På farta-fra bilen

Det å selge på nett betyr mye frem og tilbake,ihvertfall denne uka. Jeg har nå kjørt frem og tilbake mellom lageret og butikken i snart et par timer, mye og gjøre- mye jobb! Idag går siste sending med varer fra oss for denne uka før vi imorgen begynner å legge opp for neste uke, herremin..Det er ikke like lett lenger, det går flere hundre order fra oss hver uke og jeg føler ikke jeg har pakket ferdig en sending før jeg må begynne på en nye, en kunde mangler en vare, reklamasjoner, ja alt. Nå har jeg igjen måttet få flere til å hjelpe meg, det viktigste er å være ærlig for seg selv, ikke sant? Selv om jeg gjerne vil klare alt selv.

Uansett... Livet er herlig og jeg er i lykkerus så lenge firmaet vokser og fortsetter å selge og alle er glade!!!! ( noen unnatak vil det alltid være. ) Er det forresten noen som kan anbefale meg noen andre enn POSTEN på sending av varer, de tar snart livet av meg! Tips mottas med stor TAKK!!!! Jeg klarer snart ikke forholde meg til de lenger, varer blir liggende, de kaster de rett og slet tinn i varebilene sine, ja, det er mye og jeg er så lei av å hele tiden måtte ned på postkontoret og tilbake sende varer som kunder ikke har fått opplyst om at har kommet osv. Vi sender flere paller i uken så jeg vet ikke om noen har noen tips og kanskje driver med mye sending av varer selv? 

Nå skal jeg spise lunsj før jeg kommer tilbake til dere med et tips innlegg litt senere ;) 

PS; Idag er det 20% på alle hagemøbler i villapaprika ;) 

Frem til det-nyt dagen!! 

 

16 kommentarer

Ellen Marie

14.06.2012 kl.12:06

Hei, jobber i Kremmerhuset og vi bruker Tollpost. De har alltid vert pålitelige og vi er fornøyd med de. Hadde en periode der vi skulle prøve ut Bring, men det gikk veldig dårlig så vi gikk tilbake til Tollpost. Tror Tollpost er litt dyrere, om jeg ikke tar helt feil, men vel verdt pengene når varene kommer fram i tide og det er veldig lite svinn. Lykke til med å finne ny "pakkesender"! :D

yvonne

14.06.2012 kl.12:17

Hei på deg. Posten ja... kjenner til det problemet og har opplevd at de hiver på pakker inni bilen når jeg skulle få min som var den nedeste pakken og ser postmannen de svære røde og oransje klistremerkene som det opplyser at innholdet er knuselig?? ikke vet jeg eller så bare bryr de seg ikke. Men har gode opplevelser med tollpost ja. (handler en del på nett siden jeg bor så landlig til) og jeg har drevet med perfect home.

håper du får orden på det=) kjekt å høre at det går bra med firmaet da. Men så tror jeg at du er flink å ta inn de "rette" varene =) hehe eller heter det bare rett og slett god smak? hehe

Ha en fin dag!
klem fra Yvonne.

Yvonne

14.06.2012 kl.12:41

Hei

Jeg anbefaler Tollpost på det sterkeste!!! Hadde Posten før på jobben. Det fungerte ikke da vi må kunne lvere hasteting ol. *Prøvde Bring de roter for mye med sendinger. Men Tollpost er supre. En dag så har du varen, aldri skader på produktene og super service!! Så prøv de. Ja de er litt dyrere men det har man igjen av med tanken på alle reklamasjon, hodebry ol mam slipper med dem :)

L

14.06.2012 kl.13:26

Ja, hør og prøv tollpost!

Maria

14.06.2012 kl.14:17

Jeg anbefaler tollpost :) Har svært gode erfaringer med de!

Hanne

14.06.2012 kl.15:28

Heisann!
På jobben bruker vi både posten og tollpost. No få vi berre varer vi sender ikkje... Posten er jo posten. På dei 2 og 1/2 år har eg berre opplevd å få ei øydelagt sending frå tollpost. Og det var ingen problem, dei tok på seg ansvaret med ein gong ( hadde gåtthol i taket på ein lastebil ;p så då blir det jo eit erstatningssøksmål frå dei, og vi slapp å krangle ;)

May Liss

14.06.2012 kl.16:20

du har tollpost, mypack(tollpost) privpack(schenker) jeg bruker tollpost når jeg bestiller varer og fornøyd med dem. Jeg jobbet med privpack før og har ikke noe negativt å si om dem.

Kine

14.06.2012 kl.17:02

Har ingen erfaring med å sende pakker i store mengder, men har brukt både Tollpost og MyPack når jeg har mottatt pakker - og det har aldri vært noe problem! Har inntrykk av at de leverer raskere enn posten også.
Så morsomt at butikken din vokser og vokser! Skjønner det veldig godt, du har jo utrolig flotte varer! ;o) Har du planer om å åpne en avdeling til?

Solfrid

14.06.2012 kl.17:08

Jeg fikk melding og sporingsnr på en av mine pakker for tja ca en uke siden. Men den har ikke rikket seg gitt. Står på stedt hvil den ser det ut som? Sporer jeg den opp får jeg bare melding om at posten har mottatt beskjed om at det kommer en pakke. Men den har ikke kommet ennå?

Jaja skjønner det er irriterende for deg. Det er også litt irriterende for oss som venter på pakker.

Men uansett så vet jeg at du ordner opp, og jeg har alltid fått mine pakker til slutt=) Det er bare ventingen som er kjedelig, for man skulle jo helst hatt varene med en gang. hehe. Uansett så gleder jeg meg til den endelig kommer=)

katharina

14.06.2012 kl.18:10

Hvor er skjerfet ditt kjøpt?
Kjempe fint:)

Ragnhild

14.06.2012 kl.19:03

Vil anbefale tollpost her også. Vi driver selv et service firma, bruker posten, men vet ikke hvor mye lengre vi gjør det! De setter opp prisene hele tiden, noe kundene ikke liker. Fårlig service er det også. Vet at komplett data som omsetter for over en(eller flere) milliard(er) har sagt opp sin avtale med posten. Synes det er på høy tid at de får litt konkurranse, monopol er aldri bra.

Camilla

14.06.2012 kl.19:42

Hei hei, det er fra villapaprika =)

katharina

14.06.2012 kl.20:28

Kommer det i nettbutikken?
Jeg må ha sånt:)hehe
Fant det ikke i nettbutikken.

Camilla

14.06.2012 kl.23:29

Det kommer imorgen, jeg lover =)

Camilla

14.06.2012 kl.23:34

Tusen takk, så snille dere er! Jeg har fått masse nyttig informasjon og tips av dere alle! Tusen hjertelig takk hver og en av dere ! Dere er fantastiske!

katharina

15.06.2012 kl.17:59

Bestilt<3
:)
Kommer de rotting brikkene inn igjen?
Skulle hatt begge typene:)

Skriv en ny kommentar

hits