Full planlegging.

Ny dager fører til nye utfordringer, dette er i og for seg helt greit, men det krever nøye planlegging. Idag har ting gått i ett fra morgen til kveld og tanken på at vi om noen uker skal koble av et par uker i Spania får magen til å merke sommerfuglene hoppe rundt. Idag fikk vi på plass siste rest i butikken med varer, det krever mye å holde to plan med varer på stell, enda godt vi idag var 3 stk på jobb en periode-"puh"... 

Jeg kan ikke beskrive med ord hvor godt det skal bli å komme seg litt bort, senke skuldrene, sove lenge, bade, gå lange kveldsturer, spise masse god mat,ligge på stranden, ja alt som følger med en sydentur. Oliver teller dager og idag kom han frem til at han rakk å se Kaptein Sabeltann i Dyreparken før vi reiste, snakk om å planlegge nøye. haha

Vår "store" go´gutt. 

Det er utrolig hvor giret de små kan bli over slike ting, familieparker,sydenturer, ja, det meste. Jeg tror det er to små barn som gleder seg veldig til å få 2 uker alene med mammaen og pappaen sin uten at det skal gjøres noe jobb. ( vel, ikke annet enn blogg og nettbutikk) 

Og lille prinsesse; 

Nå skal vi kaste på oss skoa- hustitting neste! Gjett hva vi driver med om dagen da?Lyst til å henge på "slep" kanskje? Jeg har nemlig en liten hemmelighet å dele med dere, har noen fattet misstanke ? 

37 kommentarer

yvonne

13.06.2012 kl.21:22

ja det kan jeg tenke meg dere alle gleder dere til=) kjekt med litt familie tid=) Ha en fin kveld=)

Camilla

13.06.2012 kl.21:46

takk for det, nyt kvelden!

Pia

13.06.2012 kl.22:53

Du har ikke gode gener!!! Æsj fæle alle sammen!

Camilla

13.06.2012 kl.22:57

Det er samme for meg hva du mener, jeg er så blendet av morskjærlighet at jeg ikke ville sett om mine to vakre barn lignet på to små troll en gang. Mamma hjertet vet du, det er det noe spesielt med. Men så har jeg ifølge meg selv VERDENS vakreste to små barn <3

Pia

13.06.2012 kl.23:01

Meeeen så har ikke du god smak heller!!!!! Du er verken pen eller noe fint syn!!! Hva ser mannen din i deg? Et beinete tidsfordriv ?

Camilla

13.06.2012 kl.23:02

ja, jeg tror nok det er det han ser, kan du ikke bare spørre han selv da?

Marit

13.06.2012 kl.23:09

Sikkert kjempeinteressant å følge bloggen til noen du synes har dårlige gener, er beinete og "ikke pen". Heier på deg, Pia! ........ Kjære vene. For min del, følger jeg Camillas blogg pga. hennes unike evne til å få gråstein til å bli gull. Hennes nydelige barn, hjem, butikk og ikke minst; formidling av fantastisk personlighet!

Siv

13.06.2012 kl.23:10

Men ærlig talt, "Pia"!!! Så stygge ting skriver man bare ikke! Skjerp deg! Du har en nydelig familie, Camilla:)

Ingrid

13.06.2012 kl.23:12

Du har helt nydelige barn!:) ikke bry deg om sånne kommentarer som du uheldigvis har fått over her. Det stammer kun fra missunnelse. Både du og barna dine er kjempe fine:) håper dere får en kjempe fin tur til Spania:):)

Camilla

13.06.2012 kl.23:15

<3

Camilla

13.06.2012 kl.23:16

tusen takk<3 jeg er veldig stolt av dem<3

Camilla

13.06.2012 kl.23:16

tusen takk for det=) jeg er veldig stolt av barna mine og normalt oppegående personer skriver ikke slikt om barn selv om de er mine <3

Line

13.06.2012 kl.23:18

Vakre, Camilla. Du er vakker både utenpå og inni. Dine barn er überskjønne og sjarmerende i tillegg til at de er vakre de også. Mannen din er veldig kjekk. Det er ikke rart dere har fått så fine unger sammen.

Du er en gründer og stå-på-jente. Det du har bygget opp og fått til gjør at mange blir grønne av misunnelse.

Du må ikke la drittprat fra tapere som er misunnelige på deg ta deg ned. Det er utrolig hvor feige og små folk blir når de kan gjemme seg bak anonyme kommentarer.

Mennesker som skriver slike stygge ting som "Pia" gjør over her er ikke annet enn såkalt "white trash". Pia kommer aldri til å nå deg til knærne en gang, Camilla. Hun er laveste pariakaste som finnes i samfunnet. Men la oss for all del ikke bruke mer tid på slike tapere.

Du vet selv hvor bra du er. Jeg håper inderlig at hemmeligheten din er at dere skal utvide familien. At enda en skjønn unge er på vei. Håper i så fall at du slipper å bli like uvel de første månedene som du var sist.

Du ser forresten bedre ut enn noensinne, for tiden.

Lykke til videre! Hilsen en voksen dame som av og til titter innom og gleder seg med deg over alt du får til.

Og gremmes når du sliter i motbakke. Alt godt!

Line

Laila

13.06.2012 kl.23:20

Uff, ble nesten litt lei meg jeg nå. Ikke ofte jeg leser eller kommenterer blogger, men nå måtte jeg bare komme med en liten. Kommer inn og ser slike negative kommentare. Hev deg over det Camilla, noen mennesker er ikke engang verdt negative tanker.
Kjenner deg ikke annet enn gjennom bloggen, og for meg så virker du som ei flott jente. Og barna dine er skjønne. Men som småbarnsmor selv så er gutten min den nydligste i hele verden. For det er sånn vi ser våre egne barn, ikke sant?
Synes du har en flott blogg og må si jeg er bitte litte granne mye misunnelig på butikken din. En sånn vil jeg ha å!!!!!

Ha en fortsatt fin kveld og ikke minst en flott sommer:)

Camilla

13.06.2012 kl.23:29

Hei hei!
Jeg har ikke ord så Tusen takk for hyggelig kommentar er det eneste jeg strekker til med. Ble helt rørt jeg, slike kommentarer som dette varmer så mye, tusen tusen takk! Tusen takk for at du er min leser og for at du gjorde kvelden min så mye bedre ved å legge igjen slike gode ord <3
Tusen takk, virkelig<3
God kveld-stor klem fra meg

Camilla

13.06.2012 kl.23:31

Ikke sant, ingen mor klarer å si noe annet, vi er jo så blendet og slik skal det jo være også. <3 Du er hjertelig velkommen på besøk i butikken og på nettet=)
Nyt kvelden og tusen takk for flotte ord og kommentar =)

Johanne

13.06.2012 kl.23:32

Nå fikk jeg et stort behov for å kommentere her! Du har yndlingsbloggen min, noen nydelige barn og imponerer meg stadig med alt du får til! :) Ikke bry deg om negative kommentarer, det er visst dessverre noe som følger med det å ha en så bra blogg som du har. Stå på videre og fortsett med alt det brae du gjør! :) :)

Camilla

13.06.2012 kl.23:33

tusen takk <3 for koselig kommentar og flotte ord=)

Marit

13.06.2012 kl.23:42

Forresten, driver dere å fyller på familietreet? Ser ikke det på deg, men siden det har vært snakk om tomt og husbygging, og nå er dere på hustitting istedenfor, så kanskje det haster mer? ;-) Og jeg må bare si det igjen; du er en fantastisk jente, rist av deg stygge kommentarer!

Camilla

13.06.2012 kl.23:43

*smiler* Det skjer litt endringer, men frem til litt er det litt hemmelig. Ihvertfall for noen dager =)

nat

14.06.2012 kl.00:10

Kjenner jeg blir skikkelig sint når jeg leser slikt og det gjør vondt i mitt mamma hjerte... Det går virkelig ikke ann å være sååå skrudd i hue "pia" skrive slikt om to små vakre uskyldig barn. dere er en helt nydelig fam!!!

Grethe

14.06.2012 kl.00:23

Å kjære vene så sint jeg blir av slike kommentarer... Hva søren er vitsen? Er så rart at noen føler glede ved og rakke ned på andre.. De kan umulig ha det godt med seg selv.. Du burde ikke ofre det en tanke engang.. Du er laaangt over dette her.. De bildene du hadde lagt ut av barna i dag var jo helt fantastiske.. Det går virkelig ikke ann og si noe annet.. Og jeg er nesten sikker på at en stor del av de som er inne og leser på bloggen er nok litt missunnelig på både hjem, familie og butikk.. Skjønner da ikke hvorfor det ikke går ann og glede seg på andres vegne..?!!?
Stå på Camilla, du er rå flink;)
En liten baby på gang kanskje?;) hvis så tilfelle er jo det fantastisk;)

Alise

14.06.2012 kl.04:40

Pia, du Pia.
Hvordan føles det egentlig å være like ureflektert og motbydelig som du er? Har det skjedd noe grusomt i livet ditt, som gjør at du er den du er? Uansett så synes jeg synd på deg. Hvordan kan du si at noen er fæle? Hvordan kan du si at to barn med helt normalt menneskelig utseende er fæle? To uskyldige barn, som aldri har gjort deg noe? Det er greit at du ikke har samme stil som Camilla, men ikke la det gå ut over utseendet til hverken henne eller barna. Camilla driver forretning, er mamma, blogger og kone, og det er mye mer enn de fleste her har tid til. Ikke alle synes alt er pent, men å kalle noe et beinete tidsfordriv er vel å fremstille seg selv som lobotomert? Personlig synes jeg masse av det Camilla gjør ikke passer min stil, men det er ideen og inspirasjonen vi skal hente. Det er ikke vits i å rakke ned på noen, og hvertfall ikke deg, som gjemmer deg bak en skjerm. Når jeg ser sånne kommentarer som du legger igjen, så skammer jeg meg over å være menneske.

Caroline

14.06.2012 kl.08:22

Må si jeg blir ganske provosert at noen klarer å få seg til å skrive det denne såkalte "Pia" skrev. Men synes det virker som du takklet det godt, for du vet at de to englene dine er det vakkreste i verden! Den verdien misunner jeg deg, tror ikke jeg hadde takklet det like bra! ;)

Tror kanskje den lille hemmeligheten gjemmer seg inni magen?? ;) Har lakt merke til noen innlegg om Oliver og Mathilde fra de var babyer, at du savner den tiden, og at det gikk for fort..så kanskje det var noen hint til leserne dine?? ;) Uansett hva det er, lykke til!! <3

Merethe

14.06.2012 kl.08:33

Du er vakker og har nydelige gener! Og ikke minst har du fantastisk herlige barn, og nestemann på vei blir garantert like herlig :) Gratulerer! (Regner med at det er det, uten at det syns det minste på deg, bortsett fra at du gløøøder)

Christine

14.06.2012 kl.10:14

Ååå, jeg tenker jo ALLTID at noen skal ha baby når de sier de har en hemmelighet :D Og det håper jeg det er, selv om det kanskje ikke er det. Hvorfor er vi såå oppi om andre får baby og ikke? Iallefall er jeg sånn, når jeg vet noen skal få baby følger jeg dem og venter på at babyen kommer :D Men nå er jeg sprekkferdig gravid også da, ikke rart jeg er babysyk ;-)
Jeg også må si hvor flink du er, det har jeg alltid tenkt! Blir også lei meg når jeg ser at folk har dette behovet for å komme med negative kommentarer. Ikke rart det er krig i verden.
Hilsen meg!

Laila T

14.06.2012 kl.11:58

Ikke så ofte jeg kommenterer, men nå bare MÅÅ jeg. Fatter og begriper ikke at noen folk kan lire ut av seg slike usakligheter. MEN det sier jo da mer om dem enn om oss. Du HAR verdens skjønneste og fineste barn, og du HAR en KJEMPEflott leilighet som du har stylet og gjort til ditt eget på en helt fantastisk måte. Noe mange av oss andre bare kan misunne :D Du er så fantastisk kreativ og har virkelig øyne for vakre detaljer. Og det kan ikke NOEN motsi, annet enn at de da har en annen smak enn deg/oss. Men det blir jo noe helt annet. Er kjempespent på hemmeligheten din, vil ikke spekulere i noe som helst. Det blir nok en gledelig overraskelse uansett. Digger deg, familien din, hjemmet ditt og butikken din, og ikke minst stå på viljen din. Du er en herlig dame!!!Ha en nydelig dag, Camilla. Velfortjent med Sydenferie snart altså! :) Mvh Laila

-K-

14.06.2012 kl.19:01

hehe, jeg hadde ikke blitt overrasket hvis det var en ny, vakker liten Kvarsvik på vei! :)))
Pia....så trist igrunn. SÅ utrolig trist å ikke føle seg bedre selv, enn å måtte gjøre et forsøk på å rakke ned på mennesker som gjør det helt utmerket for seg selv. Skift energien og du skal se det skjer noe fint rundt deg også :)

Ida

14.06.2012 kl.19:32

Du har nydelig barn, og de er heldige som har deg som mamma!

Pernille Ulrikke

14.06.2012 kl.20:13

Tenker med en gang at det er liten bylt i vente og ettersom du legger ut mimre-innlegg fra de andre var små og tenker på deilig babylukt ;-) Eller kanskje bylten bare er i planleggingsfasen, ikke vet jeg, men jeg ønsker deg uansett LYKKE TIL og gleder meg til å høre om hemligheten, uansett hva det er :-)

betina

14.06.2012 kl.21:41

jeg ville bare si at du har en fantastisk blogg, som jeg leser opptil flere ganger om dagen! det er tonnevis av inspirasjon og det er morsomt å lese om deg og din lille famile:) ikke la deg påvirke av de ekle kommentarene, det er tydeligvis bare sjalusi som står bak! både du og barna er nydelige og du gjør en super jobb som inspirerer MANGE!!!

Camilla

14.06.2012 kl.23:35

Jeg lover å fortelle hemmeligheten snart, dere er jo søte også da. Blir så glad av å se så mange pene ord dere skriver til meg, jeg er heldig som har dere <3

Hilde

15.06.2012 kl.08:22

Hei! Kule sandaler, hvor er de fra? :-)

Camilla S

15.06.2012 kl.13:52

Tipper dere har kjøpt tomten i Oksviken ;-)

Camilla

15.06.2012 kl.22:52

Min nabobutikk neon =) Anbefales!

Leni

18.06.2012 kl.00:56

Denne "Pia" må jo ha en hjerneskade, for slike ting skriver man faktisk ikke om to barn uansett hvem som er foreldrene. Noe så umenneskelig og grusomt. Men dette oser jo sjalusi for det ligger jo absolutt ikke noe i det, det er bare en totalt meningsløs kommentar. Dere er en vakker gjeng alle sammen, og jeg kunne ofra en finger eller to for å være der du er i dag, Camilla, du har VIRKELIG klart det. Flink er du :)

Camilla

18.06.2012 kl.14:42

Jeg er helt enig med deg, men det er uheldigvis noen som ikke kjenner sine begrensninger. uff, og slik er trist. Tusen takk for en ellers veldig hyggelig kommentar, jeg håper du får en nydelig dag videre, vakre deg <3

Skriv en ny kommentar

hits