Hvorfor Kirurgi?

Tema og meninger ; 

"Liker vi egentlig Jordans fotballstore pupper, eller Michael Jacksons ”monsteransikt”? Syns vi det er fint? Er det slik vi har lyst til å bli?"

Jeg får ofte spørsmål på om jeg kan skrive litt om nettopp dette med plastisk Kirurgi, ofte stiller lesere meg spørsmål om jeg har forstørret mine bryster, tatt restylane.. Osv... Mange lurer og vil vite litt mer om det fra folk som selv har gjort det, mitt svar kommer nok derfor som et sjokk på de fleste. 

Jeg var av de jentene i klassen med "små" bryster, tynn kropp og lite former.. Jeg brukte "kyllingfileter"som jeg liker å kalle det i alle BHér og fylte så vidt ut en B -cup. Dette var jeg egentlig helt tilfreds med, jeg brydde meg ikke noe om det fordi jeg hadde ihvertfall  litt bryster. Jeg skal likevel ikke lyve å si at jeg ikke ønsket meg større bryster, for det gjorde jeg. 

Når jeg ble gravid som 17.åring var det ikke bare magen som ble større, brystene mine ble som jeg alltid hadde ønsket og heldig som jeg var fikk jeg nok melk i brystene til at jeg hadde store flotte bryster og ammet godt. Lykken ble kortvarig, men det var ikke det at melken forsvant på meg som plaget meg.. Jeg var plaget av så mye mer, kroppen min var ikke den samme lenger etter svangerskapet og brystene mine hadde gått fra å være to faste " små" bryster til kun vridde bukselommer. ( ærlig fortalt) Jeg var 18.år og hadde brystene til min mormor ifølge meg selv, jeg følte meg så "ødelagt" at jeg ble helt deprimert, dusjet med BHén på, den gikk aldri av i dagslys. Alt ble preget av dette, jeg ble lett sint, "hatet" å se meg selv i speilet og det tilfellet at jeg ikke hadde noe annet enn hud å fylle opp i BHén plaget meg fra morgen til kveld ... 

Sommeren 2007 bestemte jeg meg derfor for å se hva mulighetene mine var for å gjøre noe med dette, jeg bestilte meg derfor time på Volvat i Fredrikstad og fikk en kirurg til å "se" på meg. Jeg husker jeg gråt over tanken på at jeg måtte ta av meg BHén min når jeg skulle ditt, jeg skammet meg sånn og av den grunn holdt jeg på å ikke gjennomføre det. Timen gjennomførte jeg ved å tillate meg selv å få høre en annen sin mening.. Kanskje jeg overdrev litt? Kanskje det ikke var noe å gjøre noe med? Kirurgen var min store lettelse, hun så selvfølelig at brystene mine var borte og at huden var igjen, men hun ville ikke oppfordre meg til et kirurgisk inngrep likevel. Hun anbefalte meg helst å vente til jeg var ferdig med små barn og ikke skulle amme igjen, jeg var jo så ung.. Jeg fikk derfor beskjed om å dra hjem, ta en prat med de rundt meg, tenke meg nøye igjen og heller kommetilbake dersom det skulle bli aktuelt. Dette er jeg glad jeg gjorde, ingenting ble gjort forhastet og jeg fikk tenkt meg nøye igjennom.. Vil jeg virkelig dette? For meg var det å måtte "lage" meg kunstige bryster et lite nederlag også , jeg ønsket bare å få tilbake de jeg hadde før... 

Inngrepet ble gjennomført og 325 gram ble lagt inn i hvert bryst, jeg fylte kun opp den huden som var og ønsket ikke å få to store vannmeloner som bryster.. Det var ikke mitt poeng ved å gjøre det. Hvorfor skulle jeg ha så store bryster at alle så at jeg hadde silikon? Jeg ville at det skulle se naturlig ut og valgte derfor å ta dråpeformet implantat, dette er noe jeg ikke har angret på..

Jeg er av den oppfatning av at dersom noen har komplekser med seg selv eller noe må hver og en ta den avgjørelsen med seg selv og ikke alle andre. Meninger finnes det masse av, men jeg synes at det å legge inn store brynstimplantater bare for å gjøre det er tull og da tror jeg ei heller ikke at vedkommende vil være fornøyd i det lange løpet. Hvorfor skal man ha store bryster og ikke små? og hvordan kan vi dømme et pent og "stygt" utseende ? Har vi noen fasit ? Jeg la inn bryster fordi jeg ville føle meg mer feminin, ikke for at folk rundt meg skulle synes det var fint. Jeg ønsket å fylle opp det som ble borte. Jeg følte meg likevel ikke komfortabel når jeg ble gravid med Mathilde. Brystene mine ble så store at de fikk mer oppmerksomhet enn magen min og jeg fikk melk til å mette mange baby mager i lange tider. Jeg ammet Mathilde i 14. mndér så ammingen med brynstimplantater var i mitt tilfelle ikke noe problem, men jeg fikk dette året komplekser med at brystene mine ble for store. Og det har tatt nesten 3 år å få de tilbake til den "normale" str igjen. Nå idag har jeg myke bryster og kjenner du meg ikke, men går forbi meg på stranden ville du nok trodd brystene mine var naturlige... Jeg er ikke stolt av å ha silikon bryster, men jeg trives med det valget jeg for 5 år siden tok. Restylane i leppene tok jeg for et par år siden for jeg selv mente at STORE lepper var det flotteste, noe jeg idag føler var unødvendig bruk av penger og utrolig dumt av meg. Jeg synes faktisk ikke store lepper,syltynne kropper, diger bryster og langt blondt hår er det flotteste. Det er trist hvor kroppsfikserte vi har blitt og hvor "naturlig" kirurgiske inngrep liksom i 2012 er. 

Omgivelsene  prøver hele tiden å overbevise oss om at alt vil bli så mye bedre om man bare kan få rettet på ”en ene lille feilen” som f.eks noen overflødige kilo, større bryster, strammere mage,rettere nese eller litt tunge øyelokk. Det er jo ikke rart mange sliter med dårlig selvbilde når man hele tiden får høre at noe annet enn den man i utgangspunktet er i seg selv, er så mye bedre.(?) Vakre, ”perfekte” mennesker overalt rundt oss viser oss hvordan vi ”bør” være. Men alle er skapt forskjellig, og burde kunne leve et fullkomment liv slik de er skapt, man MÅ ikke ha bryster for å fungere i dagliglivet eller en innsvingt mage.Når små barn slanker seg omtrent til døde, og gamle mennesker gjør alt for å tilbakevinne den evig tapte ungdommen er det noe galt med verdens menneskesyn etter min mening.

Selv om jeg har lagt inn brynstimplantater betyr ikke det at alle andre med mindre bryster enn meg må gjøre det for det? Hva med å akseptere seg selv for den en er, "shite" i alle andre sine meninger og nyte det faktum at man faktisk er den man er i et unikt eksemplar?   Gjør hva du selv vil, men ikke la noen andre påvirke deg.Plastisk kirurgi kan kanskje  være til hjelp for noen, men er det det for alle?

Når man tenker på hvor "mislykket"man føler seg, akkurat (ihvertfall svært ofte) på grunn av disse supermodellene er det kanskje verdt å tenke på at de store designerne,som skaper motebildet,ofte er homofile menn, som lager kvinneklær mer tilpasset sitt eget kjønn. Forhåpentligvis vil slike tanker kjøre selvtilliten på gli. For det er jo faktisk dårlig selvtillit som er hovedårsaken til hvorfor man ser på plastisk kirurgi som en løsning. Men hvorfor er dårlig selvtillit et så stort problem, hva gjør det slik,hvorfor er vi så opptatt av alt og alle andre? Menneskene har jo alltid vært en påvirkelig art, men er omgivelsene nok til å ødelegge en persons selvbilde fullstendig eller virker det bare slik? Hva er det med vår evige higen etter det som er et konstruert bilde av det perfekte? Kan all skylden legges på omgivelsene, mediene, og de som står bak all reklame og propper hodene våre fulle av dårlig samvittighet om vi spiser noen kalorier for mye? Rynker, cellulitter, bilringer, store neser. Er det vår største skrekk? Er dette gode nok grunner til å bruke tusenvis av kroner på kosmetiske inngrep? For i bunn og grunn dreier det seg jo alltid om skjønnhet eller hva.( selvfølgelig noen unntak er det alltid) Overskriften (ikke min egen) i dette innlegget sier jo litt om andres uttaler om folk og hvordan vi lett kan dømme ut av utseende og et par bryster., eller hva? dette blir nesten litt på spissen. 

Plastisk kirurgi har lenge vært et "kleint"  begrep blant kjendiser og rikfolk. Men hvordan har det seg at også folk av mer gjennomsnittsstandard spikker og sparer i evigheter for å få vekk ”sine mindre gode sider” ved hjelp av plastisk kirurgi? Alle har en indre drøm om det perfekte, men det er fysisk umulig for alle se ut som supermodeller. Bare tenk på hvordan en verden full av langlemmede, slanke kvinner, og høyreiste, muskuløse menn ville vært. Den dagen verden blir sånn kanskje alt vil dreie seg helt rundt, og det nye idealet da vil være lite og rundt.

Hva er din mening ? 

 

41 kommentarer

ida

07.06.2012 kl.20:50

Michael Jacksons monster ansikt ?? hvordan våger du å utale deg så stygt om andres utseende?? du må ha kvalmt mye selvtillit..uten grunn !! ditt selvopptatte nek !! enn å skrive et så langt innlegg om to jævla brystinnplantater ??? du må gjærne mene MJ var stygg men om du tror at gummi brystene dine er et snev penere... kom tilbake til jorda sier jeg !!! Det føler jeg at jeg kan si.. jeg har null plastik i kroppen.. jeg behøver det heller ikke. hvorfor skulle jeg det??

Camilla

07.06.2012 kl.21:04

Overskriften er tatt ut av et innlegg på nettet,ang. plastisk kirurgi. Monster ansikt står i gåsetegn for det er det ansiktet hans dessverre ble uttalt som etter alle de plastiske opprasjonene han måtte igjennom i kirurgverden de siste leveårene sine. Det står også i innlegget at denne overskriften ikke er min egen, så les. Jeg har nok ikke mer selvtillit enn hva jeg burde,men jeg ihvertfall har nok selvtillit til å ikke måtte kalle folk nek eller gummibryster. Så fint for deg at du ikke trenger det, men trenger du virkelig angripe andre for det? Jeg skriver ei heller kun om mine brystimplantater,heller mer generelt, men selvfølgelig noe negativt kan trekkes ut av alt. Vil igjen vise til følgende i teksten du ønsket å overse ;

"Er det vår største skrekk? Er dette gode nok grunner til å bruke tusenvis av kroner på kosmetiske inngrep? For i bunn og grunn dreier det seg jo alltid om skjønnhet eller hva.( selvfølgelig noen unntak er det alltid) Overskriften (ikke min egen) i dette innlegget sier jo litt om andres uttaler om folk og hvordan vi lett kan dømme ut av utseende og et par bryster., eller hva? " dette blir nesten litt på spissen. "

Trist at du tolket innlegget som negativt, det var mer for å fortelle at slike som meg og deg er mer enn bra nok som vi er med eller uten bryster.=)

ha en nydelig kveld =)

Beate

07.06.2012 kl.21:17

Ida: jeg må si jeg blir overrasket over at etter alt Camilla skriver i dette innlegget så er det kun monster ansikt og silikon pupp du klarer å få med deg. Jeg synes Mj er tidenes beste artist, men at hans utseendet forandret seg mot det noe bisarre ettersom han ble eldre må vel du ha fått med deg å?!?
Så flott at du er så fornøyd med deg selv at du må rakke ned på Camilla Og alle andre med plastiske operasjoner som i dine øyne er nek.
Jeg vil vel påstå at du er det største neket her med de bastante idiotiske oppgulpet av en kommentar du kom med.
Skjerp deg!!

Camilla

07.06.2012 kl.21:20

tusen takk for at du skjønte innlegget, for det dreide seg om alt annet en MJ. Jeg trodde folk forstod at dette var en uttale som var tatt ut fra annet, da jeg aldri nedsnakker noen her på bloggen av den enkle grunn, jeg tjener ikke noe på det. Det at noen missforstår dette og trekker det om til noe negativt er bare trist, men men.. Alle kan ikke like alt jeg skriver;)

ha en nydelig kveld =)

Kristine

07.06.2012 kl.21:32

For første gang på lenge føler jeg faktisk at Camilla kom med et veldig godt innlegg. Dette er helt sant, men svært få hadde turt det hun gjør her, nemlig å være ærlig. Jeg kunne ikke sagt dette bedre selv! Idag er plastiskkirurgi alt for mye benyttet til unødvendig mye og det idealet vi har å se opptil ser ut som tynne streker som ikke spiser normale mengder med mat.
Dette innlegget var godt å lese, det var ærlig og veldig modig. Stå på Camilla, du har ihvertfall et riktig syn på virkeligheten med eller uten silikonbryster;)
Ps Ida, det er faktisk mye mer enn pupper og ansiktet til MJ dette innlegget dreide seg om, eller hva?

Klem Kristine , 3 meter foran ;)

Lena

07.06.2012 kl.21:36

Hei! Jeg syntes du er så flott og brystene dine ser helt naturlige ut til din kropp. Hadde aldri tenkt på at du hadde silikon før du sa det. Syntes det er flott at du vil dele denne erfaringen. Er nok mange som har følt det på denne måten. De som dømmer noen for å ha tatt et slikt valg har bare ikke evne til å kunne sitte seg inn i andres situasjon, eller prøver hvertfall ikke. Mange er nok også sjalu. Det er jo en stor avgjørelse og heldigvis noe man ikke kan bestemme seg for på dagen. Jeg tenker dermed at de fleste som har tatt silikon tar det fordi de virkelig har problemer med det. Det er jo dyrt og man må faktisk bestille en konsultasjon og ta operasjonen. Da har man virkelig tenkt seg om. Man er gjerne sårbar og aldri 100 % sikker. Da hjelper det lite at folk skal dømme en og komme med kommentarer osv. Det er jo tross alt ganske personlig. Så jeg håper folk har en viss forståelse og ikke kommer med umodne kommentarer. Du er så tøff! Jeg digger deg og stilen din. Du virker som en utrolig flott person og er en STOR inspirasjon for meg og helt sikkert utallig mange andre :-)

Camilla

07.06.2012 kl.21:52

Så godt å høre at du tok poenget mitt med innlegget, blir lettet for jeg ble nesten litt redd folk trodde dette innlegget var ment som kritikk, alt jeg gjør i dette innlegget er jo bare å spørre hva folk mener er sunt eller ikke.
Tusen takk for komplementene og din mening =)

Ha en nydelig kveld =)

Ine M.

07.06.2012 kl.22:32

Har vært følger av bloggen din en god stund nå, men dessverre kommenterer jeg sjeldent... Men nå må jeg virkelig. For et fantastisk flott og ærlig innlegg, jeg er imponert over hvor modig du er som forteller om dette på bloggen din. Også er jeg 100% enig med deg i det du skriver her. Synes plastisk kirurgi er noe ordentlig tull dersom man ikke har andre grunner enn at "alle de andre...", men at det er et flott alternativ dersom man virkelig sliter med selvtilliten på grunn av hengende mage, ikke-eksisterende bryster eller andre ting.

Stå på videre, Camilla! Du er FLOTT!

ida

07.06.2012 kl.22:35

jeg rakker ikke ned på camilla, jeg svarer på et personangrep. Jeg logger inn her fordi hun ellers er ei spennende jente. hadde bare trodd litt bedre om henne kanskje. MJ hadde vel ikke et A4 utseende, men synes ikke det tilater noen å kalle han monster av den grunn. Camilla hadde sine grunner for å legge seg under kniven, MJ hadde vel sine. Beklager om jeg ble litt usaklig i starten, det var lite gjennomtenkt. Følte bare veldig for å forsvare en mann som ble og fremdeles blir angrepet fra alle kanter.

Camilla

07.06.2012 kl.22:49

Så utrolig hyggelig at du tok deg tid til å kommentere å si din mening! Det setter jeg stor pris på=) Nyt kvelden og takk for flotte ord <3

Beate

07.06.2012 kl.22:56

Ida: du rakker jo direkte ned på Camilla med alt du skriver.
For det første : hun kaller han ikke ett monster, hun siterer en overskrift hvor han ble kalt"monsteransikt"

Og Mj brukte ikke akkurat plastisk kirurgi for å forfremmet sitt naturlige utseende eller forbedre det om du vil.
Han var jo en kjekk mann i sine yngre dager.

Igjen det er ingen som angriper Mj her, men du angriper Camilla som person.
Og hva mener du med" hadde trodd bedre om henne??"

Igjen Ida, les mellom linjene og ikke angrip andre når du selv oppfordrer til å ikke angripe Mj.

Camilla

07.06.2012 kl.23:06

Jeg vet da ikke hva du ønsket med ord som "nek"-"gummibryster" - "få beina ned på jorden" eller " ingen grunn til god selvtillit for deg" I din tidligere kommentar dersom det ikke var for å "angripe" meg for å ta igjen pga overskriften jeg viste til.
Den kunne sikkert lett missforstås, det har jeg ikke noe problemer med å forstå, men da finnes det så mange andre muligheter på hvordan man kan si sin mening. Som for.eks ved å spørre hvorfor noe slikt står skrevet og om det var noe jeg mente?
Dersom du har pleid å følge min blogg så vet du jo sikkert også at jeg aldri har kritisert noen ved deres utseende her inne. Jeg er av de som så å si alltid finner noe godt å fint i alle uansett hvordan noen ser ut, det var nettopp derfor denne "kommentaren"" hentet fra en overskrift til en kirurg passet så godt. Den var såpass godt forklart på hvordan vi "snakker" om folk hvis de har endret på utseende, med eller uten grunn.

Uansett, med plastisk bryster, eller det "neket" jeg er ønsker jeg deg en fortsatt nydelig kveld og håper du kan prøve å forstå at jeg på ingen måte mente å angripe noen med dette innlegget. Det var egentlig ment mer motsatt, at alle er bra uansett hva=)

ida

07.06.2012 kl.23:12

Beate: kommentaren var for det første ikke til deg.

For det andre gidder ikke å starte en debatt om MJs plastiske operasjoner.. its soo back to the 80`s..
Jeg er heller ikke ute etter å sammenligne deres operasjoner.. ta ikke ting ut av kontekst å gjør det værre en det var..
Ja jeg var ikke snill i første kommentar.. men oppfattet ikke camilla som vidre snill heller.. at hun har googla overskrifta og kopierte den inn i bloggen sin gjør jo saken til en ganske anen... det var kreativt. da er hu renvaska da.. pust med magen ;)

Kari Petrine

07.06.2012 kl.23:15

Oii, det hadde jeg ikke trodd om deg, Camilla! :D NB: ikke negativt!!!
Har virkelig ikke lagt merke til det, da de ser naturlige ut! :)
Så bra at du fikk "hjelp", når du trengte det!

Veldig bra innlegg, og må innrømme at jeg måtte lese det 2 ganger, for jeg fikk ikke med meg "monster ansikt" første gangen! ;)

? Ha en fin kveld!

ida

07.06.2012 kl.23:23

Camilla : du sa monster jeg sa nek, slik er det. Jeg reagerte sterkt og skrev rett fra ryggmargen. Om dette såret deg veldig.. tiltross for at jeg er en totalt fremmed som kommenterer på en blogg er jeg lei meg for du føler det slik. var i utgangspunktet ikke hensikten.

keep up the good work ;)

Camilla

07.06.2012 kl.23:25

Hei hei=)
Så bra at det ikke var det du fikk med deg, for det var liksom ikke poenget med det innlegget heller. haha.
Ha en fantastisk kveld videre <3

Camilla

07.06.2012 kl.23:29

Ida; Jeg har aldri sagt "monster" til verken deg eller MJ, men du kalte meg nek og nok om det. Jeg tok det ikke til meg, men synes slikt bare er litt drøyt å lire av seg, da det ikke finnes eller fantes noen grunn for det. Men meg om det.

Vi legger ballen dø. ;)

Fortsatt god kveld ønskes til deg.

ida

07.06.2012 kl.23:32

Jeg skal sende deg et MJ postkort iløpet av sommeren som plaster på såret.. :)

Lena

07.06.2012 kl.23:32

Ida: Camilla siterte “monsteransikt” du kaller henne ett nek med plastikk pupper… Når du kaster en slik brannfakkel bør du forvente litt “heat” tilbake.
Bare innrøm at du ikke skjønte innlegget og la det ligge… Er du voksen hold deg for god for slik.
Hilsen Lena 39

Ingrid

07.06.2012 kl.23:33

Flott innlegg :) Syns det vakraste i verda er å sjå sunn og naturlig ut. Det gjer jo du!

Camilla

07.06.2012 kl.23:35

Jeg gleder meg, da skal jeg henge det opp kjøleskapet og ta bilde av det og legge det ut her på bloggen med en litt penere overskrift ;)

Camilla

07.06.2012 kl.23:37

vi legger ballen dø =) Nydelig kveld ønskes deg =) *smil*

Camilla

07.06.2012 kl.23:40

så utrolig pent sagt av deg, godhjertet du <3

Nina

08.06.2012 kl.00:31

Dette er så vakkert skrevet at jeg vil kalle det poetisk. Du er befriende ærlig, og det er fantastisk å lese det du skriver. Jeg kommer til å anbefale venninnene mine å lese dette. Det er slike som deg, når du er så ufiltrert og reflektert, vi trenger for å skape girl-power. Jeg er så inderlig enig i at en må selv føle seg vel, og og tenke seg grundig gjennom hva som er rett. Det er DIN kropp!

Bra, Camilla. Du har imponert meg igjen, vakre jente.

Nattaklem

Christine

08.06.2012 kl.08:41

Så utrolig ærlig! For min del synes jeg ikke det er noe galt i at du opererte brystene dine, men når jeg ser dem som opererer brystene for å bli seende ut som Anna Nicole eller Pam Anderson - da synes jeg ikke det er fint. Jeg tror det ligger noe i det med brystene, at det er dem som får en til å føle seg kvinnelig, og jeg klandrer deg ikke for å ville ha litt pupper.
Hos deg er det jo ingen som kunne tenke seg til at du har operert dem heller, for de ser jo så naturlige ut! Likevel kjenner jeg at jeg som også er mor selv, har reagert på at du har muligheten til å gå uten BH - og likevel henger dem ikke ned til navlen ;) Hihi.. Men det var flott av deg å dele dette med oss, da det er sjelden at folk vil innrømme sånne ting :-)

ella

08.06.2012 kl.11:09

fint innlegg- liker når du er ærlig og byr på så mye av deg selv ;-)

Line M.

08.06.2012 kl.11:28

Veldig bra innlegg, og kudos til deg for å være så ærlig, Camilla! Plastiske inngrep er helt opp til hver enkelt, det kan være mange personlige grunner bak et slikt valg som ikke vi rundt vet noe om! Har også en venninne som sliter med det samme du slet med, Camilla. Alt hun vil er å føle seg litt kvinnelig! Synes du er flott, jeg :)
Hilsen Line

linn

08.06.2012 kl.11:29

Jeg synes alle må gjøre det de selv føler er rett for sin kropp:) jeg har selv et barn på 2 år og venter nå en til.Jeg ble veldig stor da jeg var gravid første gang så magen min har mye hud så jeg har tenkt å operere dette bort etterpå. Grunn til dette er det samme som du sier camilla, å gå å gjemme seg bort ikke tør å kle av seg slev når det er varmt ute. Alt har med hvordan man selv føler seg:) ellers vil jeg si at jeg er fast tilhenger av bloggen din å syns du er kjempe flink:)

ida

08.06.2012 kl.11:59

LENA 39 : er du voksen nok lar du dette ligge !!

Stine

08.06.2012 kl.12:17

Så flott du er Camilla. Det er godt å høre du tok et valg, som har gitt deg bedre selvtillit.
Jeg forstår deg godt jeg- selv om jeg sitter på andre "enden"... Jeg skal ta brystreduksjon. Det er også et valg jeg har tatt for å få det bedre meg meg selv.

Ps; du er virkelig en jente jeg kunne tenkt meg og truffet en gang. Har mange ganger holdt på og gå inn i butikken din og fortelle hvor glad jeg er i bloggen din. Men jeg er vel litt sjenert av meg :)

A

08.06.2012 kl.19:59

Du er vakker Camilla! :)

Camilla

08.06.2012 kl.20:08

Du kan bare komme innom, det hadde vært så koselig =) Bare huk tak i meg neste gang du går forbi =)
Ha en nydelig kveld ! <3

Camilla

08.06.2012 kl.20:08

<3

Stine

08.06.2012 kl.20:57

Okei da, skal gjøre det :)

Tiril iren

08.06.2012 kl.21:56

Camilla, utrolig fint å lese om deg og historien din! Jeg har selv ammet to små i i nesten to år til sammen og jeg vet akkurat hvor mye du har følt på dette! Trist at noen ikke ser grunnen, men det gjør jeg hver dag. Tusen takk for historie for en dag skal jeg også, fordi jeg vil føle meg bra og slik som jeg var før jeg ga barna en god start på livet:) eller hva jeg skal si. Viktig å kunne føle seg bra i en alder av 22 år og slippe at puppene faller ut av byen hver gang man rører seg. Stå på kjære deg :)

Janne

09.06.2012 kl.09:52

Du er en flott jente Camilla ! Og jeg skjønner godt at du ville ta silikon da. Det handler jo om å gjøre d som er best for seg ! Men... Brystene dine .. De ser ikke naturlige ut som jeg ser du skriver selv. Man ser tydelig at d er silikon. Synes iallefall jeg som har sett deg flere ganger :) men det er ikke noe galt for d - skulle gjerne hatt slike selv jeg ! Ha en fin dag søte deg !:)
Du er flott, Camilla :)

Lu

15.06.2012 kl.20:50

Hei.
Flott innlegg!!
Jeg følte du skrev om meg da du fortalte hvordan du følte det, for jeg føler det nemlig heelt likt etter jeg fikk mitt barn! Jeg er like gammel som deg, og jeg klarer ikke å se meg selv i speilet pga brystene. Derfor vurderer jeg også å gjøre noe med det nå, for å klare å være fornøyd med meg selv. Meen det jeg lurer på er; ble de okei etter barn nr. 2? Eller blir de slappe igjen slik at du må rette på dem? Siden jeg ønsker flere barn en gang i fremtiden er jeg usikker på om det er vits i å gjøre det før. Samtidig vet jeg ikke om det blir flere eller når siden jeg er singel nå, så egentlig ønsker jeg å gjøre det nå. Håper på svar :)

Sam

15.06.2012 kl.22:04

Hei. Bra skrevet!
Da jeg leste om hva du følte før du gjennomførte det følte jeg at du skrev om meg, for det er akkurat slik jeg føler det nå etter jeg fikk et barn og har sluttet å ammet. Det er virkelig ikke noe igjen der. Klarer ikke å se meg selv i speilet jeg heller. Så jeg vurderer og vurderer å gjøre noe med det, men det er litt skummelt. Men spørsmålet mitt er; når du etterpå fikk et barn til, måtte du da fikse på dem igjen? Ble de slappe igjen liksom? For det er det jeg tenker på. Jeg ønsker meg flere barn en dag, men tror det blir lenge til, så jeg ønsker egentlig å gjøre det nå. Bare redd for at det er bortkastet om jeg finner ut at jeg vil ha et barn til om en stund. Håper du tar deg et par sekund til å svare :)

Camilla

15.06.2012 kl.22:59

Mine bryster ble flottere etter svangerskap og amming med nr to, men det er ikke alle som er like heldige, så om du vet at du vil ha en til med de neste årene hadde jeg ventet. Er du usikker burde du gå en liten runde med deg selv og tenke deg om for hav du ønsker, jeg valgte å ta sjansen, men jeg var heldig =) Mine er lagt over muskelen og det var positivt i mitt tilfellet =)

Stine.

16.07.2012 kl.16:40

Tusen takk for at du skriver dine opplevelser om plastisk kirurgi. Eg har sjølv alltid hatt små pupper, og det tok meg lang tid før eg greide å bli fornøgd med dei, men nå etter å ha gått gravid med første mann og sett dei nydelige, fyldige puppene eg hadde, tåler eg nesten ikkje synet av dei eg har no i etterkant. Eg ammet ikkje småen av eigen valg, men allikavel har puppene blitt totalt forandra og mykje mindre enn kva eg hadde i utgangspunktet. Så eg har tatt det valget at eg skal legge inn sillikon, og gleder meg så utrulig til å kunne føle meg som ei kvinne igjen..og ikkje ei 12 år gammal jente (sjølv om det finst jenter i 12 års alderen som har større pupper enn meg hehe ) .

Skriv en ny kommentar

hits