Vil dere se....Og vite?

Idag har styrelederen og jeg vært på innkjøp og hei hvor det går unna. Vi har som jeg har nevnt til dere fått oss en ny leverandør innen klær, en jeg vet vil passet perfekt til de merkene vi alt har som Studswar og ester Elenora og som jeg er sikker på at dere som kunder vil komme til å ELSKE! Høres American Vintage kjent ut ? Vel, de er nå første bestilling lagt inn på og vi gleder oss veldig til å få varene i hus! Vi har ettersom vi vokser så fort måttet gå noen runder med oss selv, hvilken leverandører ønsker vi å ha og hvilken er ikke så populære i vår butikk. På veien har vi opplevd noen bom, men vi har lært og tatt oss i nakken. Vi skal nå fremover heller ha litt "ferre" leverandører som vi prioriterer og som vi kan stå for varene hos. 

Innen klær har vi nå Ester Elenora, Studswar og American Vintage samt Accessories fra Nora Norway, Bittavant og ICON . Disse leverandørene har konsepter som egner seg sammen og som svarer til litt av den stilen vi har i butikken som er en blanding av grovt,maskulint og glamour.

Her ser dere noe av det som er ventet inn nå og mot høsten;

Super service, super leverandør og supert MERKE! 

Villapaprika bygge seg nå opp et merkevare ved navnet og det er det viktig at er kjent som "mye og bra " for pengene, vi ønsker å ha det eksklusive, men også det som er rimeligere. Alt skal ikke være dyrt og alt bør ikke være billig.  Noe for en hver , men bra og flott uansett. 

Vi fikk også tatt oss en snartur innom LAMA, vår hovedleverandør. Herremin, de er virkelig flinke, blir bare mer og mer glad i produktene de har og at jeg har fått se neste års sommer kolleksjon var en FRYD! Gleder meg allerede. Men dere, husker dere jeg sa det ble en blå jul iår? Mange rynket nok på nesen da, men her ser dere selv.. Vi ligger et halvt år fremme på farger for å gjøre dere oppmerksomme på at vi hele tiden kan by på det nye. Som dere husker begynte jo vi å selge blått i Oktober. Jeg husker ennå alle mailene og personene som var skeptiske, men jeg er sikker på at dere har fått "Valuta" for pengene, den fargen vil ikke gå ut og sommeren til neste år vil bare by på enda mer! 

Halvor Bakke kommer nå også med MANGE flotte nyheter vi i Villapaprika er ventet inn like rundt hjørnet.... Halvor Bakke er og blir unik i det har gjør, han vet å sette prikken over I´n.

Toalett mappene alle har ventet på nå i 6 mndér en nå endelig på vei inn igjen, men i nye freshe farger og med nye flotte Paljett print! 

Ting skjer i rekordfart hos oss, jeg skjønner det nesten ikke selv, men jeg er så lykkelig over at så mange handler, liker det de ser og kommer tilbake! 

Innen interiør kan vi by på tøffe og flotte varer fra leverandører som LAMA, Palma, Trend, Tine K, Halvor Bakke Shoow Room , Terrigeno samt noen fler=) . Her går ting unna og det den positive veien.

Nå skal jeg ut på tur, men etterpå kommer det nok noen nyheter til,til dere! Gled dere-alt kommer på nett også innen enste innlegg! *jippi* Ser dere forresten noe dere liker ? 

13 kommentarer

Kine

20.06.2012 kl.19:37

Ser ut som om det blir masse flotte klær - gleder meg til å se de nærmere!

malin

20.06.2012 kl.19:53

Hei flotte Camilla! Vil bare si at butikken og varene dine er så fantastisk flotte! Gud...! Har nettopp lagt inn bestilling i nettbutikken din(noe jeg gjør hver måned) å klikker hjem masse masse nette ting. Er så insprert av stilen din å vi har kjøpt oss nytt hus nå som jeg gleder til å fylle med grove naturlige møbler og farger fra villapaprika. STÅ PÅ:D

Marit

20.06.2012 kl.20:00

Bloggen din er fantastisk inspirasjon!

Camilla

20.06.2012 kl.21:32

tusen takk <3

Camilla

20.06.2012 kl.21:33

sååå morsomt! Håper du liker varene dine også =) nå legger jeg nemlig ut noen flotte nyheter! =) Du er velkommen til å handle hos oss når som helst=) nyt kvelden =)

Camilla

20.06.2012 kl.21:34

bare å glede seg, det kommer MYE! =)

Lisa Maria

20.06.2012 kl.21:46

Nå har jeg vært fast leser i et par år og syns det er såå moro og inspirerende alt du får til, og vi er like gamle, jeg blir helt paff av ståpåviljen din! Du er et godt forbilde,Camilla! Men du skal ikke starte en butikk i Lillehammer da? Jeg har enda ikke fått rota meg nedover, men ønsker så innmari å titte og kjøpe i butikken din, kan tenke meg det er en herlig atmosfære hos dere. Elsker butikker hvor eieren er synlig og du føler deg sett og tatt vare på når du kommer inn i butikken. Jeg blir selv student til høsten igjen, men hjelper gjerne til for å få butikken din opp hit! :D

Ha en fortreffelig kveld! :)

yvonne

20.06.2012 kl.21:59

ååå masse fint!

katharina

20.06.2012 kl.22:11

Kommer de rotting brikkene inn igjen?
Skulle hatt begge typene:)

Camilla

20.06.2012 kl.22:31

Hei hei, så morsomt at du har vært det så lenge da =) Det hadde vært veldig morsomt med butikk flere steder,men slik ting er nå jobber vi oss opp mot det, men har ennå ikke kapital til flere butikker. Nettbutikken og butikken her har vokst i rekord fart og vi har hendene fulle fra morgen til kveld. MEN, om det skulle komme en butikk oppover, da skal du få vite det! =) Målet er 5.10 butikker i Norge og deretter utlandet ;) Så får vi se hvor langt det målet rekker =)

Nyt kvelden og kom gjerne innom når som helst!

Camilla

20.06.2012 kl.22:49

om vi er heldige kommer det kanksje noen flere for salg=)

silje

19.07.2012 kl.17:13

hei:) for et fantastisk hjem du har! måtte bare spørre,,, hvor du har kjøpt det lave stue bordet?

Camilla

19.07.2012 kl.17:15

hei hei. Det er fra home & cottage

Skriv en ny kommentar

hits