Tips og tanker.

Når vi går fra vinter til vår, vår til sommer, sommer til høst blir vi alltid dratt i ulike retninger , vi får rett og slett lyst til å fornye oss, tenke nytt, være litt " gale" , prøve nye løsninger, ja, rett og slett bringe inn en ny års epoke. Vel, dette er helt normalt, veldig vanlig og dessverre ikke rimelig. Jeg tar meg selv alltid å tenke, "bare den ene lille tingen" ... Eller..." hvis bare jeg hadde hatt den" . Vel, jeg er nokså materialistisk av meg, men så klarer ikke jeg å se noe galt i å elske vakre ting,fornye meg eller gjøre noe jeg elsker å skape det vakkert rundt meg dersom jeg har muligheten til det og ikke noen rundt meg tar skade av det. Jeg har alltid sagt det at jeg er "avhengig" av min dose interiør tips eller ideer iløpet av en dag slik som de som røyker eller snuser er avhengig av det. Ingenting av det er "sunt" , men interiøret forsvinner ikke opp i røyk eller dårlig helse. ( dersom man ikke blir "sykelig" gal av interiør, da mener jeg sykelig.) haha.... 

Når jeg går inn i en ny årstid er jeg veldig opptatt av fargene og været, er det vinter blir jeg veldig jordfarget og er det sommer ønsker jeg delikate farger og mye lyst! MEN, her har jeg lært meg å like å blande inn vinteren også.. Rart? hmmm. nei, men veldig morsomt. Hvorfor skal store ullpledd og pelspledd kun ligge fremme på vinteren? Og hvorfor skal vi kun ha bomull og lin fremme på sommeren? Jeg mener ikke at alle sier at det er slik, men mange. Jeg er liksom der at de skikkelig grove teppene og putene blandet med det lette og delikate midt på sommeren er vel så stilig som alt annet. Hvert produkt kommer mer frem og glir lettere inn.. 

Det er ikke alltid det vi tror passer er det som passer best, men heller det vi ikke ser for oss, men gjør stilig likevel.. 

" Det er det ulike som gjør det unike og det rare mer spesielt" 

Har du noen interiør tips du kunne tenke deg å dele her på bloggen min, kom med det da vel? Kanskje jeg kan lære noe av deg? 

16 kommentarer

Benedikte

15.06.2012 kl.02:23

Hei skjønne, flinke og gode Camilla!:) Nå syntes jeg det var på tide å legge igjen en hilsen til deg. Jeg har følgt bloggen din i mange år, men datt litt vekk når du byttet plattform, og er super glad for at jeg fant deg igjen!!:) Ble selv mamma som 17 åring, og har en nydelig, livlig og super jente på 5 år. Og derfor elsker jeg å lese bloggen din, for den reflekterer så godt igjen på meg. Du er bare en super dame, mamma og hustru. Ønsker deg og din skjønne familie alt godt her i livet, og ta godt på hverandre! Stå på med butikken din (jeg elsker den, og har lyst til å ta turen dit) ! Du er bare fantastisk! Ha en fin sommer!!:) stor klem fra Benedikte.

Kristine H

15.06.2012 kl.07:39

Du snakket i et tidligere innlegg om pute tips til sofaen. Har du noen gode tips til å "myke" opp en sort skinnsofa. Hvilke tekstiler, hvilke farger osv. ?

Anja Øvergaard

15.06.2012 kl.09:10

Hei!
Jeg ønsker meg så et slik lyst stjerneskjerf! Men jeg finner det ikke i nettbutikken.
Er det tomt eller har du ikke lagt det ut? Hilsen Meg! :)

Henriette

15.06.2012 kl.09:51

hei, lurer på hva det saueskinnet du har i sofaen koster?? jeg fant det ikke i nettbutikken. MVH Henriette..

Helene

15.06.2012 kl.15:35

Seriøst - TAKK!! Jeg har nettopp pakket bort store pledd og lune puter, men stua ser jo dønn kjedelig ut!! Nå kom de kjapt fram fra posene sine igjen ;0) Det er fort gjort å bli litt A4....

Camilla

15.06.2012 kl.22:51

Dra det frem igjen å frisk det opp!!! =) Det er ingen grunn for å legge vekk det "myke" i huset!

Camilla

15.06.2012 kl.22:52

Hei hei! De ligger ute nå, så bare å handle =)

Camilla

15.06.2012 kl.22:53

hmmmm. Jeg ville absolutt valgt lyseblå lin, de passer til alt og vil gjøre sofaen "penere" og mye mykere. Dette og noen jordfarget strikktepper samt et par strikkputer i samme farge så er sikkert sofaen som ny!

Camilla

15.06.2012 kl.22:54

Tusen takk for en fantastisk og nydelig kommentar. Så koselig at du fant veien inn igjen,velkommen tilbake =)
Nyt kvelden stor klem fra meg!

Camilla

16.06.2012 kl.12:54

Det koster 1499 =) Kan bestilles på mail =)

Tina

28.06.2012 kl.17:24

Hei:) et lite spørsmål ang farger, jeg har en veldig lys stil hjemme med hvitt, beige og brunt. Men nå har jeg fått veldig sansen grått og forskjellige gråtoner, er det greit å blande brunt og grått? Har ikke råd til å bytte ut alt det brune, (sofaen blant annet er brun) men kunne tenke med mer grått, men vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det, og om det er veldig fyfy! Hehe

Camilla

28.06.2012 kl.23:31

Du kan helt fint blande inn noe grått, men siden du "bryter" over hadde jeg tatt i lin og grov strikk for å holde det grovt og annerledes. Bare morsomt med litt kombinasjon!=)

Ingvild

06.01.2013 kl.16:51

Hei! for en flott blogg, og den butikken din vil jeg nok ta meg en tur og kikke litt... Et spørsmål, du har en skjenk under tv'en med 5 skugger og åpne hyller, hvor har du fått tak i den? Mvh Ingvild

Ingvild

06.01.2013 kl.16:52

mente selvfølgelig 5 skuffer.. :)
I believe what you typed made a great deal of sense.
But, what about this? what if you were to write a killer headline?
I mean, I don't wish to tell you how to run your blog, however what if you added a headline that grabbed a person's
attention? I mean Interiør Blogg - Villa Paprika | Tips og tanker.

is a little boring. You should glance at Yahoo's front page and watch how they create post titles to grab people to open the links. You might add a video or a related picture or two to grab people excited about what you've written.
Just my opinion, it would bring your website a little livelier.

web site

24.06.2013 kl.13:45

I want to read even more things about it!
Nice post

Skriv en ny kommentar

hits