Deilig Torsdag ....

Selv om det regner og er skikkelig grått er humøret mitt på topp. Jeg har fått på plass litt klær, hengt opp noen nye gardin lengder og tent masse lys- her er det romantisk!  Itillegg har jeg dekorert over 30 papirposer med sløyfer og nydelige pastell knapper. 

Se så søte ...

Idag er det langdag her i Fredrikstad, hele byen holder dørene opp til kl 22.. Vi får håpe det kommer masse folk selv om været er som det er.. 

Vel, uansett skal jeg kose med med litt små pusling her i butikken min frem til min kjære kollega kommer å tar over for meg... Vi skrives, etterpå kommer litt bilder av kles avdelingen vår her, den har blitt så fin selv om vi venter på nytt bord og varene våre fra studswar... Sakte, men sikker blir det som det skal ! 

Ha en fin fin Torsdag alle vakre! 

5 kommentarer

Janne

10.05.2012 kl.12:55

Hei :) jeg prøver igjen .. De kurvene du har i kjøkkenbindu ditt med blomster i .. Selger du de i butikken din ?? Pris ?:) ha en fin dag !!:)

Camilla

10.05.2012 kl.13:45

Hei hei=)
Nei, de er fra gressvik blomster =)

Janne

10.05.2012 kl.14:33

Takk for svar :) gressvik blomster hvor er d ? Vet om barbros blomster på meny på ørebekk, guttas blomster og kreative blomster som ligger på gressvik sentrum .. Hvem av de mener du ?:) takk for svar :)

Camilla

10.05.2012 kl.14:38

Ja, er vel kreative de heter, alltid kaldt de gressvik blomster bare ;) hehe

Solfrid

10.05.2012 kl.17:51

I dag har jeg hentet ennå en pakke fra deg=) Måtte så klart ordne litt her hjemme da.

Jeg har vært veldig sløv på å blogge i det siste. Men nå har jeg lagt ut noen bilder av sofakroken etter at den har blitt pyntet opp med div varer fra din butikk=) Såå fornøyd=)

www.lifeofsunny.blogg.no

Hvis jeg ikke husker feil, skulle du begynne å selge hånkler også? Jeg har lyst på nye på badet. hihi.

Skriv en ny kommentar

hits