Frem med bare føtter og lette klær!

Sommersolen , kan man bli lei den? Svaret mitt er nei, det går ikke! Idag våknet vi nok en dag til sommer og sol,skyfri himmel og en varme som traff kroppen når dørene ble åpnet. Jeg bare håper den ikke forsvinner, men jeg tør nesten ikke tro noe annet. Brått er det kaldt igjen så det gjelder å nyte det mens man kan. Uansett er det jo deilig med de ulike årstidene, vi lærer oss ihvertfall å sette pris på de. 

Når målestokken viser + 25 kl 10 om morgningen er det på med så lite som mulig, en nudist strand hadde vært tingen... Problemet mitt er bare at det ikke er aktuelt! haha..Jeg går sjeldent naken, det kan jeg ærlig innrømme.. Eller sjeldent, jeg går faktisk aldri naken. hvis jeg ikke er på vei inn i dusjen.. Jeg husker jeg hadde ei venninne som pleide å gå naken hjemme, og for henne var dette det mest naturlige i hele verden. For meg er det helt sprøtt å tenke på, så det er tydelig hvor ulike vi kan være. 

Nå står jeg å beundrer det nydelige været på jobben og drømmer meg tilbake til stranden... Ungene var ikke veldig fornøyde med å måtte gå i barnehagen idag, helst ønsket de å bli hjemme noe jeg forstår veldig godt. Vi ble enige om at vi skulle gå en liten kveldstur på stranden når jeg stenger kl 19 idag, så smilet var på plass før de var levert.  Det er deilig å ha noe å glede seg til... 

Nå skal jeg få i meg litt mat, prøver å være flink med hva jeg dytter i meg om sommeren blir det nemlig VELDIG mye is! Det er jeg kanskje ikke alene om? 

Ha en nydelig dag i finværet! Vi skrives og MASSE interiør bilder kommer.. Er det noe dere vil se, let me know;) 

 

Kjole/tunikaen miner fra Villapaprika og finnes HER ....

De nydelige pastell armbåndene og korssmykket er fra Byvillapaprika 

Finnes HER og HER hvis dere skulle ønske Peace merket og ikke dødehodet skriver dere bare det i teksten. =) 

2 kommentarer

Marit

24.05.2012 kl.17:02

Kjolen din var nydelig!:)

Camilla

24.05.2012 kl.21:12

tusen takk for det =)

Skriv en ny kommentar

hits