smask!

Etter 9 timer på jobben med flytting, ommøblering, vasking osv skal jeg nå nyte 2-3 timer på sofaen før hodet finner puten og jeg reiser inn i drømmeland. Jeg har en dårlig uvane som heter å ikke skjenne etter om man blir sliten,men når jeg la meg ned på sofaen og itillegg klarte å sove noen minutter var det ingen tur tilbake. Jeg la resten av dagplanene på hyllen og bestemte meg for å bli liggende. Når du først har skjent etter, skjenner dere den følelsen? Vel, da er det umulig å gjøre noe med det. 

Itillegg fikk jeg verdens deiligste kosebamse hoppende opp på meg av verdens beste Mie! ÅÅåh,som jeg elsker henne...

Lille kosebamsen vår <3

 Mie har et gemytt som er helt utrolig, hun er sin,lydig, kosete og verdens godeste lille firbeinte! Hun vet akkurat hvordan hun skal få oppmerksomhet og istad ble hun trillet rundt i en dukkevogn av Olíver og Mathilde med dukkeklærne til Mathilde sin dukke på seg, hvordan de hadde klart å kle på henne vet jeg ikke, men der satt hun ihvertfall, søt pyntet til og med, med en liten lue.. ha ha.. Når jeg så ungene komme gående med henne måtte jeg holde meg for å ikke begynne å le, Mie hadde faktisk lagt seg til i dukkevognen og så nesten ut til å sove. Hun er fantastisk med ungene og Mathilde forguder henne som en liten søster eller bror. 

Mie har hentet med seg alle husets kosetepper opp på go´plassen sin.. Jeg skjønner ikke hvorfor hun gjør det, men hun har en eller annen raritet med å gjøre det hver gang hun skal legge seg på plassen sin. Hun er vel litt lik meg, glad i ting som er mykt og lunt! 

Imorgen skal luggen hennes klippes litt og hun skal vaskes, hun liker å sove i sofaen så da må hun være ren, jeg liker ikke møkkete hunder..  

Nå skal vi se en komedie, spise kebab( standard på søndag) også skal jeg spise is....Jeg føler meg skikkelig "dårlig" når jeg propper i meg så mye tull, men jeg elsker slike kvelder så jeg klarer ikke la være! Det er noe med søndags følelsen, den er så god!  

Nyt kvelden dere også! 

6 kommentarer

Janne M

01.07.2012 kl.22:28

ÅÅÅÅ-herremin så søt hun er.Bor hun hos dere nå-eller bare på besøk? Har selv en liten "bustevoffs" så må kammes og dusjes ofte-litt arbeid er det -men mest av alt-KOS:)

Camilla

01.07.2012 kl.22:54

Hun bor hos meg og min bror, men nå bor hun hos oss.Jeg har ikke lyst til å gi henne tilbake ditt neste uke, men vi har henne så mye vi vil. =) Vi har henne på deling med min lillebror =)

Janne M

01.07.2012 kl.22:57

sjønner at du ikke vil-blir jo som en baby:) <3 men er jo sikkert supert å kunne ha en slik ordning-om hunden trives med det.da har jo dere pass om dere skal noe og slippe hundepensjonat.En blir jo veldig bunden med en hund-kan ikke ta de med over alt....

Camilla

01.07.2012 kl.23:32

Ja, vi trives god med løsningen, men alltid vemodig når hun drar igjen. Hun trives heldigvis veldig med løsningen og storkoser seg hos begge av oss. Rolig og snill liten voffse som ikke gjør mye ut av seg annet enn å trippe litt etter deg når du beveger deg i huset! =)

cam

03.07.2012 kl.13:28

men hva skjedde med valpen deres? :-) kjøpte dere ikke en liten hund for litt siden..?

silje

03.07.2012 kl.16:24

de måtte kvitte seg med den for Mathilde er allergisk...

Skriv en ny kommentar

hits