Rosa.rosa.....rosa

Idag har dagen flydd av sted, jeg kom meg ikke hjem fra butikken før klokken var nærmere halv åtte. Døgnene den siste uken har gått i ett og alt jeg skulle ha gjort har jeg ikke fått begynt på engang . Idag hadde jeg STORE planer om å ordne det pent her hjemme, men jeg ble så oppslukt av min jobb at den planen ble lagt på hyllen. Butikken har den siste uke vært litt "rotete" i følge meg, så nå idag tok jeg i et skikkelig tak så fort dørene ble lukket og jeg kunne være kreativ uten noen rundt meg. Vi fikk masse innmatputer på torsdagen så idag ble alle fylt opp, sengen i underetasjen redd opp, lagt på sengeteppe og sengesett. Kunne krypet rett opp i den når jeg var ferdig, jeg var helt pumpa. Noen ganger kan jeg faktisk fleipe med at jeg kan flytte inn i butikken, jeg kan tilbringe en helg bare for å dekorere og ordne, dette 2 ganer i mndén. Jeg liker å ha mitt personlige perg i butikken, villapaprika er jo bygd opp på denne bloggen og derfor er det ekstra viktig for meg at "camilla" synes igjennom i arbeidet som er gjort i interiøret. 

Rosa blir aldri kjedelig, spesielt ikke pudderrosa... 

Mathilde tegnet på et par poser når hun kom innom og mener selv den posen burde koste så mye som 2 kr. Hun har jobbet kjempe hardt med den sa hun. ha ha... "denne posen har jeg jobbet hardt med assa mamma, denne ble grønn og jeg har tenkt -masse mas jeg assa"  Lille "assa" frøkna vår...

Stolt viser hun den frem! 

Vakre lille "sessa" mi. <3 

Kanskje hun skal bli en liten kunstner, for hun tegnet det hun så ute når hun å Håkon var ute, bare "mas"..... Tror hun tegner i gåter, litt hemmelighetsfull..

Hvordan har deres dag vært? Jeg har faktisk tatt med esker hjem, loftet skal tømmes, kastes og ryddes. Det er ikke bare lett å skulle flytte på seg.. Baksiden av "medaljen" er en håndfull bli-kvitt-runde...Kanskje jeg skal gi bort litt her på bloggen, sikkert mye dere ville likt? Hva tror du? 

13 kommentarer

Marianne

30.06.2012 kl.20:47

Takk for blogginnlegg å kose seg med på lørdagskvelden:) Super inspirerende blogg, og kjempeflotte varer:) Takk for at du byr så på deg selv:) God helg fra Nord-Norge:)

Camilla

30.06.2012 kl.20:52

Tusen takk for kommentarenog god lørdagskveld til deg også! =)
<3

yvonne

30.06.2012 kl.21:07

for en skjønning du har! hmm vell min dag har vært greit den... jeg har jo en ganske så andrelses jobb enn deg kan du si så jeg var på jobb i dag ogvi dro på shopping i dag, det gjorde vi faktsik i går også=) hehe Ha en fin lørdag videre=) og lykke til med eskene=)

Tina

30.06.2012 kl.21:29

Herlig seng!! Kan jeg spørre hva du har gjort med europallen for å få den så "fin"? Så du hadde en hengende på gutterommet også:) og jeg tror absolutt jeg hadde likt MYE av det du har liggende :D

Monica

30.06.2012 kl.22:46

Må bare si st jeg var veldig imponert over hvordan dere pakket varene jeg bestilte fra deg, dere gjør en kjempe jobb :)
Har du flere knagger (av den typen du har i stua med tepper på) Finner ingen som er store nok i butikkene jeg har vært i :) Mener du har hatt de i nettbutikken din før?

Camilla

30.06.2012 kl.22:57

Hei hei=)
Så godt du er fornøyd med måten ting er gjort på, det varmer! Vi har en eller to igjen, er ikke helt sikker ? koster 129,-

Jeanette

30.06.2012 kl.23:43

Ta kveld med god samvittighet!! -selv om jeg "savner" oppdateringer fra deg, så har jo du også et liv, et mye mer hektisk et enn oss andre her.
Masse masse lykke til med nedpakking, rydding og flytting. Jeg driver på med det samme, og kan ikke fatte og begripe hvor mye møkk man egentlig har..... Vi skal inn i nytt hus snart! :)
Jeg kjøper gjerne noe interiør av deg ihvertfall!

:)

Monica

30.06.2012 kl.23:56

Da vil jeg gjerne bestille en sånn krok, har du en link kanskje? :)

Tina

01.07.2012 kl.10:14

Herlig seng!! Kan jeg spørre hva du har gjort med europallen for å få den så “fin”? Så du hadde en hengende på gutterommet også:) og jeg tror absolutt jeg hadde likt MYE av det du har liggende :D

Tone L.N

01.07.2012 kl.16:23

Er ikke lett å lese denne bloggen lengre da fargen på skriften og fargen på bakgrunnen er så lik.

Henriette

01.07.2012 kl.18:46

Jeg elsker pudderrosa.. Det er såå fint :)
Kjempefin pose også! Hun er flink :)

God søndag :)

Camilla

01.07.2012 kl.21:46

Bare vasket den, ikke noe mer =)

Emilie K. G

01.07.2012 kl.23:09

Hadde jo vært drømmen om vi kunne fått noen av de fine tingene dine :-D Er sikker på at det meste faller i smak hos de fleste ^^

Du er så flink, jobber og står på! Lille "sessa" også, som har laget så fin en pose :-)

Ha en god kveld, Camilla! Setter pris på denne bloggen altså!

Skriv en ny kommentar

hits