Dekorasjon - tips

Idag er det mandag, ny uke og nytt blogg innlegg. Jeg har idag satt sammen et par fat dekorasjoner for å gi dere lesere noen tips og ideer til å dekorere sølvfatet.

Jeg har valgt å fylle fatet helt opp med t-lys, hvor jeg har brukt den ene lille glasslykten med en pose twist. For å gjøre det litt sommerlig har jeg pyntet opp med noen grove hvite steiner, et grovt lite hjerte og en liten glasslykt fra Lama som jeg har knyttet en lyseblå sløyfe rundt. 

Det er ikke alle som har like "pen" stil og det finnes heldigvis tusen forskjellige måter å dekorere et fat på... Og er man enda litt grovere i stilen faller kanskje dette mer i smak. 

I utgangspunktet var lysene nakene så jeg valgte å surre litt grovt bånd rundt for at de skulle bli litt røffere. De sorte t-lys holderne fra Halvor Bakke i svart skinn kan brukes til så mangt. Jeg hadde mokkabønner i min før jul, kjempe stilig og annerledes. Ellers er de små tvinn t-lyktene kjempe dekorative å grove opp slutt resultatet. Durance sitt duftlys setter prikken over i´n. 

Håper dette falt i smak for noen.(?) Det er ikke så mye som skal til. 

 

Nå er det  kun få dager igjen til 17 mai. Kanskje det "perfekte" 17.mai bord blir dekket for å gi dere som trenger litt tips og ideer det. Følg med ! 

Til vi skrives igjen- Nyt dagen! 

2 kommentarer

Solfrid

14.05.2012 kl.21:39

Så lekkert=)

I morgen skal jeg hente en pakke fra deg, den kom i dag. Rakk ikke hente den i dag, men da har jeg noe å glede meg til i morgen=)

Så lekkert det hjerte på det øverste bilde var, kommer det i nettbutikken?

Camilla

15.05.2012 kl.00:15

så koselig å høre da =) De kommer kanskje i nettbutikken, du kan uansett bestille på mail, vi har noen få igjen =)

nydelig kveld ønskes deg!

Skriv en ny kommentar

hits