Endelig på plass

Igjen....

 Husker dere jeg i mars mnd hadde disse flotte pottene til salgs? 

Lekre og dekorative, store og kraftige ! 

Nå har vi endelig fått de inn igjen og kan endelig sende de ditt det skulle ønskes. De koseter 259,- pr stk( + eventuell frakt) . Den Hvite finner du HER og den brune finner du HER .. 

Jeg har store planer om å ha ett par på spisestuebordet mitt eller den gamle skjenken fra oldemor, vi får se hvor de passer best. Hjem skal de ihvertfall.  Ellers er jeg overlykkelig over det deilige været jeg stod opp til idag, ungene og jeg bestemte oss for å ta morgenen skikkelig med ro idag siden jeg bare skal jobbe i butikken.( noen ganger er det veldig etterlengtet). Det er ikke noe som er bedre enn å starte dagen rolig med småtrolla, ihvertfall ikke for meg.  Vi ble enige om hva vi skulle ha til middag før de ble levert i barnehagen så idag blir det deilig og sunn middag på oss.  he he...

Nå skal jeg kaste meg rundt her, dekorere litt og kose meg- vi skrives! Ha en NYDELIG dag. !

Solskinnsklem fra meg! 

 

2 kommentarer

Solfrid

08.05.2012 kl.17:43

De pottene er så fine=)

Jeg fikk det store hjertet mitt i dag, gud så stilig. Planen var å ha det ute, men det endte opp på veggen i stuen i stede=) Knallfint var det=)

Annette

08.05.2012 kl.17:53

Jeg hentet tingene jeg hadde bestilt hos deg i butikken din i går. Det var rene julaften å pakke opp den store esken! Det var første gang jeg bestilte i nettbutikken din og det blir IKKE den siste :)

Skriv en ny kommentar

hits