Tid for alt!

Nå har virkeligheten virkelig slått meg, ikke det at den før ikke har eksistert, men idag har jeg fått føle på det som er å føle på av ulike følelser. Lettelse, lykke, sinne og glede, alt på en å samme gang. 

Jeg tror øynene er på vei ut av hodet mitt og at fingrene mine snart går i kluss.... Jeg har faktisk skrevet mange mailer idag og det på ENGELSK og TYSK.. Jeg skal ikke skryte på meg Tysk ferdigheter, men jeg husker ihvertfall en god del når jeg er så heldig og kan bruke Google sin oversetting itillegg.. Engelsken går som en lek etter mange timer. Jeg skulle aldri ha droppet ut av skolen, jeg mener det! Jeg burde ha fortsatt med lille kula i magen, men men... Skolebenken blir det nok aldri igjen på denne fruen, ikke nå -ikke igjen. Og jeg som skulle bli hjelpepleier eller hudpleier, hvor ble den tanken av? Nei, jeg er glad det ble interiør som ble min arbeidsoppgave, det er en oppgave jeg aldri blir lei uansett hvor mange timer jeg jobber med det... Er ikke det rart? Det er en drøm! 

Vel, over til dagen idag... Den har blitt benyttet i butikken hvor jeg tok med meg macbookén og koblet meg opp på 3G på tlf min og fikk delt Internett med meg selv , svart på over 100 mail( jeg overdriver ikke) , ryddet opp i varer og dekorert et hjem. Herremin så morsomt det er, jeg elsker virkelig det å style hjemmet til andre enn meg selv altså.. Det er SÅ morsomt ! 

Idag var det basicen som måtte på plass og budsjettet til familien måtte IKKE overstiges. Jeg har idag klart å innrede en hel stue med ny maling, nye møbler, lamper, ja det meste for under 20 000 kr. Denne familien ønsket alt nytt og det å kjøpe alt nytt til en stue for under 20 000 krever...Tro det eller ei, krever masse "takling" og nøye planlegging. Resultatet tror jeg blir VELDIG bra og er vi heldige så kanskje jeg får ta bilder og vise til dere også? Det kommer til å bli så bra, jeg kan nesten ikke vente med å se hvordan det blir. Jeg regner med å bli ferdig her innen søndag, mandag er det et nytt hjem som står for tur =) 

Mange har spurt meg om vi driver med interiørveileding og svaret mitt er JA, vi ordner i stand hus til salgs, oppussning objekter, nytt impuls og inspirasjon og ellers ja, det dere som en kunde måtte ønske. Vi tilbyr full styling med stylingtips og gode priser på våre produkter dersom en "pakke" med hjelp og varer kjøpes fra oss. For de som lurer på priser(?)... Jeg tar 250 kr for å komme å se på jobben, deretter setter vi sammen opp et pristilbud og ting som skal ordnes. Prisene her varierer veldig, alt etter hvor omfattende jobb det er for meg og dersom jeg trenger å sette flere i sving. Jeg har pusset opp hjem det meste på østlandet ( Fredrikstad,Moss,Sarpsborg,Halden,Ski,Oslo-Akershus Og et par på vestlandet. Dersom noen ønsker å høre på priser osv er det bare å sende meg mail på Ckinterior@hotmail.no 

Vel, over til noe annet.. Idag fikk vi klar signal fra en leverandør som skal begynne å selge oss maling og andre produkter.. Noe helt rått så klart! ha ha.... Og igår fikk jeg stoff prøvene på noen nye sofagrupper vi får inn... 

Deilige jordfarger i fantastisk Lin og bomull! Kan det bli penere? 

Nei, dere nå får hodet mitt snart finne puten og besøke drømmeland for noen timer! Kanskje vi kan møtes for en kaffe på en hvit silkemyk sky! 

Nattinatt! 

9 kommentarer

karoline

06.06.2012 kl.23:05

Hei.
Jeg lurte på om du kunne tenke deg ålage en video der du viser hvordan du krøller og styler håret ditt nå med denne frisyren. Den er Nydelig!

Camilla

06.06.2012 kl.23:08

hmmm. skal prøve på det, hehe. Har aldri gjort det før, men jeg er klar for en utfordring jeg ;)

Linda

06.06.2012 kl.23:22

Du er helt fantastisk med håret som nå!!! :) nydelig Camilla.

Camilla

06.06.2012 kl.23:34

Så pent sagt av deg! Tusen takk <3

Grethe

07.06.2012 kl.13:38

Hei.. Er det den malingen du har malt sjenken din i som du skal forhandle??;)

Camilla

07.06.2012 kl.14:49

Det er bare å vente spent å se =)

Hilde

07.06.2012 kl.16:15

Hei Camilla, har forelsket meg i de nye spisestuestolene dine, er de i hvitt skinn? Ser de er veldig dyre men så vakre. Hvordan er de å sitte i, etter prisen å dømme må de jo være gode? Jeg er også på jakt etter nye stuegardiner, finner ikke i nett-butikken din!! Benytter anledningen til å gi deg ros for bloggen din, gleder meg hver dag til å se og lese det du legger ut. Du har en smak på interiør som jeg bare elsker. Ha fortsatt en god dag :-)))

Lena

07.06.2012 kl.21:40

Den jakken var jo bare til å dø for! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den?

Camilla

07.06.2012 kl.21:53

hei hei=) Jakken er fra Villapaprika =)

Skriv en ny kommentar

hits