Sommerens deilige farger....

Villapaprika-bonus innlegg ;

Jeg elsker at det nå er så mange deilige farger å få tak i, spesielt når jeg elsker de duse "gammelfargene" som det nå bugner av. De skarpeste er ikke meg, men de duse og nydelige blir jeg bare mer og mer forelsket i. Og det er ikke så mye som skal til heller for å få inn litt farge, det trenger heller ikke være så dyrt. 

Slik som Disse jute brikkene fra LAMA er et sikkert kjøp. Like fine inne som ute, alltid dekorative, røffe å se på og kun kr 29,- pr stk 

Disse tre er absolutt favorittene mine, de gir liksom rommet en følelse av sommer selv om været ute ikke er til å skryte så alt for mye av. 

Finnes HER

Finnes HER

Finnes HER 

Idag pyntet jeg opp med de blå brikkene, deilig og delikat... Det trenge rikke være så mye som skal til, noen brikker er noen ganger nok...

Tips  ; "Gjør som naturen, bruk de mørke fargene i bunn, ha mellomfargene litt høyere oppe og de lyse fargene øverst. Se for deg skogen og marken, der er skogbunnen brun, trærene litt lysere og himmelen lysest, dette gir et harmonisk inntrykk.. Husk; Ikke bruk for mange farger på en gang, dersom du holder deg til en rolig fargeskala er det enklere å få et harmonisk resultat du kan trives med. "

Vi har alt for lett for å gi opp det å skape en farge balanse i hjemmet, dette er noe vi aller fleste burde bli flinkere på. 

En enkel overgang; 

Har du grå,beige eller hvit som hovedbase i møbler,tekstiler og vegger?  Lyseblått eller pudderrosa vil da være en farge du lett kan like. 

Er du veldig svart og liker det "harde" velg fager som tør å vise seg frem, gi de en sjanse, kanskje det ikke blir så feil likevel?   

Liker du det mørkebrune blandet med det beige? Bringebær rødt er da en farges om glir rett inn på en rolig måte og vil lett kunne kombineres med de mørke jordfargene ellers i huset! prøv med en liten ting først, du vil nok like det du også! ...

 

4 kommentarer

Lisa

20.06.2012 kl.11:21

Hei! Har du fargekoden du har brukt på sjenken?

Hanne

20.06.2012 kl.15:02

Hei=)
Er det Lu Salongbord fra Living/Home&Cottage du har? Evt hvor er det i fra?=)

Camilla

20.06.2012 kl.17:06

det vet jeg ikke, men kan tenke meg det er det altså=)

Camilla

20.06.2012 kl.19:02

hmm ? det var et godt spørsmål, jeg har det ikke her,men kan komme tilbake på det!

Skriv en ny kommentar

hits