Å slik går dagen....

TittTEI 

Når man står opp nesten en time for sent og ikke får ordnet seg slik man ønsker.. Uff... JA, da går det en smule varmt. Har jeg fortalt dere at jeg blir skikkelig morgengretten tidlig på morgenen hvis jeg står opp på feil bein og ikke får en rolig start på dagen? Nei å nei, jeg tror svært få vil kjenne med under slike omstendigheter altså.. Da får jeg en så pen måte å si til folk at de skal dra ditt pepperen gror ( vi sier det pent idag) at de nesten kan glede seg til turen ditt.. Det skal ikke alltid være like lett go heldigvis går det fort over . For å toppe min tålmodighet idag slo barna seg helt vrang, min man bestemte seg pent og rolig for å gå LANG og deilig  en morgentur og jeg ble stående alene!  Haha, noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne sett meg selv. Dere ser det vel for dere? En halvvåken og sliten Camilla, løpende rundt i huset mens hun ringer "gal" etter sin mann for å få han hjem og itillegg til det skal få i ungene litt frokost....Jeg tror jeg ville fått meg en god latter. ha ha..... 

Slik kan det gå...

Vel, uansett dårlig start på dagen eller ei, her går det unna idag og gjett om jeg har MYE å dele med dere!! Igår var logg in programmet til bloggen min nede og det ble av den grunn LITE blogging fra meg. Bilder har jeg likevel MASSE av så det kommer! Deilige blomster, ny inspirasjon( håper jeg) farger, ja alt.. Litt nytt og morsomt for alle oss interiørGLADE (gale) damer..Også dere, jeg er ikke gravid altså, jeg er heller ikke babysyk.. Dere er jo søte også da =) 

Jeg får fortsette å "kaste" meg rundt her på jobben, 3 timer  igjen nå så er det HELG!!!  

Vi skrives etterpå - Grip dagen og nyt den! 

7 kommentarer

yvonne

16.06.2012 kl.18:24

hehe ja jeg tenker ofte det samme under slike lignende situasjoner hehe ha en fin helg da=)

Mari

16.06.2012 kl.19:53

Hvor er de nydelige skoene dine fra? :)

Camilla

16.06.2012 kl.22:11

Min nabobutikk NEONS=)

Camilla

16.06.2012 kl.22:11

God helg til deg og dine også!

Kine

16.06.2012 kl.22:28

Ingenting er som en god start på dagen ;o) Kjenner meg igjen i beskrivelsen din der...
Håper resten av dagen ble bedre da!

Cathrine

17.06.2012 kl.09:02

Hvordan har du behandlet gavvelen?

Camilla

17.06.2012 kl.15:56

Jeg har brukt høytrykk spyleren å vasket de rene, latt de tørke og deretter brukt dem=) Jeg har planer om å male dem, men ikke kommet så langt ennå=)

Skriv en ny kommentar

hits