Med mamma på jobben.

Det er ikke hver dag man kan være med mamma på jobben, men man må jo en gang gjøre et unntak. Mathilde og Olíver har lenge ønsket å kose seg hjemme en dag fra Barnehagen, men når tiden aldri strekker til og jobben ikke kan legges vekk var den beste løsningen å ta med lille prinsessa på jobben selv om hun har energi til tusen. (Oliver ønsket seg en dag med mormor)

Hun vet ihvertfall å sjarmere kundene... 

Vi har priset varer, ryddet, tegnet på poser og laget klistremerker. Vi har hengt opp gardiner og vært skikkelig effektive og jeg blir nesten dårlig når jeg ser den ene fine tingen komme inn etter den andre. Er det mulig ? 

Disse gardinene i Bomull  er noe av det siste vi har fått inn, synes de var så kraftige og fine og prisen var ikke så verst den heller, 698 ,- per par. 

Nei, nå får jeg "kaste" meg rundt, 100 ting står på planen og butikken må ryddes.( igjen) 

Nydelig fredag ønskes til dere fra meg, Vi skrives!

 

 

"PS; jeg må bare beklage til dere som igår skrev ned noen ord til meg, når jeg skulle godkjenne kommentarene til forrige innlegg klarte jeg å slette de fremfor å poste de ut.Dette beklager jeg mye for, jeg setter selvfølgelig stor pris på at dere legger igjen noen ord.  Det må dere ikke tvile på. "

10 kommentarer

Marit

11.05.2012 kl.15:36

Så nydelige sko Mathilde har på seg<3

linn

11.05.2012 kl.17:36

Hei. Eg har sendt mai igårl ang peace skjerf eg bestilte,men så kom det i feil g farge :-( og så skrev du jo at det var ikke mange igjen, så eg håper eg får et nytt i riktig farge snarest(grå)

Camilla

11.05.2012 kl.18:02

Ring oss på tlf Nr vårt, jeg finner ingen Mail på hos oss med mailen du oppgir her. Jeg klarer dessverre ikke hjelpe deg her inne. Vi løser ting alltid, men på bloggen min kommer jeg desverre ingen vei med dette.

Hører fra deg:0)
Ha en flott helg:0)

Benedicte

11.05.2012 kl.20:02

Hei:)Kom over bloggen din i forrige uke da jeg lette etter inspirasjon til interiør på nettet!Må bare få si at bloggen din er helt fantastisk..Har lest alt som er her og jeg har fått masse inspirasjon og ikke minst motivasjon til å handle ting til huset og ikke minst til å komme igang med å pusse opp og male gamle møbler!Er innom bloggen din hver eneste dag nå for å se om du har lagt ut noe spennende!gleder meg til fortsettelsen..Kommer til å være en trofast leser fremover!dette var moro!!stå på:)

Tingeling

11.05.2012 kl.23:01

Så søt Mathilde er <3 Jakken hennes er nydelig, hvor har du kjøpt den?

Camilla

11.05.2012 kl.23:43

ååå så utrolig koselig å høre =) Tusen takk =) Velkommen er du her inne i min lille boble, håper du vil trives her! =)

stor klem og god helg!

Camilla

11.05.2012 kl.23:59

tusen takk, ja jeg er veldig stolt av henne<3 den er fra spania =) ( tror jeg)

linn

12.05.2012 kl.00:22

eg skrev d bare her fordi eg allerede hadde prøvd tlf og mail uten hell:) men fikk ordnet det nå. Vet du mer om når de skoene med paljetter kommer? bestilte de for ca 3 uker siden.

Mari og Lillegutt

12.05.2012 kl.11:46

Heisann :)
Det er nok kjekt å bli med mamma på jobb kan jeg tenke meg :) Nydelige unger i en nydelig butikk :)
Likte gardinene :)
Ha en fin helg Camilla :)

Camilla

12.05.2012 kl.17:31

Det står i teksten på nettbutikken hvor du bestilte de =) noen kommer nå, noen kommer i juni =)
Ha en nydelig helg =)

Skriv en ny kommentar

hits