Opp med øya...

og ut av senga....

Idag har jeg ingen rett til å "klage" , men ettersom jeg ble for opphengt i serien min ble jeg sittende våken til etter kl 02 i natt. Sant skal sies at det å stå opp idag tidlig var grusomt, jeg var kvalm, hodet dunket og kroppen var ødelagt som om en hel natt med reising skulle satt sine spor i den. Ja ja, nå skal jeg prøve å komme meg litt, spise en sen frokost som ender opp som en lunsj, strekke litt på beina og kose meg på jobben! Uken går snart mot slutten igjen, onsdag betyr snart helg igjen!Noe som betyr kvalitets tid med verdens beste barn! Idag satt de faktisk å koset seg med frokosten sin i over 1 time, snakk om matmomser, tror Olíver endte opp med å spise 4 skiver og Mathilde 2,5.... 

Øyenstenene mine <3 

 

Itillegg gleder jeg meg litt ekstra til denne helgen fordi  min kjære storesøster gifter seg og jeg har leid meg verdens nydeligste kjole! Jeg skal være,pudder,brun og gull..Hva tror dere om den kombinasjonen?  

Vel, nå får jeg kaste meg rundt, masse varer fra NORA Norway kom akkurat inn døren, gled dere, masse bilder kommer! ojoj,så fint! 

Vi skrives-fin fin dag til alle dere!

Jo, så må de av dere som liker å vite litt fakta om byene rundt om i dette deilige landet vårt gjøre dere litt mer kjent med Fredrikstad! Det er godt vi "harry fredrikstadianere" vet å ha litt selv ironi!   Les om byen vår HER 

7 kommentarer

Janne M

04.07.2012 kl.13:33

kjekt med bryllyp-men har søsteren din sluttet å blogge eller fått ny blogg-om du ve svare?:=)

Karin

04.07.2012 kl.17:14

Hei! Lurer på hva veggfargen på kjøkkenet heter ? tror fargen ville passet perfekt på kjøkkenet mitt:)

Margrethe

04.07.2012 kl.22:12

ååååå, gleder meg veldig til å se deg i den kjolen Camilla, sikker på at du blir strålende vakker som alltid <3
Veldig takknemlig for at du skal ta bilder for oss også!!!
Og til deg som lurte. Ja jeg har sluttet å blogge. Hvertfall enn så lenge , så får vi se om jeg lager en ny blogg etterhvert :-)

Janne M

04.07.2012 kl.22:49

ååå-det var kjedelig-likte godt bloggen din-men du må iallefall ha hjertlig til lykke med dagen på lørdag:)

Margrethe

04.07.2012 kl.23:27

Takker så mye for det ,var hyggelig å høre :-) Og tusen takk for lykkeønskninger , gleder meg veldig nå!! :-)

Camilla

05.07.2012 kl.22:36

Du har blitt så flott Margrethe, ser helt annerledes ut! Gleder meg masse til å se deg og feire dagen deres med dere til lørdag! Det blir fantastisk!

Camilla

05.07.2012 kl.22:36

Den heter matrix =)

Skriv en ny kommentar

hits