En solrik start!

For et vær og for en deilig sol? Idag frister det til en LANG gåtur på festningen i Halden sammen med svigermor,svigerfar, ungene og Julius. Igår ble vi så å si ferdig med pakkingen, vi stod til nærmere 12, men da måtte jeg gi meg for da begynte øynene mine å gå i kryss.Nå skal vi pakke ferdig det som gjenstår av varer, det har blitt solgt varer i hele natt så det tenkte vi å få på denne sendingen. Pakking på en søndag(igjen), det er ikke dumt.. he he...

Jeg har lovet dere litt inspirasjons bilder av uteplassen, så her kommer et par bilder; 

Dette er ikke nye bilder, men det kommer.. Likevel har det ikke skjedd store endringene her hjemme, ute har jeg på en måte slått meg litt til "ro".... Jeg har kjøpt noen STORE urner som skal ordnes når vi er hakket nærmere 17 mai.. Igår våknet vi jo faktisk til snø her i Fredrikstad selv om den forsvant fort. 

En liten glad nyhet til alle lesere er at vi selger nesten alle klær i nettbutikken på 40 %, så nå kan dere gjøre noen kupp. "løp" og kjøp -kos dere =) Alle varer som blir bestilt idag sendes med posten imorgen =)

Kos dere- vi skrives! Nydelig Søndag til dere! 

8 kommentarer

Benedikte

06.05.2012 kl.12:39

Kjempe fin uteplass, jeg har bare en liten balkong midt i Oslo, som er utsatt for masse trafikkstøy og eksos. Så jeg drømmer meg bort her:) Jeg sitter inne på din nettbutikk nå og vil unne meg litt eksamensbelønninger, du kan vel ikke legge ut noen bedre bilder av armbåndene? Er så vanskelig å se hvordan de er:)

yvonne

06.05.2012 kl.13:14

hei på deg=) så flotte bilder=) Det er deilig å kunne gå tur med hele familien=)tenkte på det samme så kom det en skikkelig haggelnbye! hehe
Ha en fin tur=)

Klem fra Yvonne.

Cathrin

06.05.2012 kl.14:01

Heisann!Urnen er jeg også veldig på jakt etter...Hvor fant du de hen?:)Fin uteplass!

henriette

06.05.2012 kl.14:01

Kjempeflott:)) Bergen er det snø nå!! Da har jeg endelig bestilt skoene med perler(håper de passer) Kan jeg låne bildet ditt??? Må ha et lite innlegg på bloggen etter jeg har siklet etter de fra dag en:))

Klem Henriette

Camilla

06.05.2012 kl.17:34

Du kan gjerne låne bildet =) de er kjempe flotte =) Passer de ikke kan du bytte til en annen str =)

Camilla

06.05.2012 kl.17:34

vi har funnet noen på krukkegården =)

Emma

06.05.2012 kl.20:30

Farligfarlig.. Jeg tok meg en titt på klærne, og den brune skinnjakken er jo nyyydelig! Kunne trengt meg en eksamens"belønning". Altså, jeg kunne virkelig tenkt meg den, men eg redd for å kjøpe noe uten å ha prøvd str. og farge. Hvis jeg kjøper den og det ikke fungere i det hele tatt, er det mulig å returnere?

Emma

10.05.2012 kl.12:01

Dette var jo litt uventet.. Hadde virkelig lyst på denne jakken, men får ikke svar..?
Nå ser jeg at prisen har gått igjen også, mens jeg har ventet på svaret ditt..

Skriv en ny kommentar

hits