Endelig!

Takk gud for pent vær idag! Jeg har lengtet så lenge etter å ta for meg uteplassen, idag har jeg kommet godt i gang. Imorgen skal Håkon ta høytrykksspyleren å vaske hele huset og begge verandaene,vaske vinduene og rydde boden. Nå er det snart 17 mai, tenk dere det! Jeg synes det nettopp var det, men iår gleder jeg meg veldig. 

Jeg har gått bort fra å ha så mye smått, jeg synes alt blir så mye finere når det blir litt mer "voldsomt" og ting er kraftigere. Selv om vi bor i en tomannsbolig har vi over en tomt på rundt 500 kvm og dette har vi benyttet så godt vi kan med stor hage til ungene, to gode verandaer som vi har solen på til alle døgnets tider, en hellebelagt gårdsplass, utebod og sykkelbod. Vi savner selvsagt en garasje, men det kommer på plass en gang det også =) 

Hoved verandaen vår har jeg blitt veldig fornøyd med, om en mndés tid kommer det på plass et par solsenger her også, det skal bli DEILIG! Vi kan ikke si vi har rukket å savne å ha det ennå iår, men jeg håper det vil bli noe vil kan få brukt for dersom vi er heldige og får en varm og solrik sommer. 

Litt inspirasjon til verandabordet ;

 

Og utgangspartiet .....

Nå skal vi gå en tur til stranden, den er nemlig ikke mer en 15 minutter fra huset vårt og det er luksusen ved å bo 10-15 minutter med bil fra byen. Noen fordeler må man jo ha ved å bo på "landet" .. 

Etterpå skal jeg lage steinbitfilet, marinert med urter og hvitløk , hjemmelaget hollandaisesaus, sellerirot purré etterfulgt av en deilige bær dessert, gratinert med hvit sjokolade. Bilder og oppskrift kommer ! 

Enn så lenge - fin fin søndag alle mine vakre! 

Pute -HER .Hjerte -HER . Grov lyslykt - HER . Grått sjal/teppe Halvor Bakke- HER

9 kommentarer

Solfrid

06.05.2012 kl.19:17

Herreguud så mye fint du har i butikken din nå. Får lyst på alt. hehe. Uteplassen din er kjempeflott, du er så flink.

Vi har vært borte i helgen, men fikk kommet meg inn på en pc i går. Og det er jeg jammen glad for, for det hjertet var så fint. Fikk sikret meg et slikt, gleder meg til det kommer=)

Kari

06.05.2012 kl.20:32

Kjempekoselig og flott hos deg :) Likte godt den urnen.. Er det noe du har i butikken din ?? Ha en finkveld videre :)
Klem,Kari

Anne

06.05.2012 kl.20:56

Hei

Er det 40%i butikken også?prøver å kjøpe noe fra nettbutikk,men kommer ikke igjennom etter at man har lagt inn kontonr.

Rebekka

06.05.2012 kl.21:02

Så koselig dere har det,både ute og inne...
Hvor er de svarte spisestue hagemøblene fra?

Malin

06.05.2012 kl.21:42

Så fint!

Det er snø her:(

Marit

07.05.2012 kl.08:33

En ekte husmor, du:) Hvordan har du overskudd til alt? Er mektig imponert!

Kjersti

07.05.2012 kl.09:39

For en utrolig lekker uteplass! Selger du den store bollen/fatet på bordet? Klem

Jeanette

07.05.2012 kl.10:23

Den store bollen på bordet har jeg spurt om før, og du sa du ventet noe lignende inn i butikken. Er det de som er kommet nå, som er mye mindre med litt røffere preg du da mente? :) hvor er denne fra igjen?
Ha en fin dag!

Dagens Interiør

07.05.2012 kl.14:15

Så fint du har gjort det! :D

Skriv en ny kommentar

hits