Villapaprika bonus innlegg.

Verdens nydeligste Potteskjuler og flotteste hylle. Vi har nemlig vært så heldige å fått noen flotte produkter til en veldig hyggelig pris av vår leverandør, dette er noe vi ønsker å dele med dere også! 

Slik som dette; 

Sett av 3.stk ( stor,medium og liten) pakkepris 500,-  Spar 300 kr,- 

Hylle i to etasjer selges nå kun for 2999,- før 3999,- ( kanonbra tillbud) 

Alt finnes i nettbutikken HER ... 

Vi har kun et begrenset varelager på dette, da noen kunder alt har rukket å trykke potteskjuleren og hylla hjem mens jeg skriver her. Utsendingen på disse varene skjer imorgen !

God TORSDAG! 

2 kommentarer

Yvonne

07.06.2012 kl.19:03

Hei

Jeg må bare si det når jeg leser bloggen din hver dag, de siste dagene greier jeg ikke å lese det du skriver!!! bakrunnen din gjør at det er vanskelig å lese teksten. Håper du ordner dette for jeg vil gjerne forsette å lese bloggen din

Camilla

07.06.2012 kl.19:12

Jeg aner ikke hvordan jeg skal ordne dette, for jeg tror ikke det er noe med min blogg, men wordpress. Jeg har prøvd å sjekke dette på mange ulike maskiner de siste 2 dagene og ingen feil melding er å finne her på bloggen, jeg føler meg derfor litt hjelpesløs for jeg vil så gjerne at alt skal være i orden. Jeg må nok ha tak i noen teknikere på dette, for dette skyldes ikke det nye designet, det lover jeg .

Skriv en ny kommentar

hits