En dag i evig KAOS

Jeg vet helt ærlig talt ikke om noe verre enn å våkne til skikkelig kaos og alt for lang timeplan, huset står rett og slett på hodet.. Vel, her er det bare å tenke positivt å stå opp, ingenting blir gjort av seg selv uansett hvor mye kaos det er eller ikke. Eller hva? 

Jeg har så langt tenkt ut hvordan dagen skal dirigeres til punkt og prikke, armene er brettet opp og planene klare.. Det er jo litt morsomt også, alt skal ikke gå på skinner hele tiden og det er under press og stress jeg jobber best,så da er det kanskje ikke så ille likevel? Nye puter fra Palma er endelig på plass, vakre ikke sant? Synes det passet så utrolig godt til hovedøyen logo putene.. Skikkelig sol og sommer puter altså. 

De vakre lyktene er tent i det ellers så grå sommerværet..... Litt kos må man jo skape, ikke sant? 

Idag blir det nok et skikkelig bildemaraton på huset, det skal nemlig ordnes,ryddes og lukte godt så fort jeg kommer hjem! Imorgen kommer det en fotograf, klarer noen å gjette hvorfor? ( nei, vi skal ikke legge det for salg...ennå...) Blir spennende og jeg gleder meg skikkelig, nesten litt presentasjons angst! ha ha... 

Frem til vi skrives om noen få timer, nyt dagen og kos dere med dem første dagen denne uken! 

7 kommentarer

Silje

18.06.2012 kl.16:23

Heia Camilla!:) hvor finner jeg de høyeste lama-lyktene i nettbutikken?:) de som er bakerst på det ene bildet?:D jeg klarer bare ikke bli helt klok på de forskjellige str, hehe. Ha en fantastisk dag, og takk for at du har en utrolig inspirerende blogg, og ikke minst nettbutikk:)

Solfrid

18.06.2012 kl.17:00

hei hei. utrolig fin pute, gleder meg til interiør bilder:) alltid like spennende.

jeg hentet pakker fra butikken din i dag. champagne kjøleren var verdt å vente på:)

men putetrekket fra lama var i feil farge. jeg skulle hatt grå, men fikk brunt. har dere ikke flere grå igjen? hvordan gjør man dette med retur og sånn, evt bytte hvis dere har i grått?

Christine

18.06.2012 kl.18:35

Når jeg ser disse bildene, så er jeg så glad for at jeg bestilte to lyslykter fra Lama. Gleder meg til å få dem! Men lurer også på som Silje over her, finnes den største varianten i nettbutikken? De var jo veldig fine de også :-) hva er prisen ?

Camilla

18.06.2012 kl.23:00

Så bra !!!! =) Ring de på kundeservice imorgen så hjelper de deg med alt. Jeg jobber dessverre ikke med nettbutikken annet enn å velge varer som skal ut og bildene. Ringer du på 98847898 så hjelper de deg nok helt sikkert, vi har flere igjen =)

Nyt kvelden =)

Camilla

18.06.2012 kl.23:00

hmmm, dette skal jeg finne ut av =) de kommer =)

Camilla

18.06.2012 kl.23:01

Så klart, jeg har tatt tak i det og skal få ut alt imorgen =)

solfrid

19.06.2012 kl.00:26

Å så bra dere har det, da skal jeg ta tlf dit i morgen=)

Tusen takk=)
Spisestuen din ble lekker med nytt teppe, lykke til med fotograferingen i morgen.

Gleder meg til flere bilder=)

Skriv en ny kommentar

hits