Opp med armene !

Hei og hopp alle <3  Igår var det veldig rolig på denne fronten, jeg hadde ikke nettverk og klarer ikke blogge fra min tlf så da ble det dødt. Jeg har veldig dårlig samvittighet og føler jeg har så MYE å ta igjen og dele med dere. 

Vi er nå på vei til Oslo, jeg skal faktisk handle meg noen småting, vi fikk inn noen nydelige putetrekk igår og jeg har nå funnet det perfekte tilbehøret som jeg har vært på jakt etter LENGE.. Uansett bilder kommer, I promise. ! 

Idag er jeg gira på hjem og hjemmedull, det er langhelg, jeg har fri og været er fantastisk! Humøret er på topp under slike deilige dager.. Også dere, gjett hva, det er 20% i hele nettbutikken idag =) Ikke fordi vi må, men fordi jeg er så glad i dere!  Det er pinse kun 1 gang i året! Rabattkoden er Pinse, husk stor P. 

6 kommentarer

Ik

26.05.2012 kl.12:42

Herlig med rabattkode når man ligger syk hjemme for n'te dag på rad. Dessverre får jeg den ikke til å fungere. Stor p, liten p - ingen av delene slår inn.

Kos deg masse i solen, Camilla :)

Em

26.05.2012 kl.14:47

Hei Camilla! Det ville være veldig bra om du kunne laste opp en plantegning av huset en gang. Jeg er så nysgjerrig hvordan den ser ut: D

Hilsen fra Sverige!

Trine

26.05.2012 kl.17:29

Æsj, så kjedelig at jeg la inn en bestilling i natt også kommer det en rabattkode nå. Jaja, får vente litt neste gang å se om det dukker opp en ny:) Du har så mye nydelig i butikken din Camilla. Holder på å pusse opp vårt nye hus så det blir nok mange bestillinger i nettbutikken din:D Ha en fin helg!

Kristin

26.05.2012 kl.17:38

Koden funker ikke:( Men eller uten stor P:(

rebekka eriksen

26.05.2012 kl.18:52

Hei! Jeg holder på å bestille, men det skjer ikke noe når jeg skriver inn rabattkoden :( hvor lenge er den gyldig? :)

Solfrid

26.05.2012 kl.19:32

å den minste lykten på bordet der, den vil jeg ha. hihi. hva er prisen på den, og får jeg 20% hvis jeg bestiller den i dag? må jeg bestille over mail da, finner den ikke i nettbutikken. står navnet mitt på den seg jeg. he he

Skriv en ny kommentar

hits