekemat for nærmere 1500,- kr , noe som vil si at vi har skapet fult!!! *NAM*  Når vi var ferdige bestemte vi oss for å ta en deilig middag -på brygga, den nye restauranten her i byen.. Etter å ikke ha fått noe  hjelp og deretter skarpt få høre at de mente det var fult ( noe det ikke var, 4 mannfolk kom å fikk servert et bord når vi stod å så på, uten at det var holdt av)  og det viste seg at det bare var tull endte vi opp på den nye restauranten på Hankø, service fra første sekund og FANTASTISK middag.Anbefales på det sterkeste for alle som er på besøk i Fredrikstad og ønsker en liten opplevelse av skjærgårder og båter mens dere nyter et deilig måltid.

Nå skal jeg kaste meg rundt... En laaaang dag står foran meg med jobb.. Baksiden av medaljen når man tar seg fri er følgende; mye utsatt jobb! 

Nyt dagen-det er endelig sommer!!!!

8 kommentarer

Lisbet

05.07.2012 kl.16:42

Hei. Jeg bestilte varer hos dere for over en uke siden, ei venninne bestilte samme dag og hun hadde varene til helga. Jeg har fortsatt ikke fått mine. Sendte mail og fikk beskjed om at de skulle se på det. Men har ikke hørt noe mer..hva skjer?

Ine M.

05.07.2012 kl.20:19

Hørtes ut som en deilig dag :-) Fine dere er alle sammen!

veronica

05.07.2012 kl.20:22

Hei.

Jeg var akkurat innom butikken din, etter jeg mottok pakken fra dere i går:) Ville ha litt ideer til hvordan jeg skal lage putene til og tven står på.. plutselig ser jeg ei jente som er veldig lik deg:) Tror jeg:) Må bare spørre, har du vært m på "unge mødre"?:) Kjenner ikke igjen huset fra bloggen men det var veldig likt deg ihvertfall:)

Hilsener fra Veronica ( som for øvrig er veeeldig fornøyd m varene fra deg:))

Camilla

05.07.2012 kl.22:32

tusen takk.. Ja, dagen var nydelig =)

Camilla

05.07.2012 kl.22:34

Hei hei, det kan ikke jeg svare deg på dessverre. Jeg jobber ikke med sending eller nettbutikken i den graden, men om du ringer 98847898 så kan nok hjelpe deg. Jeg kan ikke annet enn beklage ventetiden, men noen ganger kan en eller annen feil skje. Jeg er sikker på at dere finne rut av det =)

Nyt kvelden =)

Camilla

05.07.2012 kl.22:35

haha... Pinlig altså, Ja, jeg var med der, men det er snart 4 år siden nå=) Koselig at du kjente meg igjen da =) hi hi

Masse god kveld!

karoline b b

05.07.2012 kl.23:33

Hei Camilla!! :)
Var innom deg på mandagen å shoppet litt da vetdu ;P
Så var jeg å spiste på - På bryggen etter på og det var nydelig mat og kjempe service. Så kan hende dere hadde uflaks eller jeg hadde flaks.. Kommer ann på hvordan man ser det. hehe :-)

Ha en fortsatt fin kveld :-)

- Karoline

Camilla

05.07.2012 kl.23:45

Så koselig da=) Får vel håpe det var jeg som hadde uflaks, kan jo hende de som var der når vi skulle spise ikke var de samme som serverte dere=) Men, det var 2.gangen min opplevelse var slik, dessverre, men på nr 13.. der er de råflinke! Nå skal sant sies at jeg er veldig sær på servering når jeg skal ut å spise, men men.. ha ha

Ha en nydelig kveld =)

Skriv en ny kommentar

hits