Trivsel i rommet...

Når vi innreder et hjem står vi somregel med store tanker på hvordan det skal bli, hva som skal på plass og vi har nesten alltid innredet møblene i hodet. Slik var det når vi bygde også, jeg så alt for meg og var sikker på hvordan jeg skulle ha det. ihvertfall da..... Nå nesten 5 år senere er alt annerledes og hele huset har endret stil,farge,utseende og ting. 

Men, en ting som ikke har endret seg er min store lidenskap for vakre ting, familiebildene på veggene,barnelekene og den varme lune følelsen man får ved å komme inn.. For meg er trivselen i rommet og hjemmet det viktigste, ting skal være koselig,lunt og behagelig.. 

Akkurat slik jeg liker det.

Etter å ha ventet på RM (Riviera Maison )  stolene mine lenge nå flyttet de endelig inn i huset idag! *LYKKE* 

Lyskronen i taket selges nå for kr 5500,- ( dette er ikke lysekronen som tidligere hang her, den kjøpte en kunde i butikken her om dagen ) 

Arbeidsplassen ;

Bord og stol fra Villapaprika.

Verdens fineste puter,som jeg elsker og ikke blir lei! Finnes HER og HER.

Idag fikk jeg bekreftet hva jeg alt viste, blått er kommet for å bli ( ihvertfall for en GOD stund)  og når jeg fikk se neste vår sine farger ble jeg nesten helt dårlig! Nå skal blått frem i alle mulige toner, rødt i bringebær farger og beige vasket lin samt grått... åhhh, jeg gleder meg VELDIG! Jeg har ihvertfall ingen planer om å vente ett år på å kombinere de ulike fargene, litt skal frem denne sommeren også! Ett år på forhånd, ja.. Jeg tror det kommer til å bli superduper bra jeg! Vi klarte å finne noen røde bringebær puter idag vi, og de ble lagt på bestillingen vår for omgående varer.. GLED dere, kombinasjonen er helt rå og veldig rolig sammen! 

Er dere klar for litt nyheter? Vi får inn masse iløpet av de neste 2 mndéne.. Er alltid tidlig ute og det er så morsomt! 

10 kommentarer

Line

05.06.2012 kl.21:25

Hei camilla:) Det nye designet er veldig fint!! Kan kanskje hende alt ikke er i orden enda, men vil bare gjøre deg oppmerksom på at når man går inn på innlegg fra bloglovin (ihvertfall på iphone/ipad) så kommer du inn øverst på innlegget i ca 2 sekunder før den hopper helt ned til her du legger inn kommentar. Så må scrolle opp til toppen for å starte lese!

Ha en god kveld:)

Melissa

05.06.2012 kl.21:26

Hei Camilla!

Kjempe flott bilde du har skiftet til på forsiden!! Det likte jeg veldig godt:-)
Håper du beholder det!!!

Camilla

05.06.2012 kl.21:29

jeg skal nok beholde dette en GOD stund =) Ha en nydelig kveld=)

Camilla

05.06.2012 kl.21:42

Skal ta en titt på det jeg=)

solfrid

05.06.2012 kl.21:54

Helt fantastisk nydelig Camilla. Elsker stilen du har, og butikken din. hi hi. Stolene smatt rett inn i den flotte spisestuen deres.

Camilla

05.06.2012 kl.22:51

Tusen tusen takk =) så koselig å høre, jeg ble veldig fornøyd også =) Nydelig kveld ønskes deg! <3

Siljekj

05.06.2012 kl.23:24

Hei. Må bare spørre deg om noe... Hvor stor er skjermen på Mac'en vi ser på bilde??

lena

06.06.2012 kl.08:55

Hei :) flotte bilder :) jeg lurer på prisen på bordet som macen står på ?? og om du har ca. mål på det??

Camilla

06.06.2012 kl.10:36

Hei hei. Bordete koster 6900,- =)

Tonje

06.06.2012 kl.18:27

Heisann :)
Den stolen som står ved bordet du har Macen på, finnes den i nettbutikken? Har lett etter den men finner den ikke.

Skriv en ny kommentar

hits