Stor jobb...

Vel, etter å ha sittet limt foran tv´skjermen i noen timer under grand prixigår hvor vi tapte, men nabolandet gikk hjem med seieren har jeg endelig fått startet med litt hjemme prosjekter jeg skulle gjort for mndér siden.

Været er fantastisk så det er nesten trist at jeg ikke tar "vettet" til meg og setter meg ut, men med et hus som står på hodet og en lang og deilig fridag foran meg er det ikke noe som er morsommere enn å ordne litt. Jeg har faktisk hatt malepenselen fremme og malt to gamle skatter jeg ALDRI har tenkt til å kvitte meg med... Skjenke ble råtøffe og kom frem på en helt annen måte, det er utrolig for mye litt maling kan gjøre. 

Her får dere en liten smakebit, som nesten kan lure dere litt.. Jeg har for førstegang malt en skjenk i en maling som dette.. Helt merkelig og veldig spesiell.  Masse interiørbilder kommer og noen nyheter! Jeg må bare gjøre meg ferdig først.

Vi skrives etterpå alle interiørglade sjeler der ute! 

Nyt dagen så lenge! 

8 kommentarer

Solfrid

27.05.2012 kl.13:06

Så spennende det gleder jeg meg til å se.

Jeg spør her og jeg, skjønner du hadde litt å stri med i går men.
Den minste lykten som står på det runde bordet i butikken din. Den på bildet i innlegget under her. Hva er prisen på den? Jeg finner den ikke i nettbutikken, kan den bestilles på mail? Spurte egentlig i går da du hadde 20%, meen tror kanskje jeg må ha den uansett? den er så lekker=)

nathalie

27.05.2012 kl.13:45

Rå stilig!!!! Men nå må du bare røpe hva slags maling dette er!!! Måtte du pusse ned sjenken først også!!? Du er kjempe flink!! Ha en fin pinse!

christina

27.05.2012 kl.14:58

Jeg lurte på den veggen, er det panel plater og hvem farge :) ?

Henriette

27.05.2012 kl.16:39

Ser ut som Pure & Originle kalkmaling=)Riktig kanskje?
Ha en fin dag! Hilsen Henriette

Benedicte

27.05.2012 kl.18:09

Blir spennende å se hva du har gjort for noe!den skjenken ser ut til å bli veldig bra iallefall!er veldig glad i å pusse opp gamle møbler selv:)

Marianne

27.05.2012 kl.18:10

Hei:)
Kjempe inspirerende blogg fra en inspirerende jente:) Gleder meg over hvert nye interiør innlegg fra deg:) Lurer på... var det opprinnelig ferdigmalte huntonitt plater på veggene deres, og har dere i så fall malt de om i ettertid? Vurderer å male de vi har på veggene, men vet ikke om de er egnet for å males på? Ha en super dag:D

Maria

28.05.2012 kl.10:13

Åh det ser utrolig fint ut! Kan du beskrive hvordan du har gjort det og hvilken maling du har brukt? Gleder meg til flere bilder!! :) Ha en fin dag:)

kristine

28.05.2012 kl.23:50

hei:) jeg også lurer på hvordan du har gjort det, og hvilken maling du brukte:) du er kjempeflink:)

Skriv en ny kommentar

hits