Definisjon av MORGENKOS

Alle morgener er ikke alltid like travle og godt er nå det... Idag lagde jeg faktisk smørbrød til meg og ungene til frokost og gjett om vi har ledd godt! Ungene har så mye rart for seg om dagen, de har blitt bestevenner og elsker å være sammen. Det er rart hvor fort de blir store, de var jo små igår..Eller var det i fjor? Vel, de er jo små ennå, men for meg begynner de å bli SÅ store.. Til neste år har jeg skolebarn , jeg føler jeg akkurat begynte på barneskolen selv? Ihvertfall sitter den dagen klistret i mitt minne. Det er jo faktisk 17 år siden jeg begynte der, årene løper fra meg slik som dagene. 

"se så sterk jeg er da,mamma" Oliver mener han er verdens sterkeste5 åring ! haha.. 

Morgenstund har gull i munn og denne morgenen er en definisjon på det, kos, barnelatter, god frokost og ikke noe mas... Slike morgener skulle jeg vært flinkere på oftere, men hvem vet hva morgendagen bringer? 

Uansett....Nå får jeg kaste meg rundt, butikken skal åpnes, varer skal sendes og innlegg skal skrives til dere.! Jeg kan faktisk røpe så mye som at jeg har filmet mange stylings filmer og dette redigeres nå og blir snart sendt tilbake til meg slik at de kan postes ut til dere! Er det noe dere vet dere vil jeg skal filme, fortelle litt om og vise til dere? Totalt blir det 10 episoder, men blir dette populært blir det selvfølgelig fler. Kom med innspill, så skal jeg selvfølgelig ta hensyn til det! 

Nyt dagen, vi skrives igjen-- HA EN FANTASTISK ONSDAG! 

 

9 kommentarer

Solfrid

06.06.2012 kl.09:47

Så fine dere er, syntes du var veldig flott med det håret=)

Så gøy med film, har venta på den. hihi. Gleder meg=)

ha en finfin dag på jobb=)

Camilla

06.06.2012 kl.10:38

Tusen takk for det, så hyggelig å høre=)

Bare å glede seg, det blir mye bra tips å snappe opp =)

Gitte

06.06.2012 kl.11:56

Hei Camilla :) håpte på du ville lage en film om hvordan huset er "bygd" opp innvendig, om du ikke synest dette blir for personlig selvfølgelig :) får liksom ikke helt med meg hvordan alt henger sammen.

Barna dine er forresten utrolig nydelige! :)

Camilla

06.06.2012 kl.13:17

Det skal jeg nok klare å få til =) Skal se på hvordan jeg kan gjøre det =)

ha en nydelig dag!

Nina

06.06.2012 kl.14:47

Nå er det lenge siden jeg har tatt meg tid til å skrive noe til deg, Camilla. Til tross for at jeg leser bloggen din hver eneste dag. Du fortsetter å imponere meg, og jeg beundrer deg for å gi så mye av deg selv. Det er så tydelig hvor mye du setter pris på bloggleserene dine, og at du vil dele erfaringer og fremgangsmåte med oss. Jeg har min måte og innrede på, men jeg synes det er kjempespennende å lære om hvordan DU gjør det. Du er veldig flink, og du har virkelig noe både å fare med og vise til. Du er nydelig som blond, og bildene av deg er både klassiske og vakre. Well done!

Og jeg er enig med Gitte, -barna dine er nydelige og bildene sier mer enn tusen ord.

Fortsett å stå på, Camilla. Kommer til å følge deg så lenge du holder på, det kan jeg love deg.

Ha en fortsatt nydelig uke, sender deg mange gode klemmer

Nina

Camilla

06.06.2012 kl.15:25

Hei hei!
Tusen tusen takk-så utrolig koselig kommentar, nå ble jeg glad! Slike kommentarer som dette varmer veldig <3 Blir litt ordtom.

Tusen takk for at du leser bloggen min <3

Ha en nydelig dag!! <3

Maria

06.06.2012 kl.16:59

Heihei <3

Hadde vært utrolig kjekt og morsomt om du hadde laget en video som var om en hel dag i livet ditt, fra du sto opp til du la deg på en måte :D og når du er på jobb, lager mat osv :-)

Camilla

06.06.2012 kl.17:39

hmmm=) er nok ikke umulig det altså =)

Bente

06.06.2012 kl.18:28

hei. kjempefint design på bloggen din nå :)) men litt vanskelig å lese, skriften skulle vært litt lysere ;)

Skriv en ny kommentar

hits