To håndfulle mesterverk....

Hei og hopp alle lesere! Ny dag, nye muligheter og idag er timeplanen HELT full! Idag tenkte jeg å gå litt ut av den A4 bobla mi selv om jeg skal være litt kreativ.  

Vi i paprikakroken 8 har idag sovet LENGE, kl var nærmere halv 9 når vi stod opp.. *deilig*  Jeg måtte faktisk vekke begge ungene og det var ikke så veldig populært! Mathilde er ei skikkelig sove jente og Olíver en skikkelig slappe av gutt så litt "irriterte" og sutrete ble de.. 

Mathilde lettet på smilebåndet når hun fikk bestemme kjolen hun skulle ha på seg i barnehagen selv, da ble hun fort MYE blidere..Lukkemetodene er på plass her i huset, hvor mange ganger i døgnet jeg kommer frem med mine metoder har jeg ikke styr på....ha ha. Mange er det! 

Olíver måtte koses litt med, snakkes litt med og skrytes av..Han er nemlig en morgengretten gutt som må bestikkes med både kos og skryt før han velger å stå opp, snakk om utspekulert gutt.... Jeg skjønner han godt jeg.. ha ha.. Tenk dere så deilig å våkne til å bli stryket på skinnet, roset og koset med hver morgen du hadde vært litt morgengretten.. 

Skal si smilet kom på plass til slutt!

Uansett, nå skal ungene kjøres til barnehagen, jeg skal pakke varer, rydde i butikken, få svart på litt mailer samt få i meg litt mat! 

Hvordan ser din dag ut? 

God start på morgenen eller ikke, jeg ønsker DEG en nydelig dag!

4 kommentarer

Beate

07.06.2012 kl.23:43

Utrolig vakre barn og en veldig nydelig mor!!!

Lene

07.06.2012 kl.23:43

Nydelig!!!

Camilla

07.06.2012 kl.23:44

<3

Camilla

07.06.2012 kl.23:45

tusen tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

hits