Sommer og sol! (igjen)

Idag var det virkelig en FRYD å våkne til sol og blå himmel, jeg tror aldri har vært mer klar for å starte dagen enn idag.. Eller, det sier jeg kanskje ofte(?) , men jeg var bare SÅ ladet med masse energi når jeg stod opp. Deilig er det virkelig med slike dager altså! Jeg må også si jeg synes det er så koselig å se at så mange likte mitt forrige innlegg, det setter jeg kjempe stor pris på, dere er fantastiske å ha! Også er det ekstra stas å se at flere og flere kommenterer her inne, det gir meg så utrolige mye mer lyst til å være flink til å dele ting med dere, respons er aldri dumt. 

Vel, jeg har nå løpt opp og ned trappene i butikken siden jeg stod opp idag, her må det ordnes for idag kommer det mer varer og de MÅ på plass...Dette er rene trimmen for meg, den trappen er ikke bare bare når man ikke har verdens best kondis.. Jogging har jeg vært litt sløv på de siste mndéne så det er virkelig  på tide at jeg tar meg  selv litt i nakken der igjen.... 

Det blir ihvertfall veldig fint her.. 

Akkurat nå venter jeg på at katti skal bli ferdig med clubén min, jeg har nemlig ikke spist idag og det er FYFY og ikke å ANBEFALE!  Jeg er skikkelig ukreativ når jeg ikke spiser og samtidig er sulten så idag har jeg vært bortskjemt og bestilt meg mat.

 Jeg skal uansett bli ferdig her før kl slår 17 ( hvis jeg er heldig), så bilder kommer, ønsker dere forresten å se noe spesielt fra butikken? Kom gjerne med forslag ! 

Frem til vi skrives igjen -NYT DAGEN & GOD HELG! 

2 kommentarer

Linda

08.06.2012 kl.20:15

Åh....like de knottene med stjerner på. Hvor mye koster de? :D

Camilla

08.06.2012 kl.21:52

hei hei =)
De koser 39 kr =)

Skriv en ny kommentar

hits