Å innrede fra start.

Det er ofte jeg står å klør meg i hodet å tenker ; " hva i huleste har jeg drevet med her?" Jeg er helt på millimeteren og kjempe nøye med hva jeg blander sammen. Jeg klarer ikke blande lyse rosa og lyseblått, da blir jeg helt tullete. Jeg klarer ikke plassere ting i vinduet uten at grafen på plasseringen viker fra topp og går nedover. Hadde den gått opp og ned som et registrerings belte med for eks rier hadde jeg helt ærlig blitt gal.  Det er ikke slik at det jeg har for meg er riktig , men å for eksempel ha fuglmotiv eller  fugldekorasjon inne betyr for meg "ulykke. Hvorfor ? Fordi en person  en gang sa det til meg og etter det har jeg fått for meg at slik er det, ihvertfall inne i min butikk og hjem. ( jeg vet at fugler nå om dagen er veldig trendy, men likevel hos meg fungerer det ikke.)

Vel, over til interiør og hjemmet. 

Jeg bruker soverommet vårt som et eksempel idag. Hjemmet vårt har en hoved base og den er lys, for meg er det lettere å jobbe med lyse rom enn mørke. Jeg elsker maskuline og mørke farger og dette er morsomt å bryte av med i rommene. Grått er fargen jeg bryter av med, gjerne med blåskjær i.  Jeg har alltid elsket sølv og blanke ting, men for mye blankt og glitter blir for meg litt "harry" , derfor velger jeg å bryte det ned med naturmaterialer og jordfarger slik at det dempes. 

Jeg har sjeldent andre farger hjemme enn duse farger som glir over i de jordfargene jeg elsker. Jeg pleier ikke å blande varme og kalde farger, det blir alltid roligst når jeg holder meg til en av disse kodene. Det demper helheten og gir inntrykket av rommet et mystisk preg som er spennende å se på, morsomt å jobbe med og lett å like. 

Veggene og sengegavlen er "dominanten" på soverommet og gir en rolig atmosfære som er deilig og avslappende, noe som for meg er veldig viktig på et soverom. For at rommet ikke skulle bli for mørkt valgte jeg å bryte av med en lys beige slangetapet bak senge gavlen, den er lekker, enkel , men likevel veldig morsom siden mønsteret er ugjevt og  lekent. Det er ingenting som sier at alt må være helt likt, så å bryte av med to ulike lampeskjermer gjør sammensettingen litt morsommere. Som dere ser har jeg tatt hensyn til den maskuline fargen her inne ved valg av sengesett og sengeteppe. Putene er lyseblå som går over i grå. Disse putene gjør rommet litt lettere og lysere nå som vi har sommeren foran oss. Dette rommet er veldig enkelt, men likevel delikat. Det fanger oppmerksomheten og er "pompøst", alt er stort, enkelt og rolig..

Det er lett å like og morsomt å forandre på..... 

Ellers i et hjem føler jeg at blomster er viktig, friske blomstrer ! Det gjør hvert et hjem mer feminint og romantisk... Akkurat som levende lys .. 

Gjerne STORE  blomster i STORE urner eller  vinkjølere! 

Det lille ekstra er å gjøre det personlig, personlig blir det først når du lar deg selv være sjefen... Det morsomme med interiør er strengt talt at det ikke er noe som er rett eller galt, alt er lov og ingenting er "farlig" ....

14 kommentarer

Kine-jeanett

04.06.2012 kl.23:22

Hvor er boksene dine fra?:)
Du er så flink, og du har en guddommelig stil og smak!

Camilla

04.06.2012 kl.23:23

Hei hei:0) tusen takk for det<3 de er fra acne:0)

Alexandra

04.06.2012 kl.23:30

Hei.

Hvor har du kjøpt sengegavelen? Så lekker!

Cathrine

04.06.2012 kl.23:36

Hvor er de store fine putene dine du har bakerst fra? :-)
Har lett etter slike over alt, men finner ikke!

Camilla

04.06.2012 kl.23:51

Hei hei<3
den er fra bohus:0)

Camilla

04.06.2012 kl.23:53

Hei hei! De er fra ryen, men jeg tror de selger hotellputer på kid og princess også:0)

Solfrid

04.06.2012 kl.23:59

Så gøy at du lager slike innlegg, det liker jeg=) Masse nyttig å hente her, takk for det=)

Kan jeg spørre i samme slengen om hvordan det ligger an med krukkene fra thg og champagnekjøleren fra Lama. Fikk dere de inn denne mnd?

Camilla

05.06.2012 kl.08:54

Jeg vet vi er ventet inn masse nytt til uken =) ring kundeservice på 98847898 så kan de helt sikkert svare deg litt mer korrekt enn meg.. =)
Så morsomt at du likte innlegget, flere kommer! det lover jeg =)

Fin fin dag =)

Solfrid

05.06.2012 kl.11:06

Takk for svar=) Ringte jeg, og fikk svar=)

Så gøy, gleder meg til flere slike innlegg=)

ha en fin dag i oslo.

Camilla

05.06.2012 kl.15:20

Så bra:0) godt å høre:0) takk for det og fin dag til deg også:0)

Marthe

07.06.2012 kl.14:45

Hvor har du kjøpt de lampene på nattbordene :)? Kjempe stillige !!

Marthe

07.06.2012 kl.14:45

Hvor har du kjøpt de lampene på nettbordene :)? Kjempe stillige !!

Camilla

07.06.2012 kl.14:48

Hei hei, de er fra living =)

Hanne Kristin

04.07.2012 kl.03:03

Hei! :) Først vil jeg bare si at du har et utrolig nydelig hjem og jeg gleder meg virkelig til å følge bloggen videre i det nye huset også! :D

Kan jeg også få spørre hvor du har kjøpt bollen eller champagnekjøleren du har på spisebordet? er det den fra LAMA som du har i nettbutikken? : )

Skriv en ny kommentar

hits